Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: SEX ORAL -> CANCER ... ?

din 28 iun 2010 03:12 de Machiavelli

Du-te si lasa-ne sa ne imbolnavim ... "Decat o viata fraier mai bine o zi rege" :love::love:

Re: Re: Re: Re: se poate sa raman?

din 28 iun 2010 03:04 de Machiavelli

Dar pe cine f**e grija de durerea ta de cap?:blink:. Macar daca ai fi fost si tu cineva. Daca ii poti raspunde cuiva bine,daca nu dai cu praf de mers :`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult va pla

din 28 iun 2010 03:00 de Machiavelli

Nici nu m-ar mira.Cu o astfel de conceptie e greu,foarte greu sa pui si tu "instrumentul" la treaba. :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca

din 28 iun 2010 02:15 de Kaya

corect. si mie mi s`a intamplat :D si nu am reactionat aiurea, din contra.. ma inteleg bine cu ea :rolleyes: dar stiu ca nu ma place, nu sunt genul ei. nimeni nu poate fi perfect pt toata lumea si eu sunt impacat cu ideea asta. daca te refuza, ...

Re: Re: Cum imi dau seama daca o fata ma place???

din 28 iun 2010 02:09 de Kaya

iti spun sincer, recent am aflat ca ma place o prietena de 3-4 ani incoace. in toti anii astia nu a aratat nimic in acest sens. dar absolut nimic :) nu a avut incredere in ea si nu a mai incercat.. cel putin asta mi`a spus. concluzia mea ar fi ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Diferenta dintre a face sex si

din 28 iun 2010 02:01 de ExoticDream

Pai si mie mi se pare ca atunci cand iubesti nu poti spune ca faci sex sau dragoste, pana la urma este dragoste chiar daca uneori partidele sunt mai... violente si includ fel de fel de fantezii in care tu si el nu aveti sentimente unul pentru ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult va place s

din 28 iun 2010 01:52 de Kaya

si daca as fi, ar fi vreo problema? :D

Re: Re: Re: Re: SEX ORAL -> CANCER ... ?

din 28 iun 2010 01:12 de hhhammm

RUSINE SA VA FIE TUTUROR CARE PRACTICATAI SEX ORAL . ESTE 100 % ADEVARAT DEOARECE CANCERUL CEL MAI FRECVENT ( BUCO-FARINGIAN) AFECTEAZA F MULTE FEMEI . SI BARBATII SUNT AFCETATI DE UN CANCER LA NIVELUL LIMBII DAR MAI RAR. CELE MAI EXPUSE SUNT ...

Re: Menstruatie intarziata...sarcina?

din 28 iun 2010 00:56 de cherry_dream

calm. 3 teste negative. ai simptome de menstruatie. e de la stres ... stiu ca nu te poti linisti, dar incearca.o sa-ti vina :ok:

Re: O mica problema

din 28 iun 2010 00:54 de cherry_dream

nu :mellow:

Re: se poate sa raman?

din 28 iun 2010 00:52 de cherry_dream

risc mic, dar exista..

Re: Re: Re: se poate sa raman?

din 28 iun 2010 00:03 de sgc

de acord cu tine. insa , nu din cauza riscului pe care-l comporta actul ei sexual ma luase durerea de cap. ma rog...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diferenta dintre a fac

din 27 iun 2010 23:50 de Psyche

nu,am facut sex iubind si a fost cu totul diferit. nu lansez afirmatii offtopic dar dar daca ai fi iubit ai fi inteles diferenta. imi permit sa fiu taioasa doar pentru faptul ca ma provoci. daca nu intelegi feelingul,lasa un semn de intrebare si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diferenta dint

din 27 iun 2010 22:43 de SORIN28

Mmmm...mintea ta nu mai stie sa faca diferenta intre a face sex si a face dragoste? Tare...lupul moralist. :lol:

Re: Re: Baieti insistenti sau nu? (intrebare pentr

din 27 iun 2010 21:43 de Larisa

Mie una imi plac cei mai insistenti,pt ca dupa mn asa se vede daca vrea cu adevarat acel lucru.Cat despre cazul tau..cred ca ar trebui sa o lasi in pace,si daca e sa fie o sa te caute chiar ea..daca nu gasea alte...fete sunt peste tot.

Re: Re: Re: Re: o sg data iubiti cu adevarat

din 27 iun 2010 18:03 de Nekunoskuta

Este normal sa se comporte asa. Are de ales intre sotul ei si cel care a dezamagit-o mult de tot acum ceva timp. Daca va iubiti cu adevarat si credeti ca sunteti facuti unul pentru altul incearca sa ii demonstrezi ca te-ai schimbat. Nu inseamna ...

Re: Re: Re: Re: Re: Probleme decalotare, fimoza???

din 27 iun 2010 17:31 de chiriac

ms. am inteles intreb deoarece mi se mai intampla, ca atunci cand pun prezervativul pe penis, prezervativul sa se "miste" adica sa nu stea fixat, daca intelegi ce vreau sa spun. care e problema...penisul nu e excitat cum trebuie ? sau dc :) ...

Re: buna

din 27 iun 2010 17:11 de andreea

Buna...sunt din galati si am 15 ani alex mi-as dori sa facem impreuna sex:love::love::love::love::love::love::love:abea astept

Re: Re: se poate sa raman?

din 27 iun 2010 16:59 de McLove

Jura-te si scuipa-te! Da, e posibil sa ramana insarcinata. Riscul e mic, dar e un inceput pentru toate.

Re: Re: Re: Vreau un Sfat

din 27 iun 2010 16:53 de McLove

Daca iti place sa ti se spuna "verde-n fata", eu iti spun.. Esti analfabet! Nu ai agatat nici o fata, doar niste pitipoance care nu stiu 2 cuvinte in limba romana si folosesc doar: "au, pu, cu, la, ba" Incearca sa iti editezi primul post, si ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 786 din 3731
«   1 ... 783   784   785   786   787   788   789 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare