Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: IKARIAM din 28 iun 2010 18:50 de ikariam:D
se poate sa il baneze . sigur va fi bannat:cat:
Re: poate intarzia ciclul din cauza medicamentelor din 28 iun 2010 18:09 de sorinuxa
Iti intarzie de la antibiotice
Re: Re: Re: Re: Nu ma inteleg cu iubitu mamei!!NU din 28 iun 2010 17:37 de Ioana
Te contrazici singur,ciar nu vezi!!!
Nu sunt"flamanda dupa avere"(ai face maI BINE daca nu ai vorbi asa despre personele pe care nu le cunosti) si chiar nu e problema ta ce raspunsuri o primesc,domnule desteptaciune!!(iar Romania nu e ...
Re: poate intarzia ciclul din cauza medicamentelor din 28 iun 2010 16:56 de gabrriiella
va rog sa-mi rapundeti si mie la intrebare?!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum diminu din 28 iun 2010 16:17 de eu
si chiar daca vrei...nu asa..oricine vrea sa fie o dezvirginare cat mai nebuna..:love::love::love::love:
Re: Re: Re: Nu ma inteleg cu iubitu mamei!!NU il s din 28 iun 2010 15:55 de McLove
Cica aveti si voi o varsta, dar cand va vad atat de prosti... imi pare rau ca traiti in Romania, in tara unde locuiesc si eu. Nu puteati sa va nasteti in alta tara, sa ii faceti pe aia de ras?
Tu, maretie, ai citit topicurile alea? Ai vazut vreun ...
Re: Dureri de sani inaintea menstruatiei! din 28 iun 2010 15:51 de sim
[s-ar putea sa fie vorba despre o mastoza fibrochistica,dar bine e sa faci o echografie a sanilor.Si eu am aceleasi simptome si asta mi s-a spus.Mastoza fibrochistica afecteaza peste 90% dintre femeile cu varsta peste 25 de ani active sexual.Nu ai ...
Poate intarzia ciclul din cauza medicamentelor? din 28 iun 2010 15:26 de gabrriiella
am luat un tratament cu antibiotice dupa care am facut o candidoza urata si am consultat dr. ginecolog care mi-a dat un tratament cu Klion D 100 si Ketostin 200 mg, trebuie sa-mi vina ciclul dar vad ca-mi intarzie si sunt putin ingrijorata nu atat pt ...
Re: O poveste reala. din 28 iun 2010 15:23 de Bozgoru
fetele le poti prosti si cu trucuri noi si cu trucuri vechi.. tine de intelect... la unele e mai ridicat.. altele sunt proaste ca o usa...
Re: Re: Nu ma inteleg cu iubitu mamei!!NU il supor din 28 iun 2010 14:57 de Ioana
Atunci imi spui si mie ce cauta tituri de genul"cred ca imi urasc fratele", "Ura fata de parinti" sau "Mama vorbeste pe ascuns cu un barbat la telefon"etc?
Din cate am vazut aici unde am postat era vorba despre "familie" adica probleme de familie ...
Re: Nu ma inteleg cu iubitu mamei!!NU il suport!! din 28 iun 2010 14:06 de McLove
Normal, forumul a fost creat pentru intrebari normale, gen: "sunt insarcinata, sunt virgin, etc".
Dar, tu crezi ca acum, forumul asta e vreo judecatorie? Tu nu vezi ca problema asta ne depaseste pe toti, inclusiv pe tine, care esti parte din ...
Re: Re: Re: Re: Re: SEX ORAL -> CANCER ... ? din 28 iun 2010 13:12 de anonim
cred ca esti de pe marte...calugarestete...vorbesti numai tampenii
Nu ma inteleg cu iubitu mamei!!NU il suport!! din 28 iun 2010 13:04 de Ioana
Dupa ce acum 4 ani mi-am pierdut tatal(cu care ma intelegeam foarte foarte bine) print-un accident vascular(fiind un soc pentru, mine in primul rand si pt intreaga familie,din care cu greu mi-am revenit spunand ca "ceea ce nu te doboara te face mai ...
Re: Sa fac sex? Diferenta de marime intre sani.. din 28 iun 2010 12:39 de careva
treaba asta cu sanii se rezolva DOAR PRIN OPERATIE, sorry ca iti zic asta. Eu am ceva putin mai nasol decat o asimetrie a sanilor, in sensul ca eu nu pot nici macar sa alaptez. Ideea e ca si pe mine m-au luat doctorii cu aberatii... cica sa iau ...
Re: Re: Re: Re: Re: SEX ORAL -> CANCER ... ? din 28 iun 2010 10:53 de McLove
Sincer, nu stiu care e mai prost, unul care se bucura de viata, sau unu care e f.utut de ea.
Acum, asta e... bine ca voi nu acceptati, mai multe femei binevoitoare pentru ceilalti.
Din auzite din 28 iun 2010 09:22 de SORIN28
Daca ar fi asa:
[b] - barbatii cu nasul mare o au mare
- barbatii cu numar mare la pantof o au mare...[/b]
Cei care au ambele calitati, cat o au? :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diferenta dintre a din 28 iun 2010 04:51 de compot
De unde stii ca n-am iubit?
Cred ca cineva a profitat de tine :D.
?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Putem ramane priet din 28 iun 2010 04:49 de compot
Poate ultimul "fost" sunt eu si de aceea ramanem prieteni, ca sa nu ne certam...
Re: Sa fac sex? Diferenta de marime intre sani.. din 28 iun 2010 04:11 de TTot eu.
Sunt tot eu, cea care a pus intrebarea initiala. Ideea e ca am ajuns sa facem maine un an, mam gandit foarte bine, si chiar daca sunt pregatita pur si simplu nu pot, pana nu ma simt eu impacata cu mine insami, el stie, a aflat si e in regula cu asta, ...
Re: Re: Re: Din auzite din 28 iun 2010 03:42 de Machiavelli
Tu stii ce inseamna "o intrebare"?
Daca nu te rog frumos sa iesi afara :,
Pagina 785 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |