Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :) din 24 iun 2010 16:19 de compot
Ce exemplu...
Coca-Cola n-are suflet din cate stiu eu, are doar acid si alte substante... La fel si Fanta.
Deci logic, daca bei o Fanta in loc de Cola, nu se supara nimeni, pe cand daca-ti inseli sotul cu un coleg... s-ar putea sa nu fie prea ...
Secretie albicioasa din penis din 24 iun 2010 15:54 de zippo
Buna am o singura intrebare am fakut sex cu iubita cateva zile ka nebunii .. ei ii place si sami faca oral etc. Nu stiu de ce akm (dupa 1 zi) imi iasa un lichid albicios din penis stiti careva vreo explicatie si daca trece ? eu parca ma simt prea ...
Re: Re: Dureri de sani inaintea menstruatiei! din 24 iun 2010 15:35 de Simona
ma dore sanul stang de o zi dar in vatf(sfarc),chai daca il ating cu vreo haina si trebuie sa-mi vina menstruatia sapt asta sau urmatoarea...ce sa fac?
Re: Re: Dureri de sani inaintea menstruatiei! din 24 iun 2010 15:35 de Simona
ma dore sanul stang de o zi dar in vatf(sfarc),chai daca il ating cu vreo haina si trebuie sa-mi vina menstruatia sapt asta sau urmatoarea...ce sa fac?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: :) din 24 iun 2010 13:42 de jollyville
Pentru ca nu conteaza. Daca asta conta, atunci scriam cu totul alt topic, iti dai seama nu? Topicul se refera strict la o chestie, nu la alte mii de chestii.
Asa cum scriam mai sus, daca vreau sa imi cumpar o Cola, nu ma intereseaza ...
Re: Re: Primul sarut,,, din 24 iun 2010 13:13 de McLove
Si, daca cuiva nu ii place sa sarute, doar sa pupe, si sa faca altceva? ;)
Re: Re: Re: Re: sunt insarcinata? din 24 iun 2010 13:13 de cherry_dream
daca ti-a venit, e ok.
e normal, ca pana acum? daca nu observi nimic ciudat la el, nu esti. poti face un test de sarcina daca vrei, ca sa fii sigura.
Re: Re: Re: Re: Re: :) din 24 iun 2010 12:15 de Nekunoskuta
Pentru ca te deranjeaza. Pentru ca daca il despicam in 4 apoi in 8 iti e frica sa nu descoperi ca ai o casnicie doar de fatada, eventual pe interes, ca la varsta ta mai trebuia sa "copilaresti" cu unu' altu', ca de fapt nu-ti iubesti sotul. Cand ...
Re: Micile rani in vagin sau pe col din 24 iun 2010 11:41 de moni_21
eu din cate stiu o rana pe colul uterin este frecvent cauzata din cauza unei infectii si cam principalele simptome ar fi o secretie vaginala persistenta de culoare gris,alba sau galbena,ori o sangerare anormala dupa contactul sexual sau intre ...
Micile rani in vagin sau pe col din 24 iun 2010 10:56 de Ruxaa
Buna, mi am inceput v.s cam de aproximativ 6 luni. De ceva timp ma gandesc la posibilitatea de a avea aceste rani(pe care le am mentionat in titlu) ,nu ca as avea vreun simptom sau altceva, dar o prietena s a confruntat cu aceasta problema acum de ...
Re: Penis in erectie stramb... din 24 iun 2010 10:48 de cherry_dream
stai linistit.nu e ceva grav. nu trebuie sa fie perfect drept.nimeni nu-l are asa.
Re: Re: Re: Oare sunt nimfo sau ce din 24 iun 2010 10:46 de statham
Nu te judec pentru ce faci ca n-am eu dreptul.Dupa parerea mea nu cred ca-i reusit sa scapi de dependenta asta ca stiu in ce situatie te afli si nici psihilogul tau n-o sa te ajute prea mult.Eu stiu o metoda care te-ar putea ajuta dar nu stiu cat de ...
Re: Re: IKARIAM din 24 iun 2010 10:26 de gustafson
mai mult de 2 euro nu iti dau pe ele ....ca am luat pe lumea beta un cont de 1.700.000 puncte cu 5 euro
Re: Re: Re: Re: Ce traiesc e un infern! din 24 iun 2010 09:36 de dorinda
Imi pare rau sa-ti spun, dar inainte de toate este binele tau si nu al lor. Daca asta inseamna sa-i ignori, atunci fa-o! E greu, dar gandeste-te la tine. Sa stii ca eu as fi preferat niste parinti ca ai tai in locul unui tata, pe care cu greu ...
Re: Re: IKARIAM din 24 iun 2010 02:50 de Machiavelli
:lol::lol:
Re: Impotenta barbatilor din 24 iun 2010 02:45 de reMiz0r
Esti prea jenat pentru a mai avea loc si asa-zisa excitare. Incearca sa o vezi de la brau in jos , fara sa o privesti in ochi iar dupa asta o sa te prinzi singur. DACA TU ESTI SIGUR PE TINE SI EA O SA FIE SIGURA PE TINE.(sau sub tine)
Re: Penis la 16 ani curbat! din 24 iun 2010 02:39 de reMiz0r
Defapt esti chiar norocos , daca gasesti pozitia potrivita vei excita la maxim punctul G , toate penisurile sunt umpic curbate datorita chilotilor si poate altor factori mecanici. Barbatilor , fi-ti barbati.
Re: De la dragoste la ura e un singur pas? din 24 iun 2010 02:01 de ExoticDream
Nu, eu nu cred asa ceva. Cand iubesti pe cineva asa cum scrie la carte (sau cum scria, pentru ca astazi nici in literatura nu mai gasesti iubiri adevarate), nu poti sa transformi peste noapte un amalgam de sentimente, trairi, emotii, sperante, ...
Re: :) din 24 iun 2010 01:22 de ExoticDream
Eu te intrebasem mai demult cum arata relatia cu sotul tau.... Astept un raspuns ca sa imi fac o idee asupra modului in care ai ajuns sa doresti alt barbat cand ai unul acasa...
:unsure::unsure::unsure:
Re: Penis la 16 ani curbat! din 24 iun 2010 00:38 de @lyn
[b]sh yo am 16 ani sh am problema asta...sh amea e indoita inspre stanga...sh ma cam deranjeaza sh ma tem k prietenei nu iar placea d aia nu iam pus...d aia dak vrei sam dai id ul tau pt k vreau s vvb cu cnv despre asta..[/b]
Pagina 791 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |