Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Avort medicamentos?

din 5 iul 2010 17:43 de just me

trebuia sa te gandesti inainte sa te protejezi daca nu vrei un copil, ceea ce vrei tu sa faci se numeste crima, avort inseamna complicatii sau chiar deces,toate femeile raman traumatizate dupa un avort, ma intreb daca ai curaj sa privesti un nou ...

Ofera siguranta?

din 5 iul 2010 17:16 de Diiie

Sa inteleg ca chiar sunt sigure? :D Ofera siguranta chiar si in zilele fertile? Chiar daca "el" ejaculeaza in interior? :~* B) Astept raspunsuri :flowers: muuaaah :x

Re: O mica problema

din 5 iul 2010 17:12 de g

ceao am citit ce ai scris eu zic ca fata te iubeste mult si de aia va certati mult pt ca nu il bagi in seama si poate nu te ocipi si tu cu ea.eu sunt o fata si am si eu prieten si la inceput totul e frumos pana la urma ramane doar respectul fata de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 iul 2010 16:08 de compot

Mama, din cate-am inteles, este de origine nord-americana. Da, intr-adevarm ii plac copiii, dar, momentan nu cred ca-i posibil sa-l creasca el. Eu, dac-as fi-n situatia lui, i-as propune ma-sii copilului sa stea in casa lui de 8 milioane de dolari, ...

Re: Re: Re: Re: O mica problema

din 5 iul 2010 16:00 de compot

Nu face asta niciodata, ea doar te iubeste, nu cred ca-si merita bataia. Si oricum, toate mamele noastre(generalizez) au fost batute, si uite ca le aveti in continuare langa tatii vostrii, deci bataia pune-o pe ultimul plan, daca nimic nu va da ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 iul 2010 15:10 de Diiie

exact asa este. il cunosc pe prietenul meu de 6 ani. el e mai mare decat mine, dar nu e nicio problema. diferenta de varsta nu se face simtita. dupa cum spuneeeaaaaaam- nu-mi pare rau ca mi-am inceput viata sexuala cu el, nici ca nu am asteptat ...

Re: Re: Re: Re: Peliculele contraceptive

din 5 iul 2010 14:58 de Diiie

vorbele tale ma linistesc. nu folosesc de f mult timp aceste pelicule. inainte foloseam pelicula + prezervativ. aseara am folosit doar pelicula + ejaculare in afara. nu e nicio problema, sigur pot sta linistita? :)

Re: Re: Re: Re: Re: O parere...va rog?!

din 5 iul 2010 14:55 de Marriia

Sunt constienta ca cea care trebuie sa se schimbe in totalitate sunt eu, tocmai din cauza aceasta m'am decis azi noapte sa port o conversatie cu el. De azi am inceput o viata noua, nu voi mai reveni la vechiile obiceiuri, orice ar fi si din greseli ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa raman gravida

din 5 iul 2010 14:47 de dorinda

Chiar crezi ca un copil vine cand bati din palme? Nu e chiar asa usor. Mergeti la doctor la control si la analize si daca totul e in regula, atunci nu va trebuie decat rabdare. Daca aveti probleme de fertilitate, cauta pe internet ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 iul 2010 13:35 de ursaru

Germania eu zic ca este favorita,joaca un fotbal frumos,total.. in legatura cu Cristiano se pare ca este tatal unui baietel,dar cine este mama ?:D oricum lui ii plac copii ,el il creste si pe baietelul surorii lui.

din 5 iul 2010 11:47 de McLove

Nu vreau sa fiu rau, dar... cum sa te arunce de la etajul 1? :lol: Ii explici frumos, ca nu mai are rost sa continuati... e treaba ei daca nu intelege. Oricum, mai pune-o sa se arunce de la etajul 1, poate ii vine mintea la cap. Altceva nu ai ...

Re: Re: Re: O mica problema

din 5 iul 2010 11:40 de dorinda

Chiar ca de doi lei...n-ai ce sa-i faci daca fata e obsedata. Cu siguranta nici macar tipa nu-si da seama ce face.

din 5 iul 2010 11:31 de dorinda

Psihologul e depasit. La psihiatrie cu ea! Nu le spune direct parintilor ca e nebuna si ca sa mearga cu ea la doctor, povesteste-le tot ce s-a intamplat si ei vor sti ce au de facut. Probabil nu stiu decat ceea ce le-a zis ea, daca o fi spus ...

Re: Re: Re: O mica problema

din 5 iul 2010 11:28 de wtgabriel

o sa vorbesc cu ai ei si o sa le zic sa o duca la un psiholog. e pur si simplu disperata. Acum doua saptamani am fost plecat la Bucuresti cu niste prieteni. Credea ca o mint si a venit la mine acasa sa vorbeasca cu ai mei sa vada daca e adevarat ce ...

Re: Ma topesc dupa ochii lui

din 5 iul 2010 11:23 de gigi

din postu asta am inteles ca esti bisexuala ....asa e?

Re: Re: O mica problema

din 5 iul 2010 10:40 de Danny_DaBoss

un sfat de 2 lei: certati-va si bate-o.. poate o faci sa te urasca.. daca nu te omoara pe tine si nu se omoara si ea, poate scapi..:flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mituri sau

din 5 iul 2010 10:36 de Danny_DaBoss

eee nuuu. nu pot face asta.. o sa ii zic ca ideea este originala si copyright SGC ;) oricum nu stie ea

Re: Re: Re: Re: Marimea penisului.

din 5 iul 2010 10:34 de Eu

Salut, Am aici in randurile voastre un verisor care mi-a spus de topica dezbatuta de voi . De asemeni mi-a spus ca sunt cativa baieti destul de complexati ( in ciuda impresiei pe care incearca sa o lase) ce isi fac griji datorita marimii ...

Re: Re: Re: Re: Marimea penisului.

din 5 iul 2010 09:59 de Eu

Re: O mica problema

din 5 iul 2010 07:19 de dorinda

Vorbeste cu parintii ei si sugereaza-le s-o interneze la psihiatrie, ca fata nu-i zdravana.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 776 din 3731
«   1 ... 773   774   775   776   777   778   779 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare