Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: ...sunt nebun dupa o colega din 16 iun 2010 04:25 de Machiavelli
Daca ea va continua sa te priveasca asa de insistent si este zambareata cu tine(sper sa nu ti se para) inseamna ca nu vrea decat o mica busheala :ok: ... Nu mai pleca dupa premiza cu inselatul...ca nu insala,ca nu face ,ca nu drege ... nu poti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum ar trebui sa fi??? din 16 iun 2010 04:25 de ExoticDream
Generalizezi prea usor, uitand ca univerul tau, oricat de mare ar fi, este totusi finit si aproape sigur nu contine proportii egale de persoane din toate categoriile. Si eu cunosc o multime de "baieti de genul" (urasc expresia asta neterminata!), ...
Re: Re: Re: sal am si ia 17 ani din 16 iun 2010 03:52 de Bozgoru
am auzit una la radio.. nu mai stiu pe ce post. era oricum dj.. ala fitulescu ala de a fost la primatv.. si cu inca una.. si au o emisiune gen siteul asta sexpert.. si sunase una de 28 de ani care-si spunea problemele... si cand a fost vorba daca ...
Re: Help... din 16 iun 2010 02:42 de Ş
K sa fiu sincera am 17 ani sunt virgina si am mai fost cu acest baiat cu care sunt acum, acum 6 luni timp de 1 an si 2 luni.... in tot acest timp nu mi'a cerut niciodata nimic legat de sex...cu toate k am mai avut ocazii de genu...am fost la el .. ...
Re: Pot sa raman insarcinata prima data? din 16 iun 2010 01:14 de compot
Da.
Re: Cum sa o cuceresc? din 16 iun 2010 01:01 de compot
Eu zic ca n-ai sanse.
Dar, depinde si de ea.
Sunt multi labari de 18, 19, 20 ani care se dau la minore, lor, minorelor placandu-le in general baietii mai mari. Tu esti prea mic pentru ea. Stiu ca n-are nicio treaba ce am spus eu in legatura cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Andromaca din Kama Sutra.. din 16 iun 2010 00:55 de compot
Ascultati: http://www.youtube.com/watch?v=xnbLo-rx0EM
Cheloo - Toate Femeile.
Re: Re: 16 ani ..nu am avut inca prieten din 15 iun 2010 23:42 de diana
nu este o tragedie daca nu ai prieten la 16 ani,nu e un lucru de care sa te simti stanjenita multe fete nu au prieten la 16 ,17 ani si nu fac o tragedie din asta.Iar daca un baiat te intreaba daca ai mai avut vreun prieten ,poti sa ii spui si o ...
nu este o tragedie daca nu ai prieten la 16 ani,nu e un lucru de care sa te simti stanjenita multe fete nu au prieten la 16 ,17 ani si nu fac o tragedie din asta.Iar daca un baiat te intreaba daca ai mai avut vreun prieten ,poti sa ii spui si o ...
Re: Re: Dimensiunea normala a penisului? din 15 iun 2010 23:29 de Robert
Scuze ca postez aici dar nu am gasit postul original al baiatului de 17 ani si 17 cm.
Parerea mea e ca ori face misto de noi,ori,daca vorbeste serios,are nevoie de psiholog
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 iun 2010 23:20 de x-pix
Serbia nu ar trebui sa o urasti ca ne-a batut pe buna dreptate,la 5-0 nu avem ce comenta,dar cu Danemarca ai Dreptate ca Urs Meier a prelungit meciu pana au dat aia danezii gol,iar cu Norvegia imi amintesc ca a facut Carew hent in careul nostru si sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Andromaca din Kama Sutra... din 15 iun 2010 23:06 de Nekunoskuta
Daaaa...imi inchipui cata bucurie daca pana acum ea nu a stat deasupra! :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 iun 2010 22:59 de Pischot
de dimineata pana seara impreuna! :heart::love::~*:-`
Dar daca tot vorbeam de prieteni, sa mai adaug unu pe lista, prieten FALS din copilarie... imi cere bani cu imprumut [ o caruta....] ii dau ca sunt draguta si acum fuge de mine pe strada sa nu ...
Re: Re: Semnificatia liniilor de la testul de sarc din 15 iun 2010 22:38 de simosimina
:ok:
Re: Andromaca din Kama Sutra... din 15 iun 2010 22:22 de simosimina
Nu înţeleg ce e aşa aiurea la poziţia asta de nu vrei să o încerci...
Mai am eu o prietenă care nu vrea să facă doggy style...la fel şi pentru ea..nu înteleg ce e aşa aiurea la poziţia aia.....
Dar deh..fiecare cu felul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avort :(( din 15 iun 2010 21:52 de Nekunoskuta
Nici nu era copil, era cel putin fat :D
Fara gluma insa, stiu pe cineva careia i-a murit fetita la 8 luni jumatate sugrumata cu cordonul, cezariana de urgenta a venit prea tarziu :(
Si tot fara gluma, fatul poate sa moara, din diverse cauze ...
Re: Sotul meu nu vrea inca sa avem un copil din 15 iun 2010 21:02 de Nekunoskuta
Daca toate astea sunt posibile si reale (adica ai un job, o cariera si posibilitatea sa ti-o dezvolti) mai discutam. Daca astea nu exista el nu mai vrea copii si trebuie sa-l intrebi CLAR de ce.
Re: Cum sa o cuceresc? din 15 iun 2010 18:40 de CiXable
Poi...baiete...ai spus k esti in clasa a 8-a si ea e intra 10-a...Aveti idurile de mess...adresele de hi5...
In primu rand dak tot nu vorbiti p mess cerei fetei nr de telefon...k sa vorbiti la telefon macar...invit-o la un suc...Fetelor adora sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC sa fa din 15 iun 2010 18:21 de anonima
si sa nu uitam ca sexul oral vine de la sine ca si cel normal,la noi asa a fost si cum ziceam suntem sot si sotie ne iubim extrem de mult si eu nu m as vedea cu alt barbat in pat niciodata asa cum fac altele,eu imi respect sotul si odata ce este ...
Pagina 807 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |