Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 iun 2010 20:37 de nemultumit

deci:....1 la mana eu nu am tinut niciodata cu spania si 2 la mana ai zis-o cu aia ca din cauza mea si a altora ca mine nu s-a calificat romania :lol::lol: ce treaba am eu cu nationala ma??eu am fost pe teren la meciuri de calificare??sau antrenor? ...

Re: Tumoare celebrala?

din 20 iun 2010 18:32 de baby

Daca nu poti ochelari mergi si fa-ti un control. Si niste analize la sange [ Ca, Mg , Fe. etc]

Re: Re: Re: Tumoare celebrala?

din 20 iun 2010 18:29 de o fata

ok multumesc. m-ai linistit:)

Re: Re: Tumoare celebrala?

din 20 iun 2010 18:10 de Danny_DaBoss

stay linistita ca daca aveai tumoare cerebrala erai ori in coma ori paralizata :,

Re: Tumoare celebrala?

din 20 iun 2010 18:09 de Danny_DaBoss

bea multe lichide, mananca fructe, laso mai usor cu grasimile daca asta iti este in dieta zilnica si fereste-te de caldura.

Re: Pierce in buric

din 20 iun 2010 17:55 de eu

problema e infectia. totusi e normal ca la piscina ta de acasa sa nu patesti nimic deoarece la piscinele gonflabile se schimba apa des si e fara clor. clorul e foarte nociv.

Re: Re: Cum sa imi seduc colegul de serviciu?

din 20 iun 2010 17:04 de jollyville

1. Nu imi raspunde! Desi l-am intrebat si direct si indirect si in toate modurile. Live imi zambeste deosebit de seducator si tace. Iar la mesaje nu imi raspunde, desi l-am rugat de N ori sa imi raspunda cu NU si sa imi spuna ca nu vrea, ca sa ...

Re: Re: Re: Marimea penisului.

din 20 iun 2010 16:27 de davidvilla

la 18 ani cu 15,5 cm trebuie sa imi fac griji?pana acum nam avut reclamatii,ba chiar laude,dar mie teama ca daca as da de o partenera mai experimentata nu va fi suficient:wacko:

din 20 iun 2010 15:43 de ursaru

Degeaba te uiti la 10 meciuri pe saptamana si la toate meciuri de la CM daca nu intelegi nimic din fenomenul asta numit fotbal. :ok:

Re: sunt insarcinata?

din 20 iun 2010 15:40 de Bozgoru

e posibil orice daca prezervativul s-a miscat...... mai asteapta putin si fa un test de sarcina..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma excit foarte re

din 20 iun 2010 15:02 de Danny_DaBoss

Adevarul este ca DA, ne-am plictisit de subiecte si intrebari stupide. Ne plac oamenii care pun intrebari serioase si ne da batai de cap nu orice adolescent cu cosuri pe fata care in loc sa se documenteze despre ce are intre picioare, vine si ne ...

Re: Sexul este sanatos?

din 20 iun 2010 13:47 de Bozgoru

depui efort fizic.. efortul fizic putand fi considerat un sport..miscare etc... deci.. e sanatos..

Re: Re: Re: Re: Skinoren vs Zinerit

din 20 iun 2010 12:43 de D O K

Daca aveti nelamuriri s-au intrebari as fi foarte fericit daca pot sa va ajut ... in curnd o sa fac si un mesaj cu AVANTAJE si DEZAVANTAJE la fiecare din aceste 2 produse numai bine si ...un ten curat va doresc!

Re: Re: Re: Re: Risc de sarcină...?

din 20 iun 2010 12:42 de Danny_DaBoss

poate sa mai intarzie ceva timp stay linistita.. asa e cu sexul asta.. oricum daca vrei sa iti vina regulat si sa nu ai griji, ia anti-bebe prescrise de doftor :)

Re: Re: Re: Skinoren vs Zinerit

din 20 iun 2010 12:39 de D O K

Salutare la toata lumea , As vrea sa lamursc cativa dintre voi pentru ca sunt in tema cu aceste produse : Skinorenul-se foloseste in acneea usoara s-au medie ,pentru acneea severe se va da in combinatie cu alceva Aceste doua tratamente ...

Re: Re: Re: Re: Re: Avantajele si dezavantajele mu

din 20 iun 2010 12:27 de Cazacunicole

Un barbat poate juca teatru in cel mai execrabil mod! In sensul ca inainte de casatorie sa fie mierea pamantului si sa te ajute in toate cele. Dar dupa, isi aduce aminte ca el este "barbat" si "in femeie e baza!". Asta, culmea, am auzit-o spusa de un ...

din 20 iun 2010 12:07 de nemultumit

tu cine esti?ca nu am auzit de tine B) eu ma uit la cluri cu fotbalisti nu alte specimene ....dar da-mi si mie un link sa vad ce poti ....pune-l aici sa vad toata lumea cat fotbal sti

Re: Re: Re: Re: Cat timp v-a luat recuperarea dupa

din 20 iun 2010 12:01 de Pasaroi_Cuminte

Da. Demo 1: Sufletul este singura stare de existenta a eu-ului prin intermediul caruia au loc interactiuni "cognitivo-emotionale". Sufletul este un camp emotional, ale carui linii de camp sunt invariante in timp. Deoarece in aceasta lume, ...

din 20 iun 2010 06:24 de compot

Degeaba te uiti daca nu-l intelegi. Si apropo, daca te-ai uitat la clipuri cu fotbal, vezi ca-i foarte probabil sa te fi uitat si la ale mele :ok:.

din 20 iun 2010 06:18 de compot

Ok, nu m-am prins eu de ironie, dar ce-ai spus tu aici, ma face sa cred intr-adevar ca tu defapt asta gandesti. Ai auzit de Iker Casillas? - cel mai bun portar din lume Ai auzit de Andres Iniesta? - unul dintre cei mai buni mijlocasi din lume. Ai ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 798 din 3731
«   1 ... 795   796   797   798   799   800   801 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare