Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 iul 2010 10:38 de dorinda

Pana la urma cred ca o sa scriu un jurnal numai despre pisica. Ma omoara cu zile! Am ramas numai cu ea. Unde ma duc eu, hop si maria ei! E terorizanta! Nu pot sa stau pe scaun la calculator ca mi se urca in brate, dupa ce se plictiseste de mine sta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce traiesc e un infern

din 9 iul 2010 10:24 de dorinda

Uneori sa-ti ignori parintii este cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine. Daca ei te trateaza ca pe un obiect, atunci nu este bine. Am fost si eu tratata asa si nu-i bine deloc. Am plecat la facultate cat mai departe ca sa nu-i mai ...

Re: Cum sa o fac sa tresara?

din 9 iul 2010 10:18 de dorinda

Cum sa tresara mai? O femeie nu se excita la comanda si mai ales cum vrei si cat vrei tu. Daca vrei aceleasi senzatii tari, atunci munceste! Pune botu sau manuta si fa treaba! Bafta!

Re: Probleme la urinare :|

din 9 iul 2010 09:06 de SORIN28

Nu cred ca stii drumul pana la doctor daca stai cu problema asta de 6ani.:ok:

Re: Re: Re: Mituri sau adevar (transformari dupa s

din 9 iul 2010 00:57 de alexnico08

stiu ceva sigur... si testat.[doar ca mi'am dat seama,am incetat si nu e vizibil acu,trebui sa te uiti atent] Cand fata e tinuta in pozitia de misionar,i se fac paranteze daca baiatul se lasa pe ea,iar fata nu sta destul de desfacuta cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce traiesc e un infern

din 9 iul 2010 00:41 de alexnico08

imi cer scuze ca nu prea am citit... dar iti spun asa: IGNORAI! cand incepe sa tipe,fate ca nu o auzi...uitete la ea si gandestete la alceva... sau fa si alceva.Am avut multe cum ai avut tu...stiu cum e :(( scuze ca te intreb... dar de unde ...

Re: Re: Re: Re: cE SIMTI DUPA CE AI AVUT PENTRU PR

din 9 iul 2010 00:24 de alexnico08

BMW?sau P U L A ???

Re: Re: Sexul este sanatos?

din 9 iul 2010 00:21 de alexnico08

lumea traia inainte 100 de ani... foarte multi oameni,am si prins o strabunica care avea 103 ani.Wow nu? Si stiti de ce?PENTRU CA AIA NU FACEAU SEX LA 16 ANI!!! La 18 ani ieseau din casa...si de abia incepeau sa isi faca prieteni...dupa care statea ...

Re: Re: Revenire la gadilatul talpilor

din 9 iul 2010 00:02 de alexnico08

wow... nice :lol: sa incerc si eu la prietena :rolleyes: mai stii...:-` mie unu,nu'mi place...mor naiba de ras:~*

Re: Re: cum diminuezi durerea la dezvirginare !!!

din 9 iul 2010 00:00 de alexx

Re: Re: Revenire la gadilatul talpilor

din 8 iul 2010 23:19 de sgc

:)

Re: posibila iritatie?

din 8 iul 2010 21:50 de simosimina

in primul rand sa renunti la lama! Incearca sa folosesti aparatul epilator, ceara sau crema! Este clar ca ai pielea foarte sensibila..Incearca sa nu mai porti cercei care nu sunt din aur sau argint...

Re: Revenire la gadilatul talpilor

din 8 iul 2010 21:47 de simosimina

eu am "orgasm" daca imi face masaj in talpi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Re: Probleme la urinare :|

din 8 iul 2010 21:45 de simosimina

mergi la medic...si eu cred ca este vorba tot de o infectie urinara

Probleme la urinare :|

din 8 iul 2010 19:44 de nustiucesascriuaici

salut. vreau sa va intreb ce pot sa fac si eu in legatura cu marea si eterna mea problema. de aproximativ 6-7 ani am o problema urinara. Uneori cand urinez ma ustura foarte tare si chestia asta tine cateva zile, apoi totul revine la normal. Uneori, ...

Re: Pot sa raman insarcinata prima data?

din 8 iul 2010 19:10 de mary

teama nu are de ce sa-ti fie,dar gandeste-te daca se merita sa se intample,pt k este ceva cu care nu te mai intalnesti.sunt de parere k este decizia ta nu a lui.tu trebuie sa fi oarecum pregatita,sa simti k merita.daca ve i face pasul acesta iti urez ...

Re: Re: Re: Banc Show!

din 8 iul 2010 17:06 de wtgabriel

Have Fun : 1. Japonezii inventeaza robotul de facut sex; o minunatie ! Se cauta voluntare pentru testare; la testare se prezinta o romanca, o asiatica, o tipa din statele unite si inca una venita tocmai din africa. Intra asiatica si iese plina ...

Re: Re: Ce pozitii sunt recomandate pt dezvirginar

din 8 iul 2010 16:29 de wtgabriel

M-am documentat ceva vreme in legatura cu acest subiect pentru ca am vrut ca prima partida de sex sa fie perfecta pentru fiecare partenera virgina pe care am avuto si am aflat ca: 1.Trebuie sa fie complet relaxata, mintea complet detasata de ...

Re: Re: Fimoza???

din 8 iul 2010 13:40 de Ciupanezu

nu , eu cred ca ai fimoza nu are cum la primul contact sexual sa te duci .. prieteni spun doar minciuni nu au habar de nimica

Re: Re: Re: Re: Re: E mic la 12,5 cm?

din 8 iul 2010 13:38 de wtgabriel

Nu va ambalati ca baiatu nu a specificat un lucru : Dude, 12.5 cm cand e in erectie sau nu? Ca daca ai 12.5 cm cand NU este in erectie clar ai o mare "problema" :))

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 772 din 3731
«   1 ... 769   770   771   772   773   774   775 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare