Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: o mica intrebare :) din 8 iul 2010 11:01 de wtgabriel
Este cel mai bine sa iti speli penisu dupa fiecare ejaculare pentru simplul fapt ca poate pentru o clipa o sa se iveasca sexu neprotejat si nu ar avea rost sa te complici. Iar despre ejaculare, sunt sanse mici sa ai surprize daca folosesti ...
Re: Sarcina dupa joc cu degetul? din 8 iul 2010 09:18 de iri15
nicio sansa... ma rog, decat daca esti ghinionista ca aia impuscata cu un glont care lovise inainte testiculel unui politist. pe bune, am vazut la TV... e caz real...
MA rog, am deviat... deci nu, nu ai sanse, fara contact sexual, clar nu ai cum
Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pentru fete (il lasa din 8 iul 2010 09:13 de iri15
Hey, ce e cu prejudecatile astea? Suntem tineri, ce naiba... ne pasa ce zice X sau ce barfeste Y?... ce se intampla intre un baiat si o fata care se iubesc este strict problema lor... daca ne punem problema, vai o sa creada ca sunt o c...a chiar ...
Re: Sa-mi incep viata sexuala la aproape 15 ani? din 8 iul 2010 09:07 de iri15
Daca pui intrebarea ast epe site e clar ca nu iti doresti nici tu foarte tare. cand o sa vrei s-o faci, o s-o faci fara sa te mai uiti in stanga si-n dreapta... parerea mea:D
Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pentru fete (il lasa din 8 iul 2010 08:19 de Incepator
Alo ?
Domnu?
Da ce faci ?
Da lasa-ma sa ii zic si eu de astea.
Deci fata, pe principiul "el ma iubeste si nu-mi va cerere nimic" mergi tu.
Dar, exista si un dar !
Principiul asta nu mai e ....hmmm cum sa-ti zic sa iti fie mai pe ...
Re: Re: Re: cE SIMTI DUPA CE AI AVUT PENTRU PRIMA din 8 iul 2010 06:23 de compot
:D Daca partenerul ei care-a avut multe fete nu i-l ofera...:-`:-`
Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva? din 8 iul 2010 04:00 de Firefox
aia e indragostire... iubirea este doar intre doua persoane si e reciproca.. daca nu aveti relatie(prietenie.. dragoste etc) atunci e obsesie
Re: Indragostit de prietena cea mai buna din 8 iul 2010 03:58 de Firefox
move on.. strici o prietenie.. ceea ce oricum nu e bine pentru tine daca o menti.. pentru ca acum sentimentul ala nu o sa mai dispara.. si o sa interpreteze prea mult ce zice si ce face ea.. It will blow your mind...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este ? din 8 iul 2010 01:51 de ExoticDream
:lol::lol::lol:
Cred ca asta este preocuparea de vara nr. 1!!! A doua probabil se refera la fanteziile cu femei de 30 de ani! Ce sa le faci daca pe ei nu-i intereseaza nimic si saracii parinti n-au bani sa-i trimita in tabere? Oglinda si netul ...
Re: Re: Re: Re: Cum imi fac o prietena?? din 8 iul 2010 01:46 de xXx
pei cheamo la un suc si ai auzit de teoria chibritului?:)) zio aia mai citesti tu 2-3 bancuri si vezi ce facu
BAFTA!
Re: Re: Re: Re: Indragostit de prietena cea mai bu din 8 iul 2010 01:34 de andrei
"Pff...daca ai sta cu mine un an, obez te faci...dak iti plac dulciurile. Hmmm...ce prajituri iti plac? :))
sau dk vrei cheamo la o prajitura ca "fapt divers" si vezi cum se comporta ce subiecte deschide
Re: Indragostit de prietena cea mai buna din 8 iul 2010 01:29 de xXx
eu zic ca nu se merita
iat daca iti reseste dupa un timp o sa va despartiti si nu o sa va mai intelegeti ca altadata
Re: Re: Re: Re: Indragostit de prietena cea mai bu din 7 iul 2010 23:49 de sgc
eu cred ca-i, doar conversatie. e-adevarat ca din modul in care redai tu mesajele, reiese c-ar fi o tipa mai pisicoasa, dar cred ca, doar atat. sunt de aceeasi parere cu friend si cu valentine
Re: Re: Re: Indragostit de prietena cea mai buna din 7 iul 2010 21:25 de Sebastian
Iata niste mesaje de la ea care ma nedumeresc, nu inteleg exact daca e doar vrajeala sau poate incearca sa-mi spuna ceva.
"Hai mah...ca eu o sa vreau acasa de la faculta :( cine mai are masina sa ma aduca? :D :D ( ce lingusitor suna =)) ...
Re: Re: Re:doare? din 7 iul 2010 21:01 de simosimina
trist sa citesc asta ...ai doar 16 ani!!!
Daca stai sa te gandesti la avort in loc sa te protejezi?
Frate nu inteleg...voi chiar nu sunteti constienti???
Re: Re: Indragostit de prietena cea mai buna din 7 iul 2010 20:59 de Sebastian
Pai nu chiar, avem 19 ani amandoi, deci nu stiu ce sa zic. Daca vreti scriu 2-3 mesaje primite de la ea sa va faceti o parere.
Re: Intrebare! din 7 iul 2010 20:55 de simosimina
dermato-venerice...urolog...
da exista cosuri pe testicule!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: PREZERVATIV RUPT!AJUTOR!!! din 7 iul 2010 20:54 de simosimina
ohooo..pai e o mare diferenta...
Acum incepand cu teoria:)) sexul neprotejat nu se face cu oricine!!! Se face cu persoana cu care ai o relatie adevarata! Nu cu cineva cu care stai doar pentru sex!
Daca o sa incerci sa faci sex fara ...
Re: Re: Re: Re: Re: pitiriazis versicolor din 7 iul 2010 20:43 de Firentze
Sper sa nu mai am ca nu-mi plac deloc:(( inca nu sunt foarte vizibile dar eu le vad si nu suport deloc:| si am vazut poze pe net nu vreau sa ajung asa:|
Re: Re: Re: Re: pitiriazis versicolor din 7 iul 2010 20:28 de Danny_DaBoss
incearca, ce ai de pierdut ? daca nu vezi rezultate... atunci.. go tu za doctor
Pagina 773 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |