Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cum sa o excit pe messenger?

din 27 iun 2010 16:11 de ironist

Aveti o mare problema cu poolu si la 15 ani va purtati de parca n-aveti timp sa faceti sex . Citeste si tu ce ai zis " sa o excit pe mess " bai baiat . e nashpa ! chiar si la telefon era un pic aiurea .

Re: E adevarat ca copii ies prin zona intima?

din 27 iun 2010 16:02 de EuAnonim

Daa...cum ti`ai dat seama:ok: bvo...ii aduce barza daca nu stiai... Si Mos Craciun intra pe gaura cheii!:lol:

Re: Tratament anti-cosuri...

din 27 iun 2010 15:52 de Roxi

Eu folosesc ERITROACNOL....il poti gasi la farmacie ,nu este foarte scump,eu l`am cumparat cu vreo 8 lei parca...dar e foarte bun deoarece usca cosurile....nu e greu de folosit doar pune putina crema pe fiecare cos in parte si o sa simti ca ...

Re:Re:eu..

din 27 iun 2010 15:45 de vladyr95

Ams si eu aceasi problema ca si in pozaele date de voi ....am vrea sa stiu daca sunt periculoase sau daca este o boala anume care trebuie tratata .... :D daca merita sa ma duc la doctor sa nu

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 iun 2010 15:07 de valentine

Mai degraba as prefera sa il vad pe Diarra. El e genul de jucator care-mi place mie. Din fericire, odata cu venirea lui Mourinho, s-ar putea sa mai apara si el in echipa, pentru ca nu am inteles niciodata de ce la Real Madrid nu se joaca cu un ...

Re: Re: Re: Re: Ce traiesc e un infern!

din 27 iun 2010 15:02 de omu_negru

pai hotaraste-te ori tu, ori ei...eu ti-am citit povestea de la inceput, ti-am mai raspuns si iti repet: i-ati viata in propriele maini, multumeste-te ca ai un loc de munca, de pe urma caruia iti iei ceva bani. iar cu facultatea...nu stiu ce ...

Re: Re: Buna

din 27 iun 2010 14:39 de Malanciuc_Sergiu

Adevarat daca iti cere sa te culci cu el fortat fara ca tu sa vrei iti mentioneaza asta intruna poate vrea doar sa profite de tn.

Re: se poate sa raman?

din 27 iun 2010 13:35 de flory

nu.numai daca ejacula in tine

Re: Probleme decalotare, fimoza???

din 27 iun 2010 13:08 de abc

raoul.... si eu am 17 ani si am cam aceeasi problema ca tine... insa m-am informat si se pare ca nu sunt motive de alarma... in jurul copilariei si adolescentei fimoza este ceva normal..."organul" nu este complet maturizat,a-i face o mare greseala ...

Re: Secretie albicioasa din penis

din 27 iun 2010 12:43 de simosimina

fugi la doctor, daca ai si usturimi la urinare, si nu lua tratamente dupa ureche...asculta sfatul medicului!

Re: O mica problema

din 27 iun 2010 12:42 de McLove

Nu...

Re: Cum sa o conving sa facem sex oral?

din 27 iun 2010 12:41 de simosimina

in primul rand...nu trebuie sa o convingi tu...asta trebuie sa faca ea daca isi doreste... Poate ii dai un impuls facandu-i tu primul...si daca vrea sa continue... In general o fata nu face asa repede chestia asta...asa ca totul depinde de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult va place s

din 27 iun 2010 12:38 de simosimina

nu intotdeauna o fata are chef de anal...sunt momente si momente...baietii cateodata nu inteleg asta:)))

Re: urgent!

din 27 iun 2010 12:37 de simosimina

Nu esti ...asteapta..iti intarzie probabil din cauza stresului. Plus ca ai simptome :)

din 27 iun 2010 12:33 de simosimina

un risc exista, totusi...dar un risc destul de mic... pt linistea ta sufleteasca fa un test de sarcina, la 10 zile de la contact

O mica problema

din 27 iun 2010 12:31 de Casstiel

Daca himenul este rupt nu printr-un contact sexual, este posibil ca dupa un timp acesta sa se ''regenereze''? Multumesc pentru raspunsuri.

Re: Vine barza :)

din 27 iun 2010 11:58 de moni_21

nu se fumeaza in preajma copilului.trebuie sa ii cumperi scutece(nr2 cele mai mici) servetele umede haine,suzeta,sticluta,etc. si nu in ultimul rand sa nu uiti de ceaiul pentru colici.pentru ca v-a plange si nu o sa sti de ce.iar cand se indoaie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Putem ramane prieteni?

din 27 iun 2010 06:52 de Danny_DaBoss

Si daca ar face si iubita ta la fel ? S-ar mai arde si cu fostu din cand in cand sau cand sunteti certati ? E corect ?

din 27 iun 2010 05:40 de compot

Da, e posibil dar... stai calma, astfel de cazuri se-ntampla foarte rar.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 iun 2010 05:29 de compot

Pai l-am vazut la prezentarea pe Bernabeu pe 6 iulie. Oricum, acum cand incepe Liga BBVA, o sa ma duc la un meci. Ce sa zic, in caz ca stirea-i reala, este foarte bine pentru milioanele de suporteri stelisti. Forta Steaua !!! Pentru Cristiano ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 787 din 3731
«   1 ... 784   785   786   787   788   789   790 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare