Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce poz din 23 iun 2010 14:40 de boyka
Penis in erectie stramb... din 23 iun 2010 13:58 de EuAnonim
Sallut,am si eu o problema...am 15ani...si cand este penisu in erectie este usor curbat spre stanga:~*oare sa fie cv grav...ma tem ca la primul contact sexual sa nu dau gresi:~*....nu va pot spune cati cm are...nu am stat sa`l mosor...este destul de ...
Re: Re: Colacei de grasime din 23 iun 2010 13:24 de McLove
Poate mananca putin mai mult, sau... se ingrasa foarte repede.
Oricum, poti sa faci orice, daca e sa stai si 12 ore in cap, sa slabesti, dar... sa nu iei pastilele alea de slabit, sau mai stiu ce prostii, ca iti distrugi viata.
Re: Re: Re: Ce traiesc e un infern! din 23 iun 2010 13:11 de Firentze
Dar am zis si mai sus ca MUNCESC!
Poate ca sunt si eu vinovata si stiu si alte cazuri mult mai grele decat al meu, dar cand vezi ca tie ca propriul copil nu-ti da dar au dat pe chestii inutile tigari sau bautura(cum dadea tata) parca vezi numai ...
Re: Re: Ce traiesc e un infern! din 23 iun 2010 12:51 de McLove
Firentze, nu vreau sa te jignesc, dar... compot are mare dreptate.
Asta e viata, traieste-o, zambeste, ca e UNA SINGURA!
Re: Sotul meu nu vrea inca sa avem un copil din 23 iun 2010 11:50 de MARIA
La inceput cand m-am hotarat eu si sotul tot asa imi zicea: "avem timp","mai incolo" pana cand i-am pus o simpla intrebare( DAR DACA ATUNCI CAND O SA VREM NOI NU O SA MAI VREA "EL",CE FACEM?).Cu asta l-am pus pe ganduri si in cateva zile mi-a spus ca ...
Re: Re: Cum imi dau seama daca mai sunt virgin?? din 23 iun 2010 10:13 de Andreea
baiatu' ai facut sex sau nu? ce intrebare e asta, cum sa nu stii daca mai esti virgin?=))L-)
Re: Re: Varsta din 23 iun 2010 05:02 de Machiavelli
Prostia din cap i-o poate scoate doar popa .se vede ca e aeriana cu lumea asta .
Re: #Ioana din 23 iun 2010 04:58 de Machiavelli
Foarte tare articolul.
Are o dreptate enorma.
Nu numai pe internet ci si in viata reala sunt "Ioane" care practic se cred cele mai importante fiinte ale pamantului.
Si mie mi se face o scarba imensa numai atunci cand ma gandesc ca poseda aceeasi ...
Re: Re: Ce le place fetelor sa le faci? din 23 iun 2010 04:22 de Machiavelli
Credeam ca la asta nu te referi;, .Degeaba iubesti si toate cele daca nu faci treaba buna la pat.
Fiti serioase,fiecare fata doreste nespus de mult sa fie urcata pe pereti la fiecare contact sexual :-`
Re: Ce traiesc e un infern! din 23 iun 2010 01:35 de compot
Esti singura vinovata si stai calma, nu esti singura care nu se duca la mare ca n-are bani, ca tine sunt 90 la suta dintre cei de varsta ta.
Daca ai tai nu te pot ajuta, ajuta-te singura, munceste, strange-ti banii si du-te la mare daca asta e ...
Re: Colacei de grasime din 23 iun 2010 00:48 de compot
Esti prea puturoasa, probabil d-aia ai si "slana" pe tine! Fara sport nu poti.
cauta filmul My sassy girl din 22 iun 2010 23:39 de raspuns
cauta acest film My sassy girl si vei afla orice raspuns despre dragoste, despre asteptare cat inseamna mult cat inseamna putin si daca merita. recomand sa faceti in asa fel incat si persoana pe care o asteptati sa se uite si sa isi zica parerea dupa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce traiesc e u din 22 iun 2010 23:35 de Firentze
Tocmai am spus mai sus ca este foarte posibil sa nu am cum sa fac facultatea:(
Re: Re: Re: Re: Ce le place fetelor sa le faci? din 22 iun 2010 22:59 de darckzeus
nu conteaza sa faci o singura chesti si nici macar mai multe invatate de pe net cel mai bine daca vrei sa fi cu o fata trebuie sa vezi ce-i place ei si ce-ti place si tzie sa faci,nu zic ca o sa avetzi totl in comun,dar cateva chestii acolo tot o sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 iun 2010 22:25 de k
azi furi un ou maine un bou.
ma ref ca daca faci pasu asta, o sa mai existe alte relatii de care sotul tau "nu o sa stie". la pasu asta ma refer. in fine faci cum vrei.din ce am zis aici nu vreau sa intelegi ca am ceva cu pers ta, dar invata ...
Re: Re: Minighid de cerere in logodna din 22 iun 2010 21:33 de Sagtox
O sa par nesimtit daca o sa te rog sa mai imi impartasesti din ale tale ? Please? :cat:
Re: Re: Re: Re: o problema.. din 22 iun 2010 21:15 de jollyville
Pai da, exista, dar nu-i totuna ca exista 100% sau numai 10%.
Numai daca intra in vigoare legea lui Murphy :D
Ca daca cineva are cosuri pe fata, si i se spune, nu-i tot una daca i se se spune "ai un singur cos pe frunte" sau "vaaaai, am ...
Re: Vreau bebe dar am uterul retrovers.Ce sa fac? din 22 iun 2010 21:02 de simosimina
faptul că ai uterul retrovers..nu are nici o legătură cu fertilitatea.
Eu ştiu că după primul trimestru de sarcină, uterul se poziţionează el la forma lui normală.
În cel mai rău caz, când se poate pierde sarcina, este atunci când ...
Re: Re: Re: o problema.. din 22 iun 2010 20:59 de McLove
A intrebat clar: "[b]exista[/b] riscul?"
Da, exista! Nu conteaza daca e mic, sau mare. Cititi cu atentie. ;)
Pagina 793 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |