Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Putem ramane prieteni?

din 19 iun 2010 03:58 de Bozgoru

e trist si suparat ca v-ati desp.. si pt tine relatia actuala inseamna un kkt.. trage tu concluzia..

Re: Re: Se uita PRIMUL?

din 19 iun 2010 03:08 de ExoticDream

Eu nu cred ca poti uita asa ceva, iar cele care sustin ca pot face asta o spun probabil pentru a proteja sensibilitatea partenerilor actuali, care s-ar simti oarecum gelosi sa stie ca in mintea si sufletul iubitelor lor a mai ramas fie si doar o ...

Re: Re: Re: Sotul meu nu vrea inca sa avem un copi

din 19 iun 2010 02:08 de ExoticDream

Ori te iubeste si este bine intentionat (se gandeste la faptul ca mai aveti nevoie de timp ca sa va puneti viata in ordine si, de ce nu, sa va si distrati), ori nu mai este chiar atat de sigur ca vrea sa fiti etern impreuna (poate s-a plictisit, ...

La film la Artexpo sau la animalute la PetExpo

din 19 iun 2010 01:51 de ExoticDream

Daca nu sunteti in sesiune sau nu ati plecat inca in vacanta, puteti petrece o noapte in compania filmului..... Editia a doua a maratonului [b]Noapta lunga a filmelor scurte[/b] se va desfasura simultan in Bucuresti, Cluj, Iasi si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 19 iun 2010 01:32 de ExoticDream

Daca nu zice nimeni, iti raspunzi tot tu, asa-i? Buna zodia asta virilo-feminina, nu? Nici nu-i de mirare, barbatii adora combinatia de femeie amazoana in pat si delicatete intruchipata in rest! ;););)

Re: cat de bune sunt testele de sarcina?

din 19 iun 2010 01:10 de eu

testul nu e pozitiv daca linia e foarte subtire.e semn ca testul s-a uscat.linia foarte subtire apare dupa 10 min

Re: Minighid de cerere in logodna

din 19 iun 2010 01:07 de eu

pai depinde de fata.nu toate sunt la fel...nu trebuie sa existe luna de miere dupa logodna,dar daca ai ceva `suport material` e important ca inelul sa aiba diamant/ alte intrebari?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se uita PRIMUL?

din 19 iun 2010 00:50 de simosimina

offf nu mă înţeleg eu cu tine în nici o limbă:)) când îmi amintesc de el (fffff rar...), îmi amintesc ca de o persoană oarecare..fără să fi avut vreo legătură sentimentală specială...cu toate că ne-au legat 2 ani de zile!

Re: Marimea Penisului

din 18 iun 2010 23:26 de sickness

Desigur, asta difera de la persoana la persoana. Nu toti cei care au 19 ani o au de 15 cm. Organismul se dezvolta pana pe la varsta de 21-22 de ani, iar pana atunci e posibil sa-ti mai creasca, dar foarte putin. Oricum, 15 cm sunt suficienti ca sa ...

Putem ramane prieteni?

din 18 iun 2010 22:51 de Bya

[b]Am incercat sa ramanem prieteni dupa despartire dar ne tachinam in contiuu si ma enerveaza ca imi spune pe numele iubitului meu de acum,iar eu nu rezist si ii spun si eu,plus ca daca il vad cateodata ma face sa ma simt ca suntem dinou impreuna si ...

Marimea penisului

din 18 iun 2010 22:25 de roben

Imi pun intrebare daca la 19 ani ai mei,penisul meu de 15 cm este un lucru normal sau asta conteaza de la persoana la persoana?Mai are de crescut?

Re: Re: Cum sa imi seduc colegul de serviciu?

din 18 iun 2010 22:13 de jollyville

Mersi de incurajare. Asta am facut pana acum :D sper si eu sa cedeze. E tot ce vreau :-`

Re: Re: Cum sa scap de el?

din 18 iun 2010 20:40 de cineva

Ignora-l si tu. Dar nu te lasa coplesite. Nimic! Nu stai in preajma lui, nu vorbesti cu el, nu te uiti la el, nu vorbesti despre el. Ba chiar incearca sa pari ca ti-ar placea de altul. Este posibilitatea ca el sa se simta cumva aiurea fara atentia ta ...

Re: Re: Cum sa imi seduc colegul de serviciu?

din 18 iun 2010 18:25 de McLove

Tu esti violat la limba romana? Ti-au dat-o astia prea mult la degete si te gadila tastatura?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se uita PRIMUL?

din 18 iun 2010 17:05 de Bozgoru

pai cum l-ai uitat daca ai vb de el?:D

Re: Cum sa imi seduc colegul de serviciu?

din 18 iun 2010 16:24 de tiberius

daca al doresti atata de mult nu ezita sa al ai....imbracate cat mai sexi atragel cat se poate de mult pt ca pina la urma animalul di el va reactiona ..acum depinde cat de bine arati tu .eu ati spun ca ai sa reusesti...

Re: Calitati fizice apreciate la fete (pt baieti)

din 18 iun 2010 16:22 de andrei

eu primul lucru la care ma uit este sufletul fetei,dupaia restul.poate sa fie fotomodel daca nu ma iubeste

Re: Varsta primului sarut

din 18 iun 2010 15:52 de Bya

12 ani,in scara blocului...a fost intens:)) :~*

Re: Re: Re: Re: Escapelle!!!!!!

din 18 iun 2010 15:14 de Renata

Pe 1 iunie am avut un contact sexual neprotejat iar in maxim 40 de minute am luat pastila de a doua zi.Dupa o saptamana am observat k mia venit ciclu dar avea o culoare ft ft inchisa(in prima zi), in a doua zi rosu aprins iar in ultima zi la fel de ...

La 17 ani, nu reusesc sa-mi fac o prietena

din 18 iun 2010 14:57 de andrei123

salut , sunt andrei , am 17 ani si sunt din bucuresti . Am o problema , nu pot sa-mi fac o prietena , am cunoscut o fata acu vreo 3 saptamani , cea mai buna prietena a unei vecine , totul ok , am vb pe mess mai mult , ne-am imprietenit mai bine pana ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 801 din 3731
«   1 ... 798   799   800   801   802   803   804 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare