Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 22 iun 2010 19:47 de baby

De ieri parca m-au batut cu urzici peste ochi. Nu vad,nu aud....ma doare-n paispe!!! Parca mi-au facut [i]brein sărgiări[/i] si mi-au pus la loc bureti imbibati cu indiferenta. Toti zic ca privirea de "nu`ştiu`ce`dracu`am" mi se trage de la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce traiesc e un in

din 22 iun 2010 19:41 de dorinda

Te-ai gandit vreodata ca situatia s-ar putea schimba dupa ce vei pleca la facultate? Pe moment nu-ti recomand decat sa-i tii la distanta. Altceva nu ai ce face. Si daca tipa la tine, lasa-i sa urle cat vor, pleci. Ori in alta camera, ori la ...

Re: Colacei de grasime

din 22 iun 2010 16:37 de Bozgoru

cu sport.. mult sport..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce traiesc e un infern

din 22 iun 2010 16:23 de Firentze

Da este greu dar asta imi doresc. Si e greu sa muncesti in timpul facultatii de medicina. Nu pot castiga intr-un an suficienti bani pentru facultate, burse sociale se acorda doar da ai un anumit venit pe cap de familie, deci se pune si cat castiga ...

Re: Vreau bebe dar am uterul retrovers.Ce sa fac?

din 22 iun 2010 15:35 de dorinda

Trebuie sa va straduiti mai mult pentru un bebe, nu vine ca o comanda la restaurant. Nu cred ca v-ar strica un tratament naturist care a dat si da in continuare rezultate foarte bune. Gasesti aici mai multe detalii: ...

Re: Re: Re: Posibil?

din 22 iun 2010 15:20 de baby

daca zici ca era pe terminate e logic ca inca mai exista sange in interior. ca doar nu se curata ca si cum ai trage apa. durerea exista pt ca e mult mai sensibila inainte si dupa acea perioada.....ca sa nu mai vorbim ca in timpul menstruatiei ...

Vreau bebe dar am uterul retrovers.Ce sa fac?

din 22 iun 2010 13:56 de MARIA

Imi doresc tare mult un bebe si de 6 luni tot incercam dar nimic. Cand ne-am decis ca vrem sa avem un copil am mers la medic sa vad daca e totul ok.Am mers mi-a zis ca nu am nimic,doar ca uterul e putin retrovers dar ca asta nu mai va impiedica sa ...

Vreau bebe dar am uterul retrovers.Ce sa fac?

din 22 iun 2010 13:56 de MARIA

Imi doresc tare mult un bebe si de 6 luni tot incercam dar nimic. Cand ne-am decis ca vrem sa avem un copil am mers la medic sa vad daca e totul ok.Am mers mi-a zis ca nu am nimic,doar ca uterul e putin retrovers dar ca asta nu mai va impiedica sa ...

Re: Re: Re: Re: Cum saruti?

din 22 iun 2010 13:07 de McLove

M-am saturat de atatia zoofili care si-o trag cu saracele pisici. Pacat de ele, ca au niste stapani idioti.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce traiesc e un infern!

din 22 iun 2010 12:43 de omu_negru

medicina...nu e prea greu :D? intotdeauna am spus ca medicina e prea grea, dar ma rog fiecare face ce vrea...:) cat despre sustinerea financiara...mai incearca sa vb CALM cu ei, poate te ajuta. daca nu, ajuta-te singura, ziceai ca lucrezi. ...

Re: Re: Re: Cum sa dezvirginezi o fata?

din 22 iun 2010 12:26 de CINEVA

Daca nu e de acord sa mai astepte insemna ca nu tine destul la tine.Nu te merita!! Nu uita ca o singura data in viata iti pierzi virginitatea.Dupa ce ai facut-o in zadar regreti ca nu ai ales persoana potrivita.O sa iti vina sa te dai cu capul de ...

Re: Bubite albe pe penis

din 22 iun 2010 11:59 de nicu

[b]am bubite pe capul penisului rosii si ma cam mananca ce o fi[/b]

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 iun 2010 11:36 de cineva

Deci asa ceva ... n-am vazut! Chiar sunt curioasa cate fete au ramas insarcinate pana la 16 ani sa zicem! Ca sigur in urmatorii ani se va face educatie sexuala la gradinita la grupa pregatitoare... si pana-n clasa a4-a ca apoi se pun copii pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 iun 2010 11:23 de k

tu daca deja la varsta asta ai sentimentele astea, scantei fata de ate pers, dupa 10 ani ce crezi ca o mai fie intre voi doi? nu mai fi ironica cu mine cu, eu ti-am raspuns serios si sincer. poate unu dintre noi te-a luminat,ai vrut ajutor fiecare a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Risc de sarcină...?

din 22 iun 2010 11:06 de mara

mersi de sfat:D

Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iube

din 22 iun 2010 10:25 de Guest

te iubeste daca te pupa pe gura

Re: Re: Re: Cum saruti?

din 22 iun 2010 09:51 de barosanu1987

daca o ft pe mata nu este o solutie:p:lol::lol::lol::D

Re: de la dragoste la ura e un singur pas?

din 22 iun 2010 09:19 de Danny_DaBoss

DA. Si eu am trecut de la dragoste la ura foarte repede. Depinde cat de motivat esti si cum. Daca iti face rau intentionat, imediat se schimba sentimentele.

Re: Varsta

din 22 iun 2010 05:08 de dorinda

Eu am o cunostinta al carei "prieten" are vreo 50 si ceva de ani...si pot sa spun ca profita de ea in ultimul hal, o manipuleaza psihic si ea proasta, se intoarce mereu la el, ba mai si plange daca ii da papucii. Macar de-ar fi avut bani,dar e ...

Re: Penis !

din 22 iun 2010 04:44 de compot

Da Victor, totul e ok. Chiar daca n-ai cerut, acest sfat iti poate fi de folos.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 794 din 3731
«   1 ... 791   792   793   794   795   796   797 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare