Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 iun 2010 02:53 de valentine

Daca e pe bune amicalul anuntat, ma duc si eu pe stadion inca odata dupa nu stiu cat timp...:zorro:

Re: Re: se poate sa raman?

din 27 iun 2010 00:37 de TJ

daca s-a excitat prea mult, si i-a curs lichidul preejaculator, atunci DA, exista riscul!

Re: Cum imi dau seama daca o fata ma place???

din 26 iun 2010 23:05 de anonim

cum iti dai seama ca o fata te place? pai daca este destul de timida(dar nu foarte)poate proceda astfel: pe unde esti tu este si ea, daca vrei tu ceva vrea si ea,ii pasa de tine, daca sunteti la aceeasi scoala,ba chiar cls. poate sa-i para rau ca ...

Re: se poate sa raman?

din 26 iun 2010 22:34 de sgc

head ache

Sex neprotejat, ejaculare afara => risc sarcina?

din 26 iun 2010 22:23 de carlita

daca am facut sex neprotejat dar nu a ejaculat in mine, e posibil sa fiu insarcinata?

Re: Re: pete rosii pe limba

din 26 iun 2010 21:16 de sorinuxa

Am fost la o farmacie si mi-a recomandat glicerina boraxata cu propolis dar pana aqm nimic...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diferenta dintre a

din 26 iun 2010 20:56 de Nekunoskuta

Tind sa-ti dau dreptate. Expresia "a face dragoste" este inventata. Toti facem sex numai ca unii iubesc persoana cu care fac asta. Daca faci "una mica" cu iubitul se cheama ca faci sex?

Re: pete rosii pe limba

din 26 iun 2010 20:53 de Nekunoskuta

Daca nu te duci la medic macar mergi la farmacie, arata ce ai si poate iti spun femeile alea ce sa iei si ce sa faci.

Re: Re: Banc Show!

din 26 iun 2010 18:32 de baby

O profesoara a cerut clasei sale de elevi sa isi intrebe fiecare parintii care este cea mai relevanta poveste a familiei sale si care are o morala la sfarsit, iar apoi urmand ca a doua zi fiecare dintre ei sa spuna povestea in clasa. A doua zi, in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt insarcinata?

din 26 iun 2010 16:35 de Danny_DaBoss

sa cresti mare. condoleante pentru buni. daca iei anticonceptionale atunci se regleaza si ciclul, scapi si de durerile menstruale si poti sa faci si sex linistita :ok:

Re: Supradoza de antidepresive

din 26 iun 2010 15:47 de sanda

nu este bine sa folosesti antidepresive daca nu ai nevoie. mie mia prescris psihiatrul si mam simtit foarte rau miam perdut mintile in acea zi cu toate ca am luat doar 3 pastile diferite numi aduc aminte ce sa intamplat doar stiu ca am cazut ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diferenta dintre a face se

din 26 iun 2010 15:38 de baby

nu e mai bine. sexul destreseaza:lol: pentru mine nu conteaza daca ii zic dragoste sau sex atata timp cat ma simt bine

Re: Re: Re: Re: Re: Diferenta dintre a face sex si

din 26 iun 2010 15:32 de McLove

Decat sa stea o persoana sa se streseze daca face sex, daca face dragoste, daca face karate... nu mai bine e de mine, care nu o fac deloc? Astfel, pot sa imi ocup timpul stresandu-ma in alta parte.

Menstruatie intarziata...sarcina?

din 26 iun 2010 14:55 de anuska

buna. mi-a intarziat ciclu 3 zile si nu stiu de ce.mi-am facut 3 teste de sarcina(din urina de dimineata,unu la 18 zile de la contact si celelalte 2 la 23 de zile si au iesit negative).mentionez ca am scurgeri vaginale albicioase,specifice inainte ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult va place s

din 26 iun 2010 13:34 de Danny_DaBoss

si daca incearca si se simte bine ? :ok:

Re: Re: Re: informatie

din 26 iun 2010 13:12 de anomima

decat sa nu iti poti oferi o viata buna,scuza-ma dar mai bine faci un avort.nu mai e ca si in anii.......si daca se intamplaintr-un moment nepotrivit nu ai ce sa faci,intrerupi sarcina.

din 26 iun 2010 08:55 de baby

ei uite ca....ti-au dat idei noi...in caz ca:ermm:...:lol: daca tine treaba merg si eu:lol:

din 26 iun 2010 07:42 de Danny_DaBoss

nu vad nimic gay in chestia asta... daca te razi la subrat si la putzulica si parul scurt pe niste picioare bronzate ar arata bine pe orice barbat.. la orice femeie i-ar place un barbat ingrijit nu un paros transpirat :, este vorba de igiena si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult va place s

din 26 iun 2010 06:00 de compot

Eu sunt curios cum poti tu sa-ti dai seama ca nu te vei simti bine, cand tu nu ai incercat. Nu asa gandeai si inainte de a te dezvirgina???

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa imi

din 26 iun 2010 05:53 de compot

Intelege si tu ca el nu te vrea, sau e mult prea prost. Nu il atragi. Ce inaltime, ce greutate ai?? Arati bine? Daca aratai... erai si divortata acum.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 788 din 3731
«   1 ... 785   786   787   788   789   790   791 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare