Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Cosuri pe testicule? din 7 iul 2010 20:14 de Librescu
Daca am o boala la penis sau ceva unde trebuie sa merg?la ginecolog?ma scuzati de intrebare tampita da n`am avut niciodata probleme de genu...si mi`a iesit o bubita rosie pe testicole seamana cu un cos...se poate sa`ti iasa cosuri pe testicole?
Re: Re: Re: Re: Re: PREZERVATIV RUPT!AJUTOR!!!!!!! din 7 iul 2010 18:27 de onutza_24
am si eu o curiozitate..care este diferenta de a face sex cu prezervativ sau fara? in afara de faptu ca risti sa ramai insarcinata,si sa ai fel si fel de boli..ma refer aici la placere..adica placerea e mai mare daca o faci fara? :D
Re: Indragostit de prietena cea mai buna din 7 iul 2010 17:40 de Friend
Nu se merita sa strici o prietenie.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 iul 2010 16:48 de LOoOL
FRATE eu am 12 ani shi am 17 cm ii normal va mai creste sau asha va ramane shi is turk ... sper ca ii normal:( sper deki raspundetimi ii bine sau... rau shi am 1,60 inalimte 50kg,... shi la 12 ani 17cm nu cred ca-i bine raspuns sincer pls:blink::)
Re: Re: Re: Intrebare pentru fete (il lasati sa va din 7 iul 2010 16:23 de anonima09
nu e adev..eu il las pe prietenul meu sa puna mana unde vrea..si nu m`a dezvirginat pana acum. si nici nu se va intampla asta.:):rolleyes:
Re: Re: Re: pitiriazis versicolor din 7 iul 2010 15:44 de Firentze
Deci sa incerc si cu Nizoral:-?
Re: Re: pitiriazis versicolor din 7 iul 2010 14:05 de Danny_DaBoss
aoleoo goagale... e grele..
"Exista produse ce se aplica pe piele si sunt destinate tratarii acestei infectii fungice (sampoane, sapunuri si altele); ele sunt eficiente in tratamentul tineii versicolor. Cu toate acestea, daca iritatia este severa, ...
Re: Indragostit de prietena cea mai buna din 7 iul 2010 13:48 de valentine
Cauta pe internet problema "best friends" si o sa gasesti milioane (daca e sa le punem si pe cele in alte limbi) de articole despre. Baiatul are o amica, se indragosteste de ea pentru ca a reusit sa o cunoasca calumea si ii place ceea ce a descoperit ...
Re: Re: Re: Re: Este ? din 7 iul 2010 12:51 de wtgabriel
Frate cum poti sa spui ca alti colegi au penisu de 16+ ? Ai masurat tu ? Sa nu mai crezi tot ce auzi, stai tu linistit ca pana la 20 de ani o sa iti tot creasca. Pentru varsta ta e o dimensiune normala
Re: Re: Re: Este ? din 7 iul 2010 11:48 de luinwe
penisul este formst din niste vase de sange. daca nu stiai, marimea variaza in functie de cat esti de excitat.
in plus, la 14 ani te plangi? penisul creste cam pana la 20-22 ani. lasa-i pe laudarosi si nu te stresa atat
Indragostit de prietena cea mai buna din 7 iul 2010 09:20 de Sebastian
Salut. Am si eu o problema daca se poate spune asa, si as dori niste sfaturi.
M-am cam indragostit de prietena mea cea mai buna, si nu stiu exact ce pot face. Adica eu as vrea sa fim mai mult decat prieteni, dar nu stiu daca asta vrea si ea.
Daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normala a din 7 iul 2010 03:56 de Necro
Am un vecin.. la 15 cm.. striga cate una noaptea.. cred ca daca ii pui antena telescopica prinde ProTV-u..:blink:
Poate va intrebati de unde stiu c-o are d 15 (?)
Ei bine..tot blocu stie :lol: ..ii place sa se laude:wacko:
Re: Tratament anti-cosuri... din 7 iul 2010 01:13 de evelina
eu aproximativ de 10 ani ma chinui cu acesta problema,nu puteam sa scap de ele, numai ce nu am incercat si cosmetologi si creme peste creme si am cunoscut pina la urma un dermatolog foarte bun care a facut foarte multe analize si am primit chiar ...
Posibila iritatie? din 6 iul 2010 23:45 de ubyalex
Ma elipez pe picioare cu bicul iar dupa cateve zile 2-3 imi apar bubite mici care ma mananca..posibil sa fie o iritatie?...precizez ca si la burta de la curea sau daca transpir imi ies bubite si la ureche fac rana de la cercei....ce as putea face in ...
Re: Durere de burta dupa sex din 6 iul 2010 22:55 de simosimina
in nici un caz nu e de la sex..cine stie ce ai mancat...
Sau..daca te doare jos acolo (poate ca ati folosit o pozitie "mai adanca")
Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva? din 6 iul 2010 21:05 de cristian
si eu iubeam pe cineva dar ea nu ma baga in seama si dupa vreo 4 anii de zile a ajuns o curva de 2 leii si apoii mi-am dat seama ca aceea persoana nu ma merita si de aceea nu mai cred in iubire.iubirea trece prin stomag doar daca ai pu.a mare si de ...
Re: Re: Ma doare... din 6 iul 2010 20:13 de Randunik
nu a venit..mai este pana la ea:P.. akum ma simt putin mai bn nu ma mai doare asa tare:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Secretie albicioasa din 6 iul 2010 19:32 de Werdragon
NU CAT FACE TRATAMNET NAMFA CUT SI NU FACEM:)....MS MULT
Re: Ma doare... din 6 iul 2010 19:31 de mr_dick
daca poti sa dai si niste amanunte....poate "a venit mos craciun" :)
Re: Re: praf din 6 iul 2010 13:04 de Danny_DaBoss
sunt sigur ca dupa ce ti-o trage in draci de nu mai stii de tine si ajunge in stadiul de iritatie...ii trece tot cheful..;)
Pagina 774 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
64 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |