Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Impotenta barbatilor din 23 iun 2010 22:25 de CristeL
Salutare! SUnt baiat si am 18 ani ... In seara ata am incercat sa o fac cu prietena si nu ma excit..pur si simplu...ma simt foarte umilit si nu stiu cum sa fac ca data viitoare sa nu mai am aceasta problema..fata mi-a zis c am iubeste si ca nu e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Minighid de cerere in logodna din 23 iun 2010 20:12 de Nekunoskuta
De ce? Cumperi cativa metri de material alb si vreo 10 markere cu negru, te ajuta cativa prieteni sa scrii, apelezi la o cunostinta care sta pe la etajul 6-10, el apeleleaza la vecinii de bloc si gata! Iar tortul, e cel mai simplu!!!!! Cine nu a ...
Re: Re: Re: Re: Minighid de cerere in logodna din 23 iun 2010 20:04 de McLove
Punctul [b]4.[/b] este cel mai interesant... ultimele doua, sunt greu de realizat, daca nu imposibil.
Re: Re: Re: Minighid de cerere in logodna din 23 iun 2010 19:55 de Nekunoskuta
Nu pari nesimtit.
Sa vedem.....
1. La restaurant (cum povesteam mai sus);
2. La mare/munte in vacanta/concediu;
3. In fata colegilor ei de munca/scoala cand te duci sa o iei de acolo;
4. Spontan: Pe strada cand va plimbati, te opresti, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult va place sexul din 23 iun 2010 19:49 de cherry_dream
eee na. aici gresiti voi. ca va ganditi numai la voi. daca fata nu se simte bine facand asta ... de ce s-o obligati?
Re: Re: Re: Re: Re: Vreau bebe dar am uterul retro din 23 iun 2010 19:40 de Nekunoskuta
Din cate stiu probleme trebuie sa-ti faci daca nu ramai gravida dupa 1 an de incercari, acesta e termnenul maxim dat de medici. Uterul retrovers nu are treaba, te-au speriat prietenele cu problemele lor. Faceti niste teste de fertilitate si tu si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult va place sexul din 23 iun 2010 18:47 de ursaru
you got that right..:ok:
Re: Re: Blonda sau bruneta????? din 23 iun 2010 18:40 de Kaya
bada. eu aleg fata si dupa culoarea parului. mai exact, NU BLONDE. :) am fost o singura data cu una si mi`a fost deajuns. raman la brunete, satene si roscate (cele frumoase, daca mai au si pistrui e un plus mare) toata viata
Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult va place sexul ana din 23 iun 2010 18:31 de Kaya
daca nu pt voi, macar ganditi-va la noi (saracii)! make us happy! O:)O:):devil:O:)O:)
Re: cum sa o conving ?..:> din 23 iun 2010 18:16 de cherry_dream
nu o obliga sa faca ceva ce nu ii place. sa zicem ca iti face doar pt ca vrei tu ... dupa poate sa fie naspa pt ea.
ia-o cu binisorul, vorbiti despre asta. ia-o incet incet. nu o forta. pana la urma va vrea ea. dar depinde de tine. acel "ceva ...
Re: Re: Re: Re: Risc de sarcină...? din 23 iun 2010 18:11 de cherry_dream
nu. de obicei sunt corectele testele. asta daca ai respectat instructiunile.
se poate sa intarzie dupa prima data ... e normal. stai calma. bafta :ok:
Re: Posibil? din 23 iun 2010 18:08 de cherry_dream
n-are cum sa se fi rupt himenul tocmai acum. in perioada menstruatiei este mai sensibila, si de aceea e posibil sa apara dureri. sange i-a curs pentru ca ... asa se intampla atunci cand pui sangele in miscare. iar sexul cam asta face. si oricum, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau sama daca mai sunt din 23 iun 2010 18:03 de cherry_dream
nu e asa. mai documenteaza-te :mellow:
:) din 23 iun 2010 17:48 de jollyville
Pai deocamdata nu fac nimic, incerc sa nu il mai bag in seama. Ca sa intorc un pic roata in favoarea mea.
Mi-e greu sa ma fac mai tot timpul ca ploua si sa il ignor, insa daca altcumva nu a functionat...poate asa o sa mearga.
Re: IKARIAM din 23 iun 2010 15:37 de p3tr3
am conturi pe ik pe alpha(400k) eta (500k)iota(100k)
le vand daca vreti
Re: din 23 iun 2010 15:18 de albastrel
Auzi mai paula pot veni eu la tine?:heart::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau sama daca mai sunt din 23 iun 2010 15:17 de compot
Nu, nu e cum spui tu:ok:.
Re: Penis in erectie stramb... din 23 iun 2010 15:12 de compot
Nu te mai gandi la asta. Penisul tau e perfect normal si nu vei da gres la prima incercare. Ai incredere in tine !!
Re: Re: Re: Re: Vreau bebe dar am uterul retrovers din 23 iun 2010 14:55 de MARIA
Nu am folosit anticonceptionale de nici un fel, niciodata(sunt contra aceste metode).Daca as fi folosit mi-as fi pus cateva semne de intrebare si as fi zis ca ala e motivul dar asa....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce poz din 23 iun 2010 14:41 de boyka
Pagina 792 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |