Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 iun 2010 08:45 de SORIN28
:~* Deci pe mine IQ-ul nu m-a ajutat. Ehh, nu-i bai, pot sa traiesc si fara Lost(chiar daca am vazut vreo 10 episoade) :D
Re: Re: Re: Re: Re: Prima noapte din 14 iun 2010 05:27 de compot
:lol:
Data viitoare o sa fac in asa fel incat sa nu mai apara cenzurat, pentru tine !
Re: Problema din 14 iun 2010 03:28 de Psyche
simte-te bine,nici o grija. aceiasi sperma ai putea-o elibera si prin sex si ar fi acelasi lucru din punct de vedere fizic.
Re: ma excit prea des din 14 iun 2010 03:27 de Psyche
e normal. sunt hormonii care actioneaza asupra ta. nu intelege probabil nimeni cum de se ajunge in situatia in care unei femei sa ii fie refuzata o partida de sex.
masturbarea e cea mai buna solutie. in tine zace un vulcan plin de tensiune ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ii zic la m din 14 iun 2010 03:24 de dorinda
Las' ca se obisnuieste si cu asta. Chiar nu-i inteleg pe parintii astia cu mentalitate comunista. Poti sa-i spui ca este prietenul tau, ca il iubesti si ca ai facut dragoste cu el. Mama mea n-avea nici un stres. Imi zicea ca daca il iubesc si ...
Re: Hellp din 14 iun 2010 03:21 de Psyche
mie imi pare una dintre cele mai misto pozitii,mai ales daca,cu un pic de exercitiu inainte reusesti sa te ridici si in pod.poate inteleg faptul ca nu iti place(desi nu vad de ce nu ti-ar placea) dar ce nu imi intra in cap e de ce cu fostul ...
Re: E o rusine ca la 14ani sa iti incepi viata sXu din 14 iun 2010 03:15 de dorinda
Nu vrei sa astepti pana ma cresti un pic? Stii ca sexul presupune si anumite responsabilitati si riscuri in afara de placere? Ai macar o prietena la care sa tii? Ti-ar placea sa faci sex cu o tipa de pe varianta despre care stii ca a facut-o cu ...
Re: petreceti tot timpul cu iubitul? din 14 iun 2010 03:08 de dorinda
Timp de doi ani mi-am petrecut aproape tot timpul cu prietenul meu, iar la un moment dat devenisem amandoi foarte stresati. Asta nu inseamna ca el nu iesea cu baietii sau eu cu vreo prietena, dar devinse sufocant. Iar acum e plecat si pot sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 iun 2010 02:14 de Pischot
Nu prea! nici ieri nici azi!
So.. Prietenii...
Ce sunt prietenii?? Dar prietenele?
Mai exista prietene adevarate?
Eu spun ca NU! Sunt ca OZn`urile! Decat daca ti`e ruda, sau are vre`un motiv intemeiat pt care iti ramane prietena fidela, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ma excit prea des din 14 iun 2010 01:53 de Bozgoru
Daca el are anumite probleme( medicale sau ceva de genul) este normal sa nu l inseli...si solutia ar fi abstinenta pana la capat daca il iubesti...
Si dezlegare de la mine :D o masturbare mica din cand in cand:p
Re: Re: Re: Re: Re: ma excit prea des din 14 iun 2010 00:44 de Machiavelli
Pai si de ce draga mea nu vrea sa fac sex cu tine?Mai ales ca sunteti impreuna de 2 ani.Vrea sa ajunga "curat" in fata altarului :lol: ...Eu cred ca nu il stimulezi indeajuns din punct de vedere sexual sau si mai rau nu il atragi ;)
Re: Re: Re: Re: Re: ma excit prea des din 13 iun 2010 23:25 de mika
O idee buna ar fi sa iei niste lectii de limba romana..iti cam lipseste..poate iti si trece excitarea ca o sa fii foooarte ocupata..
Re: Re: Re: Re: ma excit prea des din 13 iun 2010 23:16 de -
chiar daca ... asta nu ins k trebuie inselat doar pt k nu face sex k mn, suntem imp d 2 ani!:|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 iun 2010 23:00 de Pasaroi_Cuminte
Depinde de film.
Insa aici nu discutam de bani, discutam de timpul pe care il acorzi unui eveniment.
Depinde de film. Este o mare diferenta intre cele doua subiecte.
Sunt n genuri de filme.Filmul face parte din arta. E cu totul si cu ...
Re: Re: Hellp din 13 iun 2010 22:36 de Seviyorum
poi ne-am impacat ...dar el zice ca a ramas cu un gust amar ... si ca nu vrea ca niciodata sa mai facem asa ceva :wacko:
Re: Re: Re: Re: petreceti tot timpul cu iubitul? din 13 iun 2010 22:05 de sgc
bine. daca zici tu...
Re: Re: Re: Cum ar trebui sa fi??? din 13 iun 2010 22:04 de McLove
Esti nebun? :blink:
Uite ca te inseli... dar, daca pentru tine, aspectul fizic conteaza in lumea asta, e clar.
Conteaza... nu a zis nimeni ca nu conteaza. Dar, gandeste, inseamna ca aia care s-au nascut deformati, inseamna ca ar trebui sa isi ia ...
Re: Hellp din 13 iun 2010 22:00 de McLove
Daca ati ajuns sa va certati din cauza unei pozitii...
Pai, impaca-l acceptand pozitia, sau spunei ca nu vrei, ca te deranjeaza, si gata.
Re: Re: Re: Re: Prima noapte din 13 iun 2010 21:43 de sgc
:lol: m-ai incuiat cu replica asta. daca nu incercam sa dau reply, nu ma dumiream in ce-i infipta B)
Re: Re: Sex - prima data, imi este frica ca e prea din 13 iun 2010 19:43 de rogu3
yo daca eram in locu tau ii ziceam lu aia sa vina la mn si neo trageam frate fara frika ! :cat:
Pagina 811 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |