Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: raspundetimi unu pls :((:((:(( din 29 iun 2010 15:27 de vlad
si eu la fel :O
Re: Vrea sex...dar am doar 13 ani din 29 iun 2010 11:54 de cherry_dream
aceeasi poveste de fiecare data .....
ce daca el vrea sa faceti sex? tu nu esti pregatita, esti prea mica. si tu contezi, si sanatatea ta conteaza, nu numai placerea lui.
nu il iubesti ... doar ai impresia ... iar la varsta asta nu este ...
Re: Re: Re: Candidoza vaginala din 29 iun 2010 08:38 de gabrriiella
si eu am avut candidoza si mie medicul mi-a dat ovule de Klion D 100 timp de 10 zile si Ketostin 200 mg pe care trebuia sa-l iau in primele 3 zile o pastila dimineata si una seara iar apoi urmatoarele 4 zile cate o pastila seara, dar am luat atat ...
Re: Re: raspunsul tau din 29 iun 2010 08:20 de monik
:rolleyes:
Dragutzelor chiar functioneaza cu vitamina k deci nu mai vb daca nu stiti....
:lol:
Re: Vrea sex...dar am doar 13 ani din 29 iun 2010 04:00 de Machiavelli
La 13 ani daca nu il vezi 2-3 zile e ca si uitat :ok:
Re: diane 35 din 29 iun 2010 03:53 de Machiavelli
Daca nu ai folosit protectie si el si-a dat drumul in tine in mare parte exista riscul de a ramane :ok:
Re: Din auzite din 29 iun 2010 03:49 de Machiavelli
:D:D
Cred ca nu exista barbati cu nasul mare si cu numar mic la pantof deci ar avea-o tot "mica" :lol:
Repet "cred" nu e nimic siguranta deoarece nimeni nu aproba sau nu recunosc :,
Sex fara orgasm! din 29 iun 2010 00:47 de anutza
hey...buna seara...am o mare problema...fac sex de 8 luni..si nu am orgasm doar daca ma masturbez...ce sa fac?:((:((e vina measau a iubitului???adica...am eu o problema sau el???ajutor va rog
Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca sunt inselat? din 29 iun 2010 00:45 de sgc
nu cred ca te inseala, facand referire, strict, la ceea ce-ai scris tu. daca te-nsela ai fi sesizat o schimbare de comportament in sens opus racirii relatiei, dupa ce tu ai facut vizibila neincrederea ta fata de ea. vreau sa-ti spun urmatorul lucru, ...
Re: Vrea sex...dar am doar 13 ani din 29 iun 2010 00:34 de ExoticDream
Pai... sa nu faci! Nu vrea decat sa profite de tine. Chestia cu "il iubesc mult de tot" o vei intelege mai incolo, deocamdata concentreaza-te pe raspunsul asta: [i]"Nu sunt pregatita pentru sex, te rog nu ma santaja ca nu voi ceda. Daca tii la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Nu ma inteleg cu iubitu mamei! din 29 iun 2010 00:21 de ExoticDream
Heeeeeeeeeeeeeeei.... take it easy! Sa nu o luam off topic prea tare, OK? Si mai ales.... sa nu ne jignim gratuit unii pe altii. Din moment ce forumul are sectiuni pentru fel de fel de probleme, este normal ca lumea sa-si spuna/scrie [i]of[/i]ul la ...
Re: Re: Cum imi dau seama daca sunt inselat? din 29 iun 2010 00:17 de drooz
sunt mai multe motive nu doar cel al telefonului facand referire la ce am zis eu in afara neincrederii ce parere ai ?
Re: Ma topesc dupa ochii lui din 28 iun 2010 23:50 de sgc
dac-ai remarcat ca trece pe langa tine pt. a se face vazut, inseamna ca te va aborda el. nimeni nu face gesturi inutile. pe de alta parte sunt si eu de acord ca faci o mare confuzie intre a place ceva, a place pe cineva si a tine la cineva, chestie ...
Re: Cum imi dau seama daca sunt inselat? din 28 iun 2010 23:28 de sgc
din ce inteleg eu, singurul motiv pt. care nu ai incredere in prietena ta, ar fi telefonul, mai exact, faptul ca nu raspunde la numerele necunoscute. ok. cel mai simplu era, daca tot ti-ai trezit dubii telefoanele, sa fi apelat tu insuti, numerele ...
Re: Cum imi dau seama daca sunt inselat? din 28 iun 2010 23:26 de Danny_DaBoss
e clar.. vorbeste si cu altii.. la varsta ei.. ii se invarte ochii in cap dupa altii ca masina de spalat.. :,
totul depinde de tine.. ce esti in stare sa faci sa o tii langa tine
Ma topesc dupa ochii lui din 28 iun 2010 23:24 de Bya
Buna dinou. Sa va spun ce mi s-a intamplat acum catea zile:
Stateam in parc cu prietena mea si in spatele meu erau mai multi baieti si se jucau cu mingea sau nu mai stiu exact ce faceau.Unul dintre ei se tot uita la mine insistent ,iar prietena mea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme decalotare, f din 28 iun 2010 22:44 de chiriac
asa m-am gandit si eu, dar mi s-a intamplat cand l-am "aplicat" atunci cand penisul era uscat...repet posibil sa nu fi fost penisul in erectie "maxima"..sau nu am rulat bine prezervativul :) ??
Cum imi dau seama daca sunt inselat? din 28 iun 2010 21:50 de eu
salut ,am o relatie cu o fata de 17 ani (eu am 19)totul bine si frumos avem km 8 luni impreuna dar de un timp se poarta cam ciudat adik numai este ca inainte sa imi zica sa ne intalnim,convorbirile intre noi au devenit plictisitoare tin sa precizez ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme decalotare, fimoz din 28 iun 2010 21:19 de Danny_DaBoss
da, se mai intampla sa se plimbe.. daca il aplici pe penis si penisul este lubrifiat (lubrifiant, saliva) posibil sa zboare, daca il aplici pe penis uscat, sta cuminte :,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme decalotare, fimoz din 28 iun 2010 21:00 de chiriac
deci care e problema:D? nu rulez prezervativul cum trebuie :) ?
Pagina 784 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |