Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa raman gravida

din 6 iul 2010 11:08 de MARIA

Si eu incerc de mai mult de 6 luni si inca nimic.Dar acum nu ma mai stresez atat de mult(se spune ca si din cauza stresului e posibil sa nu ramai).Incearca sa te gandesti la altceva si sa nu fi cu gandul tot acolo.Pt ca minunea vine atunci cand nu ...

Re: Re: Decembrie 1989

din 6 iul 2010 07:44 de SORIN28

Modificat...merci. Ai dreptate, Iliescu a facut facultatea la rusi, era sclavul rusilor. Imi aduc aminte ca pe 22Decembrie, dimineata pe la 8 eu plecam din Bucuresti, cu o masina TV(duba pentru marfa) si pana sa ajung in Galati deja incepuse ...

Re: Re: Re: Re: Penis curbat

din 6 iul 2010 02:49 de tot yo

daca e curbat spre stanga masturbeaza-te cu mana stanga... adica sa-l indrepti si incearca sa-l tii cat mai mult in partea dreapta. va fi o perioada cam lunga de timp pana ce penisul se va indrepta

Re: Re: Re: Re: Penis curbat

din 6 iul 2010 02:46 de unu

Penisul se poate curba si din cauza masturbarii. Sunt multe persoane care au patit asta. daca ai penisul curbat in partea stanga incearca sa te masturbezi cu mana stanga , in asa fel incat sa-l curbezi in partea dreapta..astfel penisul se va ...

Re: Re: Prietena mea este proasta

din 6 iul 2010 00:40 de sweetgirl16

exact :lol:

Re: Decembrie 1989

din 6 iul 2010 00:26 de Machiavelli

Hm total de acord cu tine Sorine...Daca poti rectifica "Decembrie '89" :ok: In fine... Pai Iliescu daca nu gresesc nu a facut facultatea la Moscova? El a fost intotdeauna si va ramane "sageata" rusilor...Asta o stim cu totii...Bineinteles sunt ...

Re: Niste probleme(va rog seriozitate)

din 5 iul 2010 23:25 de jj

probabil o sa dureze cam tot restul vietii :\ , orice oporatie oricat ar fi de bun chirurgul nu va fi la fel ca inainte L\

Decembrie 1989

din 5 iul 2010 23:23 de SORIN28

Hai sa va spun cu frumosul: Ma pis pe voi si va fut in gura daca stricati subiectul asta. Ce rahat mancati voi, nu intereseaza pe nimeni atat timp cat nu vorbiti despre "Decembrie '89". Sper ca am fost destul de subtil incat sa nu fiu nevoit sa ...

Re: Re: am o problema:-s

din 5 iul 2010 23:00 de Cata

I`am spus ca sunt prea mica pentru asta si el mia raspuns ca nu`i nimic si ca ma poate astepta pana ma razgandesc si decid sa fac sex cu el...dar problema e ca mi se pare ca incearca sa ma faca sa ma razgandesc...incearca sa ma excite mult mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: SEX ORAL -> CANCER ... ?

din 5 iul 2010 22:37 de simosimina

o viata ai ...daca nu o traiesti cum se cuvine...de ce dreacu` mai traiesti? Atata timp cat faci ce ai tu chef (fara reguli...fara limite) cu persoana iubita ... Tu cum faci sex? Sau pardon..tu faci sex? Imi e mila de cei ca tine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Secretie albicioasa

din 5 iul 2010 22:33 de simosimina

pe parcursul tratamentului cu ovule nu ai facut sex cu ea...da? Intarzierea poate fi cauzata si din cauza candidei. Dar daca nu imi spui nimic mai mult nu pot sa fiu sigura de asta. Mai bien spune-i sa faca un test de sarcina! App de ...

Re

din 5 iul 2010 22:28 de simosimina

De ce nu iti tai unghiile baiete??? Tu nu stii ca la femei zona aia este foarte sensibila? Cat de adanc ai bagat degetul (ma refer cam pana unde a ajuns unghia cu pricina)! A inceput sa o piste din cauza ca i-ai ranit colul! Imagineaza-ti ca ...

Re: Re: Re: cum diminuezi durerea la dezvirginare

din 5 iul 2010 21:24 de bubulina

eu as incerca si cub si orice ...incerc sa suport durerea problema este ca el ejaculeaza prea repede si incercam prea putin. Nu am o problema cu asta nu am facut-o pentru ca nu am simtit ca vreau sa o fac cu cineva pana acum si uite ca acum ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Decembrie 1989

din 5 iul 2010 20:27 de McLove

Te-am jignit pe tine? Stai linistita, eu nu jignesc "gratuit", pe cand tu, cel putin, asa faci cu mine. Ti-am vorbit destul de frumos, nu ti-am zis sa taci, te-am respectat, nu ma face sa imi para rau. Vezi? Si, cica, eu sunt ala care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Decembrie 1989

din 5 iul 2010 20:14 de Nekunoskuta

Nu vreau sa caut posturi in care jignesti gratuit vorbind mult-mult mai urat decat "taci". Dar daca ma provoci o sa o fac! Tu nu-ti amintesti nimic pana la 8 ani? Inseamna ca ai avut o copilarie tare nefericita! Revolutia si perioada dinainte ...

Niste probleme(va rog seriozitate)

din 5 iul 2010 19:58 de Dan1Dan1

Buna am 13 ani,si am niste probleme..va rog nu radeti sau doar va bateti joc..in primu rand am penisul curbat spre stanga sus dar curbatura doar pe partea glandului si cred ca asta este din vina unei obsesii deoarece cand eam mic ma asezam cu burta ...

Rana facuta cu unghia in vagin...sarcina?!

din 5 iul 2010 18:41 de gamerboy

Am inceput viata sexuala cu prietena mea acum 3 luni... a avut ciclul acum 2 saptamani si azi cred ca i-am ranit vaginul cu degetul ( unghia ) si cand l-am scos aveam sange pe deget si a inceput sa o piste...i-ar acuma ii curge putin ceva maro...dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Decembrie 1989

din 5 iul 2010 18:13 de McLove

Oare? :ermm: Ce stiai tu la 8 ani? Abia aflasei de scoala, si incepi sa spui din auzite, cum era... La varsta aia, nici macar nu ai simtit dezavantajele comunismului. In fine, tac! Daca tu zici ca era bine, asa sa fie. PS: data viitoare, ...

Re: Re: O mica problema

din 5 iul 2010 18:05 de McLove

Nu inteleg de ce dati sfaturi, cand voi nici macar nu stiti sa cititi.

Re: Sarcina dupa joc cu degetul?

din 5 iul 2010 18:01 de pfff

sincer nu prea cred ca esti virgina- pentru ca daca ti-ai bagat degetul in vagin, este posibil sa-ti fi fisurat himenul!!! si da poti ramane insarcinata (totusi avea sperma pe deget) asa ca fii mai realista

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 775 din 3731
«   1 ... 772   773   774   775   776   777   778 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare