Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Indragostit de prietena cea mai buna din 10 iul 2010 17:12 de Incepator
Frumos explicat maestre...
Re: Cum sa o conving sa facem sex oral? din 10 iul 2010 17:12 de Incepator
Eu voi face exceptie de la regula si voi face panarama, ta na na na na naaaaaaaaaaaaaaa !!!
Esti un ****, daca ea nu vrea nu ai cum sa o obligi, boule !:,
Re: help ! din 10 iul 2010 17:10 de Incepator
Nimic.
Esti o cauza pierduta.
Re: Sex la 14 ani? din 10 iul 2010 17:10 de Incepator
Ar fi bine sa studiezi ceva mateire pentru capacitate...
Re: Sex fara orgasm! din 10 iul 2010 17:08 de Incepator
Dom'soara, cati ani aveti ?
Re: help ! din 10 iul 2010 16:34 de TJ
In primul rand lasa emotiile la o parte, pentru ca sunt sigur ca te coplesesc, gandindu-te ca vrei sa nu-i provoci durere, sa fii cat mai tandru cu ea, mai ales fiind si amandoi virgini.
Avand prezervativul pus, sigur scade sensibilitatea si ...
Erectia dispare cand pun prezervativul din 10 iul 2010 16:07 de r4r
Salut. am 19 ani si sunt intr-o relatie de un an si ceva cu o fata pentru care am sentimente puternice. Am insa o problema care ma cam macina. Suntem amandoi virgini si am incercat de 2 ori sa o facem dar intervine un lucru: Cand urmeaza sa-mi pun ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Indragostit de din 10 iul 2010 15:16 de sgc
mai exact, cu ce anume ai ajutat-o? daca te-ai intalnit cu alte fete si ai reusit s-o uiti, pt. ce-o mai aduci in discutie?!? banuiesc ca nici cuvinte laudative, nu astepti, in schimb, pt. cuvintele urate la care faci trimitere, nu-i asa!? acuma, eu ...
Re: Re: Cum sa o conving sa facem sex oral? din 10 iul 2010 14:52 de sgc
hai, salut, escule. te-am prins vrajitoareoB)
Re: Re: copii minori si internetul din 10 iul 2010 14:33 de medyana
cauta pe net sa vezi ce de copii sunt racolati de pe net si amagiti cu sume de bani pt sex, dar daca ai avea o fata si s-ar duce la intalnire cu un necunoscut ,cum fac majoritatea, si nu s-ar mai intoarce, copii sunt usor de amagit,plus ca pe net ...
Re: Re: Re: Re: Re: De ce fetele vor baieti mai ma din 10 iul 2010 14:16 de sweety16
Nu sunt de acord cu tine.90%??? nu :)) nu sunt asa.poate asa le consideri pe prietenele tale dar crede-ma ca majoritatea sunt usor de prostit.O sa vezi ca pe mesarura ce vor mai trece cativa ani o sa realizezi ca nu toate sunt asa cum le crezi tu ...
Re: Re: Cum sa o conving sa facem sex oral? din 10 iul 2010 13:42 de dorinda
Tu esti caz fericit, macar ii faci. Am o prietena care cand aude de sex oral este ceva de genul :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x. E oripilata. Nu accepta sa i se faca si nici sa faca ea cuiva. Si nu este din cauza religiei, ci pur si simplu asta este ...
Re: Cum sa o conving sa facem sex oral? din 10 iul 2010 13:40 de dorinda
Probabil i se pare scarbos ca are impresia ca trebuie sa inghita...numai ca nu-i obligatoriu. Explica-i ca nu o sa faca asta si eventual faceti o baie impreuna. Sa nu te sperii cand o sa scoata buretele de sarma si o sa inceapa sa ti-o frece ca ...
Re: Cum sa o conving sa facem sex oral? din 10 iul 2010 13:23 de TJ
Cu prietena mea sunt de 3 ani si inca n-am reusit sa o conving ca nu e nimic grav in a face oral(mie), chiar daca i-am facut ei, urcandu-se pe pereti de placere. Daca e pe baza de principiu, religie... si e fata destul de matura si incapatanata ...
Re: Cum sa o conving sa facem sex oral? din 10 iul 2010 12:26 de alexnico08
am patit'o si eu...spune'i doar sa incerce...daca nu'i place.nu mai practica.Dar iti spun eu,dupa ce va vedea ca te simti bine,va mai vrea mai ales sa te vada:lol: Ai grija ce mananci cu o zi inainte...nu stiu daca ai mai citit pe aici...dar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa o fac sa tresara? din 10 iul 2010 12:14 de alexnico08
macar fac lumea sa rada :lol:
Danny_DaBoss ... spune si mie ceva nou de vara :, sau altii...daca stiti :p
Re: Re: Re: Re: Mituri sau adevar (transformari du din 10 iul 2010 08:19 de SORIN28
Glumesti sau vrei sa ne pacalesti?:blink:
Re: Re: Re: copii minori si internetul din 10 iul 2010 07:56 de SORIN28
Internet o sa aive cand o sa si-l permita sa-l plateasca.
Am vazut destui copii "nenorociti" de internet, destui parinti nenorociti de copii. Stiu destule familii care aud in fiecare "zi" ceva de genul: "Nu mai merg la scoala daca nu am ...
Re: Re: Re: Re: Prietena mea este proasta din 10 iul 2010 07:49 de SORIN28
Cu "my friend" vorbesti cu amicii tai, mie imi spui doar "Sorin 28".
Nu stiu nici sa cintesc, nu stiu nici sa interpretez, sunt orb, nu sunt atent la nimic...altceva?
Si ca sa te lamuresc...pot sa ma pis pe tine? Stiu ca pot dar vroiam sa vad ...
Re: Re: cum sa o conving ?..:> din 10 iul 2010 07:40 de Codru
Subscriu. cea mai buna metoda :)
Pagina 770 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |