Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Oare e bine sa fii bisexuala? din 2 iul 2010 19:16 de Mania cristi
daca nu stiti sa dati sfaturi .....nu mai scrieti:x
Re: Poate intarzia ciclul din cauza medicamentelor din 2 iul 2010 17:46 de gabrriiella
va multumesc mult pentru timpul acordat si aceasta a fost cauza din care mi-a intarziat ciclul. Astazi mia venit. Va multumesc
Re: Cum imi fac o prietena?? din 2 iul 2010 17:06 de alexandru
Chiar daca o fi mesajul din 2008, acuma suntem in 2010 si eu am cam aceeiasi problema (si poate si altii ca mine). Am 16 ani, sunt foarte timid, ma pierd cand e sa vorbesc cu fetele, in special cu fata de care-mi place. Nu stiu cum sa trec de ...
Re: Re: Decembrie 1989 din 2 iul 2010 15:48 de Nekunoskuta
In primul rand, sa fie clar, a fost lovitura de stat NU revolutie. Eu sunt curioasa cine sunt aia care au strigat primii "Jos Ceausescu" si daca acum au mustrari de constiinta!
Re: Am 17 ani si stiu ce inseamna sa am cosuri din 2 iul 2010 15:17 de alin
esti un mare pervers daca crezi asta scz(X)(})
Re: Decembrie 1989 din 2 iul 2010 14:40 de Bozgoru
in partidul Comunist care a ajuns la putere in 45.. si pana in 89 s-au inscris mlioane de oameni din tara asta.. asta e clar.. iar intrebarea aia :" cati au fost de fapt care au pus la cale toate astea in 89?".. pai ganditi-va ca din milioanele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamu din 2 iul 2010 13:49 de adtadt
:love:
Re: E mic la 12,5 cm? din 2 iul 2010 11:12 de Danny_DaBoss
da, e foarte mic. daca te-ai oprit din crestere, inseamna ca asa o sa iti ramana. asta este, se mai intampla
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor,va plac mangaieril din 2 iul 2010 09:27 de andra
heiiiiiiiiii........eu sunt fata.....:((:((si da imi place sa fiu mangaiata inainte de a face stiti voi ce......:love::love:apropo baiet trebuie sa ne luati prin surprindere!!!!!!!!!!11:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor,va plac mangaieril din 2 iul 2010 09:25 de andra
heiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...................................eu sunt fata.............:((
Re: Decembrie 1989 din 2 iul 2010 08:22 de SORIN28
Super articol si in mare parte sunt de acord cu ce este scris.
...si sunt 1000% de acord ca Ceausescu nu putea sa faca asta de unul singur.
Arhivele sunt tinute secrete pentru ca, cel putin teoretic, multi s-ar duce la puscarie.
Desi nu se afla ...
Re: Re: Testicule mici sperma putina la 14 ani din 2 iul 2010 07:07 de maryus_96
13 cm este [u]circumferinta[/u] , am masurato cu centimetrul de croitorie ( adica acea banda flexibila cu gradatii de obicei de 1 metru). uite o definitie pentru circumferinta http://ro.wikipedia.org/wiki/Cerc nu vad ce vi se pare imposibil ...
Re: Cum poti sa treci de la un orgasm la altul din 2 iul 2010 06:18 de eu
Eu cu prietena mea avem relatii de cite 4 ori intro noapte chiar si 6 si de fiecare data are orgasm fiindca eu stiu cum sai creez aceste placeri!!!daca pertenerul tauu o sati ofere unpreludiu destul de bun atunci va fi totul ok!vei dori sa te opresti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 iul 2010 05:49 de compot
Cand o sa am destul timp, o sa-ti demonstrez contrariul !!!!
Cu siguranta va fi ambitios, va arata tuturor de ce este cel mai bun jucator din istoria FOTBALULUI.
Sincer, mie mi-ar fi indiferent daca n-ar veni Maicon, pentru ca Sergio Ramos mi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 iul 2010 05:42 de compot
Ladislau Boloni l-a ajutat, dar ajungea ce este acum si fara ajutorul lui, talentul lui estre prioritar.
Deoarece la alti fotbalisti nu mai vezi asa ceva.
Un Balon de Aur nu-i niciodata un jucator mediu. Cel mai scump jucator din lume nu o ...
Re: Cum poti sa treci de la un orgasm la altul din 2 iul 2010 04:13 de dorinda
Stii ce se zice, pofta vine mancand. Asa si cu tine. Zi-i dumnealui sa te excite suficient de tare si atunci o sa ai chef suficient pentru mai multe orgasme. Mai patesc si eu uneori asa, iar prietenul s-a obisnuit.
Re: E mic la 12,5 cm? din 2 iul 2010 04:06 de dorinda
din ce am citit pe forumul asta si pe net marimea medie e 14 -16, eu am doar 12.5 cm si am 17 ani si nu mai creste de o vreme cam de cand mam oprit si eu din crescut
a crescut foarte putin dar nu suficient
vreo metoda care chiar sa functioneze de ...
Decembrie 1989 din 2 iul 2010 03:54 de Machiavelli
Stiu ca nu are legatura cu ceea ce sugereaza acest site dar pe mine unul "ma macina" anumite ganduri deoarece ma simt mintit in ultimul hal.
Va recomand urmatorul articol pe care daca vreti bineinteles as vrea sa-l ...
Re: Re: Re: Diferenta dintre a face sex si a face din 2 iul 2010 03:28 de ExoticDream
Ca de obicei, eu nu as face diferente intre cele doua sexe, nu l-as scuza nici pe unul, nici pe celalalt, mai ales cand vine vorba de infidelitate. Ma enerveaza teribil povestile cu omul din Neanderthal, vanatoarea si vanatul, samanta care ...
Re: Fetele cu ochi verzi (pt baieti) din 2 iul 2010 03:22 de Bozgoru
de kkt. ochii verzi si albastrii sunt inexpresivi.. inodori..incolori..insipizi... nu reprezinta nimik.. nu poate fi o fata care are un trup placut considerata frumoasa niciodata daca are ochi albastrii sau verzi.. parerea mea.. gusturile ...
Pagina 779 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |