Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Mi-e teama sa fac oral din cauza BTS din 21 iun 2010 16:42 de k
sau daca tot iti place asa mult, miere. toarce baiatu ca un motor de 3000 benzina nou din fabrica
Re: By Cm din 21 iun 2010 15:27 de simosimina
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
oameni buni..chiar nu aveţi ce face?????
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 iun 2010 15:23 de simosimina
n`am chef de ceartă cu oameni ca tine:)
o zi bună
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa din 21 iun 2010 12:45 de jollyville
Eu as fi mult mai linistita daca mi-ar spune ori in cuvinte, ori in scris, faptul ca nu am sanse si sa nu ma mai complic.
Dar NU O SPUNE! Si atunci iau in considerare si ceea ce a spus Dani, poate nu vrea si se eschiveaza. Poate o face de ...
Re: Bianca si Bote :)) din 21 iun 2010 12:34 de Zara
sunt aman2 doi mascarici. unu' batran si una tanara:)
Re: Este mai nedureroasa dezvirginarea la 15-17 an din 21 iun 2010 12:27 de Zara
nu cred ca are vreo legatura:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa imi din 21 iun 2010 12:17 de Nekunoskuta
Nu stiu cat de "barbat" e colegul tau daca nu vrea sa dea cartile pe fata cu tine. Pe mine ma irita astfel de oameni, nu ma atrag. Fii barbat si spune lucrurilor pe nume, nu te ascunde dupa zambete, priviri si cuvinte cu subinteles!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa imi sed din 21 iun 2010 12:01 de jollyville
Poate... Chiar nu stiu...
Re: By Cm din 21 iun 2010 11:44 de McLove
Ce adoptie ma? Tu cine mai esti? :huh:
O avem deja pe sgc, nu mai dorim altii...
Acum realizez... sa inteleg ca idolul tau e pitipoanca, mai mult proasta, aia de Columbeanca?
Daca e asa, esti mai rau ca sgc! :ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 iun 2010 11:18 de ursaru
Da,a fost poate cel mai frumos gol de pana acum :love:
Pacat ca meciul s-a "terminat: prin minutul 65,cand au inceput ivorienii sa faulteze si jocul sa fie fragmentat.
Re: Colacei de grasime din 21 iun 2010 11:15 de MonicaColumbeanu
Silhouette:heart:
Re: Avort :(( din 21 iun 2010 11:12 de MonicaColumbeanu
Draga mea,daca iti este jena fata de el inseamna ca tu n-ai o relatie adevarata.
Mi-e mila de partenerul tau.
By Cm din 21 iun 2010 11:09 de MonicaColumbeanu
Nu inteleg de ce toata lumea ma judeca pentru adoptie. Am facut aceasta adoptie deoarece asa am simtit. Daca vroiam un partener de joaca pentru fiica mea Irina ii aduceam toata gradinita acasa.
Sunt dispusa sa-i fac toate poftele lui Alex atata timp ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa imi seduc c din 21 iun 2010 10:49 de Danny_DaBoss
Parerea mea e ca daca intr-adevar te vroia, dupa atata timp si atatia ochi dulci, facea el primul pas. Poate nu vrea. Poate ii place putina tachineala, putina joaca.. ;) Cand tu esti dispusa sa pui totul la bataie el vrea putina joaca la lucru sa ...
Re: #Ioana din 21 iun 2010 10:04 de Danny_DaBoss
Intr-adevar asa este.. Ma bucur ca a scris el, pentru ca toti o gandim dar ne este si lene si scarba sa scriem asa ceva. Mi-e unul mi-e scarba de fiintele astea si ma bucur ca primesc bataia de joc de care merita si ca sunt tratate ca pe niste carpe ...
#Ioana din 21 iun 2010 10:03 de Danny_DaBoss
As vrea sa preiau un articol scris de Bendeac:
"Ante-scriptum – Nici nu vreau sa ma gandesc ce reactii violente vor avea multe fete la citirea acestui articol. Dar nu ma deranjeaza atata timp cat stiu ca se vor gandi un pic la viata lor cu ...
Re: Re: Re: Re: Cum sa imi seduc colegul de servic din 21 iun 2010 09:40 de jollyville
Am citit si rascitit raspunsul tau.
Uite, nu il vreau ca amant. Nu vreau intalniri ascunse, nu imi lipseste drama din viata.
Practic, ceea ce vreau eu cu EL, este sa se apropie de mine, la birou, intr-un moment mai linistit si sa ne aruncam prada ...
Re: Posibil? din 21 iun 2010 08:58 de Psyche
femei,barbati,barbati,femei. si eu am patit o faza de felul.tinzi sa crezi ca vaginul e mai lubrifiat,dar nu e asa. sau vorbesc cel putin din propria perspectiva. am patit si sa fiu in ultima,ultimele zile de menstruatie,sa cred ca mi-a trecut si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat timp v-a luat din 21 iun 2010 08:20 de SORIN28
Nu-mi plac stiintele exacte si nu-mi place nici Eminescu(care, dupa parerea mea e de...bafta)...dar, cum am scris si mai sus, decat sa fiu plictisit cu asa ceva, mai bine il citesc pe Eminescu.:x
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 iun 2010 04:14 de compot
Am dat quote postului lui [b]anonim[/b], fii mai atent, iar la restul nu-ti mai raspund ca e off si oricum tu nu intelegi, fotbalul nu e pentru oricine!!!
Are si masini si case. Salariul lui este de 250.000 euro saptamanal, aici nu se includ ...
Pagina 796 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |