Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Salut

din 15 iun 2010 17:21 de Alex9999

Am citit aici http://drweather.wordpress.com/2009/06/20/scurgere-transparenta-din-penis-picatura-placerii-transparenta-strop-secretie-din-penis-inainte-de-act-secretie-glande-cowper-cuper-couper-cupar/ ca avea picatura nu contine spermatozoizi numai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Salut

din 15 iun 2010 16:48 de Alex9999

Am citit aici http://drweather.wordpress.com/2009/06/20/scurgere-transparenta-din-penis-picatura-placerii-transparenta-strop-secretie-din-penis-inainte-de-act-secretie-glande-cowper-cuper-couper-cupar/ si spune ca picatura placerii nu contine ...

Pot sa raman insarcinata prima data?

din 15 iun 2010 16:17 de lollipop

Eu am facut dragoste cu iubitul meu in urma cu doua zile,eu fiind virgina,si am facut`o neprotejat....dar el nu a ejaculat in mine....a avut grija,insa totusi imi este frica de o posibila sarcina...Desi imi doresc ff mult un copil cu el,acesta mi`ar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum ar trebui sa fi???

din 15 iun 2010 14:40 de McLove

Parca ma vad pe mine... pana am realizat ca nu faci nimic daca esti bun.

intrebari legate de sarcina!!!!

din 15 iun 2010 10:59 de RELUTA

am 24 de ani si sunt intr-o relatie de 4 ani. sunt mutata la el si totul decurge normal...insa, mi-a intarziat ciclul aprox 2 sapt, aveam stari de greata si azi dim am vazut ca mi-a venit menstruatia. se poate sa fiu si gravida chiar daca am ...

Re: Semnificatia liniilor de la testul de sarcina

din 15 iun 2010 09:01 de Psyche

ai doua optiuni si ma gandesc ca instructiunile spuneau clar:una inseamna negativ,doua pozitiv,si aveai si modelul cum ar trebui sa arate. daca iti da cu virgula,deci nu iti da bine si nu esti convinsa,probabil nu aveai cantitatea suficienta de ...

Re: E bine ?;-s

din 15 iun 2010 08:57 de Psyche

revino in cativa anisori. poate pubertatea nici nu a inceput pentru tine,ai "putintica rabdare".

Re: Lichid transparent la petting... risc sarcina?

din 15 iun 2010 07:26 de SORIN28

Relax, nici-o problema.:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 15 iun 2010 03:19 de verdiuc

Pe mine ma tine. :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Re: Re: Cum ar trebui sa fi???

din 15 iun 2010 02:08 de ExoticDream

Daca te duci la agatat, din capul locului cade chestia cu "cate carti a citit" si "care este filosofia ei de viata" din simplul motiv ca PE TINE nu te intereseaza asa ceva, faptul ca pleci la vanatoare cu arsenalul aferent te descalifica de la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hellp

din 15 iun 2010 00:01 de Psyche

dat fiind faptul ca stie ca nu ai prea fi de acord pe motivul ca ai impresia ca nu iti iasa, o sa te inteleaga din punctul asta de vedere :rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Salut

din 15 iun 2010 00:01 de Bozgoru

esti bata... esti ca o usa...

Cum sa o cuceresc?

din 14 iun 2010 23:51 de adrian_adi

Buna, cunosc o fata de ceva timp am id-ul ei de mess si adresa de hi5 dar vorbim rar.Eu sunt cls a 8 a iar ea este a 10 a deci la scoli diferite. Nu avem prieteni comuni. Stam in acelasi cartier.Pe messenger nu prea am ce sa vorbesc cu ea(as aprecia ...

Re: Re: Cum sa il cuceresc...?

din 14 iun 2010 23:40 de Anonim

Ok...Sa va explic cum sta treaba eu sunt in clasa a 7-a si mam indragostit de un baiat din clasa a 8-a ,ne vedem mereu pe hol,pt ca suntem la acelasi etaj si eu sunt prietena cu cateva fete de la el din clasa el stie ca il plac (cel putin asa cred) ...

Re: Cum sa il cuceresc...?

din 14 iun 2010 23:34 de Anonim

Gata fata.Este timpul ca cineva sa-ti dea raspunsul fara a mai pune intrebari inutile pe parcurs(este iubire, poate o s-o violeze, crezi ca vor sa faca un copil, oare este destul de matura sa se sarute si sa nu lesine de emotie?...).Vezi tu, ...

Re: Re: Re: Re: Cum ar trebui sa fi???

din 14 iun 2010 23:25 de Black_06

:devil:...fii atent la ce am scris ca am dat si procentaje din punctul meu de vedere,te rog...nu ma lua cu fraze de genul celor pe care le-ai scris tu,sunt pure sentimentalisme care din pacate sunt foarte rare in ziua de astazi... By the way,tu ...

Re: Re: Re: Salut

din 14 iun 2010 22:47 de Lyddy

nu are cum sa ramana,dak aveai chiloti.spermatozoizii nu au culoarea transparenta,aia a fost picatura de inainte care nu dauneaza,mai ales daca spui k nu ai atinso deloc..Nu ai de ce sa'ti faci griji.:rolleyes:

Re: Salut

din 14 iun 2010 22:33 de ursaru

stai linistit ca nu are cum sa ramana...:flowers:

Lichid transparent la petting... risc sarcina?

din 14 iun 2010 22:29 de Alex9999

Am si eu o problema, eram cu prietena mea in pat, si eram doar in chiloti, dupa in timp eu am simtit ceva umed , pe boxeri, m-am uitat sa vad ce este si aveam un lichid transparent pe penis, desi nu mi-am atins penisul de vaginul ei ca eram in ...

Re: E o rusine ca la 14ani sa iti incepi viata sXu

din 14 iun 2010 22:12 de amelie

e o rusine ca esti cocalar. totusi, sunt curios, cum te simti atunci cand ti se spune "COCALAR"? poate la intrebarea asta ne raspunde si colegul nostru cocalar, SORIN28 sau cat o fi :love:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 808 din 3731
«   1 ... 805   806   807   808   809   810   811 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare