Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: intr-o relatie deschisa

din 17 iun 2010 21:22 de sweety16

Adica este intr-o relatie in care ambii sunt de acord sa mai aiba si mici aventuri.Adica pur si simplu nici unu nu se supa daca afla ca a mai fost si cu altu' pe la vreo petrecere ceva...etc

Re: hello din nou:D

din 17 iun 2010 21:11 de McLove

Daca preotul e ginecolog... da!

Re: Help nu mai stiu ce sa fac!!

din 17 iun 2010 20:41 de Psyche

pentru o iubire nu exista decat un inceput. inferent ca va impacati s.a.m.d,urmele tot vor ramane. materialul la care lucrati va fi deja petecit,iar asa .. ai ratat inceputul ala pe care doua persoane nu il au decat o singura data. trecutul nu se ...

Ejaculare precoce

din 17 iun 2010 19:54 de kalu

Salutare. Am 21 de ani si am inceput viata sexuala cu o fata acum 1 an si 2 luni. Ea este de aceeasi varsta cu mine si e din Australia, dar problema este ca "she want s it bad".... La inceput chiar nu au fost probleme sincer. Ma asteptam sa ma termin ...

Re: Re: intr-o relatie deschisa

din 17 iun 2010 18:27 de maniac

daca are pe cineva de ce nu spune ca e intr-o relatie serioasa:-??...sau relatia respectiva nici serioasa nu e :))

Re: Cum sa-l fac sa ma iubeasca?

din 17 iun 2010 12:11 de elena10

Unele sentimente mai exista pentru ea...dar daca el te-a ales pe tine sunteti impreuna de 6 luni, te iubeste pe tine poate nu stie sa arate asta,nu se va mai intoarce la ea... un lucru este important : nu aduce in discutie subiectul "ea" ca fosta,ptr ...

Re: Reactile la prezervativ sau....?

din 17 iun 2010 11:03 de DarkAngel

Solutia este sa te relaxezi si sa nu consumi alcool inainte in cel mai rau caz un pahar de vin rosu (adica 200 ml)si nu te grabi. Si incearca sa iti dai seama ce se intampla cand iti pui prezervativul (adica cum te simti tu emotional). Stai cat mai ...

Re: Re: Reactile la prezervativ sau....?

din 17 iun 2010 09:24 de Alexandru

Prima oara am facut greseala de a bea doua beri inainte. Atunci nici ca mai aveam erectie, doar foarte putin dupa ce am scos prezervativul. Mi-e frica ca daca beau prea mult alcool se duce totul naibii. Exista afrodisiace care ar putea sa-mi ...

L-am parasit din gelozie, acum regret!

din 17 iun 2010 09:05 de Bya

Buna! Am avut o relatie timp de un an cu un baiat,dar mie mi se parea ca tot timpul se uita dupa colegele mele.Au aparut niste mici discutii si am hotorat sa ne despartim...la vremea aceea mi se parea o idee foarte buna,dar acum simt ca ...

din 17 iun 2010 02:02 de Bozgoru

prima oara asa a fost s afie.. a doua oara te-ai gandit..a treia oara va fii la fel.. deci e totul psihic.. eu zic sa te imbeti sa scada gandirea si intelectul si va fi ok:D

Re: Nu am fost destul de inspirata :|

din 17 iun 2010 01:54 de Bozgoru

la 16-06-2010 16:27 ai dat mesajul initial.. peste 11 min ai dat mesaj ca nu ne intereseaza. peste inca 12 min ai dat mesajul asta... ceea ce rezulta ca esti o disperata care nu intelege ce inseamna un forum.. si ce inseamna timpul fiecarei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Salut

din 16 iun 2010 23:19 de simosimina

făcând sex neprotejat fără ejaculare..ar trebui să ştii că lichidul conţine spermatozoizi...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Salut

din 16 iun 2010 23:12 de Alex9999

Imi spune-ti si mie daca este adevarat ceea ce scrie pe acel site ?

Re: Se uita PRIMUL?

din 16 iun 2010 22:59 de CAM

Primul baiat nu se uita niciodata , nici daca ai vrea .:alien:

Re: Re: Re: Reactile la prezervativ sau....?

din 16 iun 2010 22:58 de CAM

Ati incercat sa aveti contact fara prezervative ,adica totul sa fie peliber ? Daca se intampla la fel si cand nu ai prezervative inseamna ca problema este la tine.

din 16 iun 2010 22:55 de CAM

hmmm cred ca emotiile te coplesesc :>

Reactile la prezervativ sau....?

din 16 iun 2010 22:52 de Alexandru

Salut. Ma numesc Alexandru Rudolf si sunt din Galati. De curand mi-am inceput viata sexuala cu prietena mea si am intampinat o problema. De fiecare data, datorita preludiului, am o erectie puternica. Dar atunci cand pun prezervativul(nu stiu daca ...

Re: Re: Se uita PRIMUL?

din 16 iun 2010 22:35 de Psyche

de ce se cenzureaza cuvantul f u t a i? :blink:

Re: Se uita PRIMUL?

din 16 iun 2010 22:34 de Psyche

depinde daca te referi la prima dragoste sau la primul futai. deobicei ar trebui sa coincida. in ambele cazuri,eu zic ca nu. nici tu nu o sa o uiti pe prima,indiferent de cata putina insemnatate a avut atunci. iar daca primul amant a fost si ...

Re: buna tuturor

din 16 iun 2010 22:18 de cristiana

scuze pt rescriere si anagramari:x

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 804 din 3731
«   1 ... 801   802   803   804   805   806   807 ... 3731   »

loading...