Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: o mica intrebare :)

din 8 iul 2010 11:01 de wtgabriel

Este cel mai bine sa iti speli penisu dupa fiecare ejaculare pentru simplul fapt ca poate pentru o clipa o sa se iveasca sexu neprotejat si nu ar avea rost sa te complici. Iar despre ejaculare, sunt sanse mici sa ai surprize daca folosesti ...

Re: Sarcina dupa joc cu degetul?

din 8 iul 2010 09:18 de iri15

nicio sansa... ma rog, decat daca esti ghinionista ca aia impuscata cu un glont care lovise inainte testiculel unui politist. pe bune, am vazut la TV... e caz real... MA rog, am deviat... deci nu, nu ai sanse, fara contact sexual, clar nu ai cum

Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pentru fete (il lasa

din 8 iul 2010 09:13 de iri15

Hey, ce e cu prejudecatile astea? Suntem tineri, ce naiba... ne pasa ce zice X sau ce barfeste Y?... ce se intampla intre un baiat si o fata care se iubesc este strict problema lor... daca ne punem problema, vai o sa creada ca sunt o c...a chiar ...

Re: Sa-mi incep viata sexuala la aproape 15 ani?

din 8 iul 2010 09:07 de iri15

Daca pui intrebarea ast epe site e clar ca nu iti doresti nici tu foarte tare. cand o sa vrei s-o faci, o s-o faci fara sa te mai uiti in stanga si-n dreapta... parerea mea:D

Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pentru fete (il lasa

din 8 iul 2010 08:19 de Incepator

Alo ? Domnu? Da ce faci ? Da lasa-ma sa ii zic si eu de astea. Deci fata, pe principiul "el ma iubeste si nu-mi va cerere nimic" mergi tu. Dar, exista si un dar ! Principiul asta nu mai e ....hmmm cum sa-ti zic sa iti fie mai pe ...

Re: Re: Re: cE SIMTI DUPA CE AI AVUT PENTRU PRIMA

din 8 iul 2010 06:23 de compot

:D Daca partenerul ei care-a avut multe fete nu i-l ofera...:-`:-`

Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

din 8 iul 2010 04:00 de Firefox

aia e indragostire... iubirea este doar intre doua persoane si e reciproca.. daca nu aveti relatie(prietenie.. dragoste etc) atunci e obsesie

Re: Indragostit de prietena cea mai buna

din 8 iul 2010 03:58 de Firefox

move on.. strici o prietenie.. ceea ce oricum nu e bine pentru tine daca o menti.. pentru ca acum sentimentul ala nu o sa mai dispara.. si o sa interpreteze prea mult ce zice si ce face ea.. It will blow your mind...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este ?

din 8 iul 2010 01:51 de ExoticDream

:lol::lol::lol: Cred ca asta este preocuparea de vara nr. 1!!! A doua probabil se refera la fanteziile cu femei de 30 de ani! Ce sa le faci daca pe ei nu-i intereseaza nimic si saracii parinti n-au bani sa-i trimita in tabere? Oglinda si netul ...

Re: Re: Re: Re: Cum imi fac o prietena??

din 8 iul 2010 01:46 de xXx

pei cheamo la un suc si ai auzit de teoria chibritului?:)) zio aia mai citesti tu 2-3 bancuri si vezi ce facu BAFTA!

Re: Re: Re: Re: Indragostit de prietena cea mai bu

din 8 iul 2010 01:34 de andrei

"Pff...daca ai sta cu mine un an, obez te faci...dak iti plac dulciurile. Hmmm...ce prajituri iti plac? :)) sau dk vrei cheamo la o prajitura ca "fapt divers" si vezi cum se comporta ce subiecte deschide

Re: Indragostit de prietena cea mai buna

din 8 iul 2010 01:29 de xXx

eu zic ca nu se merita iat daca iti reseste dupa un timp o sa va despartiti si nu o sa va mai intelegeti ca altadata

Re: Re: Re: Re: Indragostit de prietena cea mai bu

din 7 iul 2010 23:49 de sgc

eu cred ca-i, doar conversatie. e-adevarat ca din modul in care redai tu mesajele, reiese c-ar fi o tipa mai pisicoasa, dar cred ca, doar atat. sunt de aceeasi parere cu friend si cu valentine

Re: Re: Re: Indragostit de prietena cea mai buna

din 7 iul 2010 21:25 de Sebastian

Iata niste mesaje de la ea care ma nedumeresc, nu inteleg exact daca e doar vrajeala sau poate incearca sa-mi spuna ceva. "Hai mah...ca eu o sa vreau acasa de la faculta :( cine mai are masina sa ma aduca? :D :D ( ce lingusitor suna =)) ...

Re: Re: Re:doare?

din 7 iul 2010 21:01 de simosimina

trist sa citesc asta ...ai doar 16 ani!!! Daca stai sa te gandesti la avort in loc sa te protejezi? Frate nu inteleg...voi chiar nu sunteti constienti???

Re: Re: Indragostit de prietena cea mai buna

din 7 iul 2010 20:59 de Sebastian

Pai nu chiar, avem 19 ani amandoi, deci nu stiu ce sa zic. Daca vreti scriu 2-3 mesaje primite de la ea sa va faceti o parere.

Re: Intrebare!

din 7 iul 2010 20:55 de simosimina

dermato-venerice...urolog... da exista cosuri pe testicule!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: PREZERVATIV RUPT!AJUTOR!!!

din 7 iul 2010 20:54 de simosimina

ohooo..pai e o mare diferenta... Acum incepand cu teoria:)) sexul neprotejat nu se face cu oricine!!! Se face cu persoana cu care ai o relatie adevarata! Nu cu cineva cu care stai doar pentru sex! Daca o sa incerci sa faci sex fara ...

Re: Re: Re: Re: Re: pitiriazis versicolor

din 7 iul 2010 20:43 de Firentze

Sper sa nu mai am ca nu-mi plac deloc:(( inca nu sunt foarte vizibile dar eu le vad si nu suport deloc:| si am vazut poze pe net nu vreau sa ajung asa:|

Re: Re: Re: Re: pitiriazis versicolor

din 7 iul 2010 20:28 de Danny_DaBoss

incearca, ce ai de pierdut ? daca nu vezi rezultate... atunci.. go tu za doctor

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 773 din 3731
«   1 ... 770   771   772   773   774   775   776 ... 3731   »

loading...