Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 1 iul 2010 03:00 de virgin

nu mai pot de ras...:))...copile daca nici macar nu sti cum se face dc mai vrei sa te dezvirginezi?...:blink:

Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu vrea sa facem sex cu

din 1 iul 2010 02:18 de diana2423

ce sa zic...eu sunt intr-o situatie asemanatoare.....numai ca suntem impreuna de 4 luni si in ultima luna am facut sex de doua ori....mai grav e ca daca ii zic sa ramana la mine (locuiesc singura) intreaba ce m-a apucat ca el vrea sa se duca sa ...

Re: Marirea penisului

din 1 iul 2010 01:39 de marcel

frate eu aveam la 14 ani pl de 11 cm lol mica stiu acum la 17 o am de 12-12.5 creste dar f putin

Re: Re: Re: Re: Re:

din 1 iul 2010 01:28 de ExoticDream

Oh, not again!!!!!!!!! Imi este prea somn sa te contrazic din nou, fa tu asta singur, te rog! Merci! :.:.:.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa imi seduc c

din 1 iul 2010 01:26 de emilian

oare toate astea care dati la barou va mananca in kiloti?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: o sg data iubiti cu adevar

din 1 iul 2010 01:26 de ExoticDream

Nici unul nu este de ajutat; si unul, si celalalt au sansa sa reintre in nornmalitate daca iau una din cele doua decizii firesti: renunta oficial la partenerul actual si "se imbarliga" cu celalalt sau renunta la visul imoral. In general insa, de ...

Re: O singura data iubiti cu adevarat

din 1 iul 2010 01:18 de ExoticDream

Nu stiu daca o singura data iubim cu adevarat, insa cam o singura data avem sentimentul ca suntem iubiti cu toata fiinta..... cel putin asa rezulta din datele (reale) pe care le detin deocamdata... :((:((:((

Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisului?

din 1 iul 2010 01:01 de marcel

a si inca cv pt tipii de 17 18 19 cm demonstrati frate daca o aveti atata nu va e rusine cum imi este mie nu pun pariu ca toti aveti telefoane cu camera foto nuh ?:D

Cum poti sa treci de la un orgasm la altul

din 1 iul 2010 00:27 de No Conteaza

Buna ! As dori sa ma informez cum poti sa treci de la un orgasm la altul,dupa ce termin imi trece pofta sa mai fac dragoste,nu e acelasi lucru,aceeasi atractie chiar daca o fac cu baiatul pe care il iubesc. Inca o intrebare,de ex eu daca azi am ...

Re: Re: Re: Re: Ce le place fetelor sa le faci?

din 1 iul 2010 00:08 de SORIN28

Nici eu nu o cred :D Daca ar fi cum spune ea, inseamna ca femeile ar putea sa iubeasca "un urat, sarac si cu pula mica" (vorba celor de la Deko) :D

Re: Re: Re: Re:

din 30 iun 2010 22:32 de valentine

Fie vorba intre noi, daca sti cum sa o iei, tipa asta la orice ora din zi te va prefera pe tine in dauna tipulu respectiv. Ti-o spun eu sigur. Tu esti tipul fata de care resimte emotii puternice, tu esti tipul care nu a fost la cheremul ei, tu ai ...

Re: Re: Re: Sa fac sex? Diferenta de marime intre

din 30 iun 2010 21:47 de careva

Poi mah, trebuie sa ai putina rabdare, cam pana la 20 de ani. S-ar putea sa isi revina sau s-ar putea sa nu. Daca nu isi revin la o varsta inaintata, nu poti sa recurgi decat la operatie, desi mi se pare fara rost. In al doilea rand, nu cred ca ...

Re: Re: Re: Re: Posibilitatea unei revolutii

din 30 iun 2010 20:24 de Nekunoskuta

Politica este un joc al orgoliilor. Sunt niste copii mari care se uita ca celuilalt parintii i-au luat o masinuta mare si vrea si el una mai mare fara sa se gandeasca la faptul ca parintii lui nu-si permit. Noi suntem niste cobai, niste mingi de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: s-au d

din 30 iun 2010 19:31 de dorinda

Am ramas doar cu pisica. Nu ca m-ar deranja momentan, dar ma uit la ea ca pur si simplu cerseste dragoste. Daca un animal are nevoie de atat de multa afectiune, dar un om? Si mai ales un copil.

Re: Re: Ce le place fetelor sa le faci?

din 30 iun 2010 18:40 de sweety16

Mie nu-mi place sa fie de acord cu tot ce zic eu.ar fi plictistor.prefer sa fie unu care stie sa-si exprime parerea si sa se contrazica cu mine :D.nu un catelus care imi moare in ...

Re: Cum imi fac o prietena??

din 30 iun 2010 14:13 de @lex$

Buna in primu rand daca esti mi timid mai intai incearca sa te apropii de ea prin intermediul prietenilor adica vezi ce prieteni are si daca are prieteni comuni cu tn invt-o in oras cu ceilalti ,dupa ceva timp spune-i ca te-ai simtit bine cu ea si ...

Re: Himen rupt dupa 5 luni de sex?

din 30 iun 2010 13:40 de eu

Bai frate ori nu mai era virgina ori ai tu pula mica...

Re: Toti ma critica

din 30 iun 2010 12:38 de ubyalex

eu am patit ceva de genu...numai ca eu nu am avut prieten..si nici nu am facut-o cu cineva...din cauza ca ma distram si mergem in zilnic in oras cu baietii,fete si stateam pana tarziu...din cauza ca imi placea sa filtrez cu baietii...sa fiu cu ...

Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 30 iun 2010 12:11 de baby

A fost prima data cand m-a facut sa simt cu adevarat ceea ce mi-a zis:love: Chiar citisem pe forum aici despre diferentele dintre dragoste si sex. De mult timp nu mai facusem dragoste. Cred ca de prin septembrie anul trecut. Daca nu cu mai ...

Re: Cum sa stiu daca ma place??:love:

din 30 iun 2010 09:08 de SORIN28

De placut, te place sigur. CE poati sa faci? Sa-i raspunzi cu aceasi moneda...te uiti la el, ii zambesti... Ce sa-i spui daca te intalnesti cu el? :blink: Pentru inceput un [b]Buna[/b]

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 782 din 3731
«   1 ... 779   780   781   782   783   784   785 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare