Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cum sa o excit pe messenger? din 27 iun 2010 16:11 de ironist
Aveti o mare problema cu poolu si la 15 ani va purtati de parca n-aveti timp sa faceti sex . Citeste si tu ce ai zis " sa o excit pe mess " bai baiat . e nashpa ! chiar si la telefon era un pic aiurea .
Re: E adevarat ca copii ies prin zona intima? din 27 iun 2010 16:02 de EuAnonim
Daa...cum ti`ai dat seama:ok: bvo...ii aduce barza daca nu stiai...
Si Mos Craciun intra pe gaura cheii!:lol:
Re: Tratament anti-cosuri... din 27 iun 2010 15:52 de Roxi
Eu folosesc ERITROACNOL....il poti gasi la farmacie ,nu este foarte scump,eu l`am cumparat cu vreo 8 lei parca...dar e foarte bun deoarece usca cosurile....nu e greu de folosit doar pune putina crema pe fiecare cos in parte si o sa simti ca ...
Re:Re:eu.. din 27 iun 2010 15:45 de vladyr95
Ams si eu aceasi problema ca si in pozaele date de voi ....am vrea sa stiu daca sunt periculoase sau daca este o boala anume care trebuie tratata .... :D daca merita sa ma duc la doctor sa nu
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 iun 2010 15:07 de valentine
Mai degraba as prefera sa il vad pe Diarra. El e genul de jucator care-mi place mie. Din fericire, odata cu venirea lui Mourinho, s-ar putea sa mai apara si el in echipa, pentru ca nu am inteles niciodata de ce la Real Madrid nu se joaca cu un ...
Re: Re: Re: Re: Ce traiesc e un infern! din 27 iun 2010 15:02 de omu_negru
pai hotaraste-te ori tu, ori ei...eu ti-am citit povestea de la inceput, ti-am mai raspuns si iti repet: i-ati viata in propriele maini, multumeste-te ca ai un loc de munca, de pe urma caruia iti iei ceva bani.
iar cu facultatea...nu stiu ce ...
Re: Re: Buna din 27 iun 2010 14:39 de Malanciuc_Sergiu
Adevarat daca iti cere sa te culci cu el fortat fara ca tu sa vrei iti mentioneaza asta intruna poate vrea doar sa profite de tn.
Re: se poate sa raman? din 27 iun 2010 13:35 de flory
nu.numai daca ejacula in tine
Re: Probleme decalotare, fimoza??? din 27 iun 2010 13:08 de abc
raoul.... si eu am 17 ani si am cam aceeasi problema ca tine... insa m-am informat si se pare ca nu sunt motive de alarma... in jurul copilariei si adolescentei fimoza este ceva normal..."organul" nu este complet maturizat,a-i face o mare greseala ...
Re: Secretie albicioasa din penis din 27 iun 2010 12:43 de simosimina
fugi la doctor, daca ai si usturimi la urinare, si nu lua tratamente dupa ureche...asculta sfatul medicului!
Re: O mica problema din 27 iun 2010 12:42 de McLove
Nu...
Re: Cum sa o conving sa facem sex oral? din 27 iun 2010 12:41 de simosimina
in primul rand...nu trebuie sa o convingi tu...asta trebuie sa faca ea daca isi doreste...
Poate ii dai un impuls facandu-i tu primul...si daca vrea sa continue...
In general o fata nu face asa repede chestia asta...asa ca totul depinde de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult va place s din 27 iun 2010 12:38 de simosimina
nu intotdeauna o fata are chef de anal...sunt momente si momente...baietii cateodata nu inteleg asta:)))
Re: urgent! din 27 iun 2010 12:37 de simosimina
Nu esti ...asteapta..iti intarzie probabil din cauza stresului.
Plus ca ai simptome :)
Re: se poate sa raman? din 27 iun 2010 12:33 de simosimina
un risc exista, totusi...dar un risc destul de mic...
pt linistea ta sufleteasca fa un test de sarcina, la 10 zile de la contact
O mica problema din 27 iun 2010 12:31 de Casstiel
Daca himenul este rupt nu printr-un contact sexual, este posibil ca dupa un timp acesta sa se ''regenereze''? Multumesc pentru raspunsuri.
Re: Vine barza :) din 27 iun 2010 11:58 de moni_21
nu se fumeaza in preajma copilului.trebuie sa ii cumperi scutece(nr2 cele mai mici) servetele umede haine,suzeta,sticluta,etc.
si nu in ultimul rand sa nu uiti de ceaiul pentru colici.pentru ca v-a plange si nu o sa sti de ce.iar cand se indoaie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Putem ramane prieteni? din 27 iun 2010 06:52 de Danny_DaBoss
Si daca ar face si iubita ta la fel ? S-ar mai arde si cu fostu din cand in cand sau cand sunteti certati ? E corect ?
Re: se poate sa raman? din 27 iun 2010 05:40 de compot
Da, e posibil dar... stai calma, astfel de cazuri se-ntampla foarte rar.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 iun 2010 05:29 de compot
Pai l-am vazut la prezentarea pe Bernabeu pe 6 iulie. Oricum, acum cand incepe Liga BBVA, o sa ma duc la un meci.
Ce sa zic, in caz ca stirea-i reala, este foarte bine pentru milioanele de suporteri stelisti. Forta Steaua !!!
Pentru Cristiano ...
Pagina 787 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |