Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Diferenta dintre a face sex si a f din 26 iun 2010 05:35 de compot
Atunci tu ai facut vreodata sex???
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult va place sexul din 26 iun 2010 05:25 de Machiavelli
Am o presimtire cum ca tu ai fii inca virgin :lol:
Antiteze, antiteze, ANTIteze...................... din 26 iun 2010 05:21 de ExoticDream
Remember Mr. Paler? "Am invatat ca...." Asa este: cat traim, zestrea noastra de cunoastere prin experienta se imbogateste neincetat, numai ca adeseori..... in the hard way! In general, pentru mintile naive, asta se traduce prin substituirea unor ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 iun 2010 05:06 de Machiavelli
Nu e nimeni retard.Sunt pur si simplu "gusturi".
Fiecare isi exprima parerea si trebuie sa tinem cont de ea daca ne intereseaza.Daca nu,nu trebuie sa te ataci asa cum ai facut-o mai sus.:ok:
Re: Re: Re: :) din 26 iun 2010 04:27 de ExoticDream
Nu acesta era sensul intrebarii mele. Esti maritata si obiectul obsesiei tale este insurat. Tu faci tot ce este omeneste posibil sa-l seduci, iar el nu raspunde. Nu observi diferenta dintre comportamentul tau si al lui? Mie mi se pare evident ca ...
Re: cum sa o conving ?..:> din 26 iun 2010 03:03 de pampam
ii faci tu de cateva ori si o sa vada ca se simte asa de bine incat, daca te iubeste, o sa vrea sa te simti si tu la fel :ok: good luck
Re: Oare sunt nimfo sau ce naiba am patit? din 25 iun 2010 23:59 de careva
eu cred ca te eschivezi, sincer.Tot tu ceri ajutor si tot tu iti raspunzi de cele mai multe ori si iti gasesti scuze, iar atunci cand esti de acord cu cineva, o faci pentru pentru ca iti place ce auzi (asta din cateva commenturi pe care le-ai ...
Re: Cum imi fac o prietena?? din 25 iun 2010 22:56 de .....
... salut am citit ce msg tau.. pai ce sa zic knd o mai vezi la sc sau pe mess o bagi si tu in seama.. si o inviti la un suc.. iesi in oras am2.. numai asa poti sa faci.. sau faci o mica petrecere si o chemi si pea.. sunt mai multe variante dk vrei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 iun 2010 21:43 de valentine
Problema este ca s-au scris 5 pagini in care daca nu ma insel, decat 2 sau 3 raspunsuri apar la intrebarea topicului.
Nu sunt un sustinator al aduleturlui, dar nici un predicator care sa simta nevoia de a face lumina in viata cuiva. Intrebarea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 iun 2010 21:38 de McLove
Ok, sa zicem ca sunt eu ala negativu'.
Atunci, spune-mi, care e rolul acestui topic?
Toti au spus ce sa faca, au spus urmarile, au spus consecintele vietii anterioare, s.a.
In ultimele 5 pagini, o vad pe jolly asta, plangandu-se ca nu stie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 iun 2010 21:27 de valentine
Mclove, tu insisti ca pe fiecare topic sa arunci cu noroi in oricine se poate. Cred ca ai fi mult mai util comunitatii incercand sa postezi un text folositor. Cred ca cel putin jumatate din mesajele tale se muleaza pe criteriul asta. Daca ai ceva ...
Re: Re: Re: Re: Diferenta dintre a face sex si a f din 25 iun 2010 19:53 de justfeet
A face sex sau a face dragoste? aceasta este intrebarea...tehnic este acelasi lucru beneficiile insa sunt altele, iar fiecare intelege ce vrea si cat il duce inteligenta... Cunoscut este faptul ca a face dragoste decat sex(la modul hai sa...) ...
Re: Re: Re: Diferenta dintre a face sex si a face din 25 iun 2010 18:59 de Psyche
daca tu nu ai simtit diferenta,asta nu inseamna ca nu este una. fiecare percepe dragostea si sexul cum poate.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce var din 25 iun 2010 17:51 de razvy
....tare asta frate.....:-bd
Re: Re: Skinoren vs Zinerit din 25 iun 2010 15:52 de Csucso
Zineritul trebuie folosit seara pentru ca are un miros foarte neplacut iar Skinorenul(crema)ziua.Eu nu inteleg una cu lucrul acela sa te duci la un dermatolog fiindca nici eu nu am fost si am folosit aceste doua `medicamente`si TOATE cosurile mi-au ...
Re: Re: Skinoren vs Zinerit din 25 iun 2010 15:48 de Csucso
Zineritul trebuie folosit seara pentru ca are un miros foarte neplacut iar Zineritul(crema)ziua.Eu nu inteleg una cu lucrul acela sa te duci la un dermatolog fiindca nici eu nu am fost si am folosit aceste doua `medicamente`si TOATE cosurile mi-au ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 iun 2010 15:09 de jollyville
Da, e clar. O solutie infecta. Ce legatura are "a seduce" cu ceea ce ai scris tu? Cred ca o sa trec cu vederea ceea ce ai scris tu, pentru ca esti scarbos. :x
Thx anyway
Re: Re: Re: Help... din 25 iun 2010 14:57 de alex
ma frate eu nu le inteleg pe fetele care spun ca" vai face sex cu mine si ma lasa si draci si laci" a facut sex cu tine tea lasat ce e asa paguba? daca te-ai simtit si tu bine ce e rau in asta?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :) din 25 iun 2010 14:51 de cccccc
Alte trucuri sunt urmatoarele:
- nu ii mai arata ca esti lesinata dupa el si ca vrei neaparat ( truc folosit de cele cu experienta la barbati), pbarbatul este prin definitie activul ( cucereste, seduce , se misca)
- fa-l putin gelos, fii foarte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :) din 25 iun 2010 14:46 de jollyville
Da...asa este, traim intro lume cruda :D
Sincer, mie mi-ar ajunge si 10 minute. Nu-i capat de tara :lol:
Pagina 789 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |