Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Dezvirginare neprotejat...Risc de sarcina ? din 10 iul 2010 00:31 de wtgabriel
daca nu ai ejaculat in ea nu prea ai avea de ce sa iti faci griji, si vezi ca menstruatia poate sa intarzie sau sa apara mai devreme pentru ca a avut loc "the big step"
Re: Re: Re: Prietena mea este proasta din 9 iul 2010 23:25 de wtgabriel
My friend, esti orb sau doar nu stii sa citesti ? Sau ai probleme la interpretarea unui text la prima vedere? Daca te uiti mai atent, am scris " In primul rand", lucru care e destul de logic ca ar reprezenta primul punct.
Re: Re: Re: Re: INTREBARI PENTRU FETE din 9 iul 2010 22:35 de Sharpay
De ce sa fie ciudat?Gandesc la fel ca tine.Doar ca la mn nu conteaza ce culoare au ochisorii lui...Si daca are suvitze..ee...:X..si chiar daca suna ciudat..l`am gasit si e perfect pt mn:XX:x...si cu un caracter care il completeaza pe al ...
copii minori si internetul din 9 iul 2010 21:05 de SORIN28
Tu vorbesti in cunostinta de cauza sau...?
Internetul nu va fi un loc unde sa-si piarda timpul(ca mine, desi eu mai mult joc poker), strada va fi super ok pentru el dupa ce si-a terminat lectiile si va termina de invatat, nu ma voi plange ca ...
Re: Re: copii minori si internetul din 9 iul 2010 20:23 de dorinda
Nici chiar asa! Ce te faci in cazul in care vei avea un copil interiorizat? Nu cred ca stii ce inseamna asta. Pentru el internetul reprezinta un mijloc de comunicare. Sunt de parere ca si calculatorul si internetul sunt bune, dar cu masura. ...
Re: Re: Prietena mea este proasta din 9 iul 2010 19:09 de SORIN28
Nici tu nu esti prea departe de idiotenia lui :ok:
Tu ai punctul 2(doi) fara sa ai un "punctul 1(unu)"...deci deja esti idiot.
Nu te agita prea mult ca un sifon...nu de alta dar sa nu ai probleme cu tensiunea.
:ok:
Decembrie 1989 din 9 iul 2010 19:05 de SORIN28
Parerea mea o stiu...totusi ma intreb: De ce s-au grabit sa-i execute pe ceausesti? De ce au venit minerii cand Iliescu trebuia sa cada la parnaie? De ce nimeni nu vorbeste despre Targoviste? De ce toata "revolutia" se rezuma la ...
Re: copii minori si internetul din 9 iul 2010 18:48 de McLove
Normal ca trebuie sa ii lasi si pe ei sa "abuzeze" de tehnologie. Doar nu vrei sa stea pana la 18 ani intr-o padure, cu lumanarea in mana.
Intalnesc un pedofil... Si? Ii violeaza virtual?
Depinde de educatie... daca ei isi fac poze stand pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: De ce fetele vor baieti mai ma din 9 iul 2010 18:44 de McLove
Spune-mi... cum e un baiat? E usor sa zici "sunt inteligent", dar mai greu cu demonstratu'.
Re: buna la toate fetele am si eu o problema din 9 iul 2010 18:42 de istvan
anticonceptionalele pot fi luate fie inainte fie dupa...dar pentru eficacitate maxima este recomandat a fi luate IN LOC DE...:D
Re: Re: Re: Re: De ce fetele vor baieti mai mari? din 9 iul 2010 18:31 de Mãdã
A generalizat cam mult. Avand in vedere ca adolescentele dispun de o oarecare maturitate psihologica, mai ales daca la 15 ani ai iesit afara din casa si sti cum sta treaba... e la fel de greu sa vrajesti la o fata de asta. Fetele s'au maturizat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: informatie din 9 iul 2010 15:44 de irina
l-as fi tinut cu mare drag, daca as fi considerat ca ma pot descurca cu el.......dar din pacate am ales sa fiu realista.
mi-am semnat contractul de munca cu o saptamana inainte de intrerupere.
daca il pastram, imi pierdeam si locul de munca, si ...
Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 9 iul 2010 15:12 de alandalaura
Acum doua zile am trecut si eu prin experienta avortului…As fi jurat ca eu nu o o sa ajung vreodata in situatia asta si ca primul copil ma va face fericita si va fi si el fericit la randul lui…Dar uite ca viata ne dezamageste …Sincera sa fiu o ...
Re: Re: Tratament anti-cosuri... din 9 iul 2010 14:58 de llauuuraaa
eu folosesc sapun cu sulf si mio mai trecut
Re: Re: o mica intrebare :) din 9 iul 2010 14:35 de wtgabriel
Sper ca acum ai inteles.
Ganduri pierdute... din 9 iul 2010 13:45 de wtgabriel
Chiar aveam nevoie de ceva de genul asta...Chiar daca nu am prea multe de spus.
Prenumele il stiti deja,varsta se poate observa; sunt pur si simplu ceea ce vreau sa fiu, simplu si de multe ori pesimist legat de tot ceea ce e in jurul meu.
...
Re: Dezvirginarea la barbati din 9 iul 2010 13:22 de wtgabriel
Nu e neaparat sa se rupa ceva. La unii da, la unii nu. La mine cel putin nu s-a rupt nimic, cu toate ca nu am avut vreo problema "tehnica" legata de lucru asta
Re: Prietena mea este proasta din 9 iul 2010 13:13 de wtgabriel
Esti complet idiot. Vrei sa stii de ce ? Eu zic ca e destul de logic. In primul rand, de ce crezi ca ne intereseaza pe noi cat de "proasta" e prietena ta? Vrei sa demonstrezi ca ai ceva in plus fata de ea sau cum?
2. Daca ai fost in stare sa ...
Re: Tratament anti-cosuri... din 9 iul 2010 12:10 de lala
iti recomand mai bine mastile cu argila sau cele cu miere in functie de care iti priesc mai bine la tenul tau.o alta varianta ar fi aloe vera sau aloe aurea care e ceva mai puternica dar si un pic mai scumpa.daca nici una din astea nu au efect ...
Re: Re: Probleme la urinare :| din 9 iul 2010 11:34 de McLove
Nu stiu daca e ceva asemanator, dar si eu am avut problema asta acum ceva timp.
In cele mai multe cazuri, dupa ce terminam, simteam o usturime, care ma tinea cateva minute.
Am fost la medic, si m-a rezolvat! A zis ca nu am nimic...
Dar, in ...
Pagina 771 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |