Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: O parere...va rog?! din 4 iul 2010 04:20 de dorinda
Parerea mea este ca tu esti ingrozitor de infantila. Vrei mereu ce nu ai. Nu stiu cum ti-ai permis sa inviti niste persoane la tine si sa nu le bagi in seama. Si cum vine asta, il astepti la tine dar fara sa-l inviti? Deja l-ai invitat!
El asteapta ...
O parere...va rog?! din 4 iul 2010 03:18 de Marriia
Revin din nou cu problemele mele de care unii probabil v'ati saturat:-s. Azi noapte am vorbit la telefon cu el vreo 2 ore, ne'am destainuit unul celuilalt. S'a ajuns la concluzia ca pana la urma el a vrut sa imi dea o sansa, doar ca eu am dat cu ...
Re: Re: Re: bube pe pielea care acopera din 4 iul 2010 00:27 de virus
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul este sanatos? din 3 iul 2010 23:47 de simosimina
uitasem sa precizez...o femeie N.F., este o femeie! Nu o copila!
Pustoaicele alea sunt inconstiente...si nu stiu daca peste cativa ani vor mai exista fete virgine la 12-14 ani:((:((:((
S-a tampit lumea de tot!!! Eu m-am jucat cu papusile pana ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Risc de sarcină.. din 3 iul 2010 22:24 de careva
Poi mah copiilor, inainte sa va incepeti viata sexuala, trebuie sa va informati si voi putin.
Eu zic ca poti sa te duci la doctor si fara mama ta; vorbesc in general. Oricum, din punctul meu de vedere, tot trebuie sa te duci sa iti faci niste ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 iul 2010 14:55 de ursaru
Pai se vorbise despre Silva,dar Mourinho nu l-a vrut si Perez nu l-a mai luat.Pretul lui Di Maria poate ajunge si la 37 de milioane.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Decembrie 1989 din 3 iul 2010 14:44 de SORIN28
Hai sa nu stricam subiectul...deschide altul si vorbim acolo.
Aici vorbim despre masacrul din '89.:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Decembrie 1989 din 3 iul 2010 11:11 de McLove
Acum sa nu fim rai... crezi ca toti au posibilitatea sa aiba casa nu stiu pe unde, sa se mute cand vor ei?
Cine credea ca un parau de cativa cm se poate transforma intr-un rau de cativa metri?
Acolo sunt oameni care abia traiesc dupa o zi pe ...
Re: Sexul este sanatos? din 3 iul 2010 11:05 de McLove
Toti iti spun ca sexul e sanatos, daca il faci cu cap... cum, multi nu il folosesc, eu iti zic ca nu e sanatos.
Te las pe tine sa iti dai seama, singur...
Re: Re: Re: Decembrie 1989 din 3 iul 2010 09:11 de SORIN28
"Otopeni" a fost doar un exemplu, peste tot unde s-a tras a fost masacru.
Sa nu uitam nici Timisoara, leaganul "revolutiei". Probabil ca aici a gresit sistemul. Daca ii arestau, in loc sa-i impuste o mai tineam cativa ani in comunism.
Comunismul ...
Re: Re: Re: Decembrie 1989 din 3 iul 2010 08:00 de Machiavelli
Draga mea acum nu trebuie sa nu fim de acord cu asasinarea lui Ceausescu,putem spune INTR-UN FEL ca am scapat de comunism (ceea ce nu cred :ok: ) dar adevaratele crime si organizatii au urmat in anii urmatori.
Tin sa mentionez ca Ceausescu era ...
Re: Re: Decembrie 1989 din 3 iul 2010 07:56 de Machiavelli
O intrebare ce nu va primii niciodata raspunsul atat timp dupa cum spunea si Sorin arhivele v-or ramane sigilate :ok: .
Parerea mea este ca acele arhive contin documente si atestari ce pot pune in dificultate si alte state in afara de ...
Re: Re: Decembrie 1989 din 3 iul 2010 05:22 de Machiavelli
Foarte bine ca ai adus in discutie "Masacrul de la Otopeni".De altfel a fost si in Brasov un caz asemanator.
In fine,lucrul cel mai important este ca toate acestea au avut un singur scop:"Varsarea de sange" in traducere productia de crime a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor,va plac mangaieril din 3 iul 2010 02:31 de ExoticDream
Nu, nu intru, insa date fiind remarcile privind sarmana limba romana, am dat un search pe Google, intelegi tu?
P.S. A propos, domnisoara "profesoara", daca tot veni vorba, OK?
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida met din 2 iul 2010 23:54 de raluka
eu m-am last de fumat in 3 zile. totu e sa vrei
Re: Ma topesc dupa ochii lui din 2 iul 2010 23:12 de dany
Bya acusi te auzim ca iti place de altul,peste 1 saptamana la fel.Tu vrei cate 1 baiat pe saptamana din ce vad eu.Iti place sa ai 1000 de relatii?Ia cauta pe cineva care sa tina la tine si nu mai cauta pe altcineva.Daca o sa continui in halul asta,o ...
Re: Re: Re: Re: Re: informatie din 2 iul 2010 22:28 de deea88
naspa...daca tot ai serviciu de ce nu l-ai pastrat ? mai sunteti culmea, numai sa va plangeti stiti...eu eram in anul 1 de fac. cand am ramas si nici nu m-am gandit sa-l omor k vezi Doamne nu am cu ce sa il cresc, bla bla. astea sunt prostii, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Diferenta dintre a face sex si din 2 iul 2010 21:44 de simosimina
:) multumesc frumos pentru floare!
Am si eu o nelamurire din 2 iul 2010 21:43 de AAAlliinna
Am facuto cu el pentru adoua oara neprotejat .. el spune ca nu si-a dat drumu dar s-a terminat brusc si avea ceva..parea mai mult secretia mea vaginala .nu era p penis era deasupra..acolo unde creste parul .. simt putine dureri d burta .. dar oare ...
Re: Re: Re: Decembrie 1989 din 2 iul 2010 19:58 de McLove
De ce? Au facut ceea ce trebuia... nu stau sa spun de ce e mai bine acum, ne dam singuri seama, chiar daca negam.
Multi dintre voi (nu ma adresez cuiva, in mod special), sunteti suparati ca vi se ia din salariu, si gasiti motive cu inundatiile, ...
Pagina 778 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |