Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: La 17 ani, nu reusesc sa-mi fac o prietena din 21 iun 2010 03:12 de Bozgoru
.. dramatizezi.. daca ai 17 ani nu ti-e sortit sa fii singur.. pana la urma urmei trebuie sa ai bulan sa ai gajica la 17 ani :D.. ia fa un sondaj asa pt tine si vezi cati dintre prietenii tai au prietena la varstaa asta?
Himen rupt dupa 5 luni de sex? din 21 iun 2010 03:05 de alexnico08
Am inceput sa ma culc cu prietena de vreo 5 luni,era virgina,dar nu i'a curs sange...dupa care am facut sex si aseara(normal am ca pana ieri am facut'o de n ori),ea fiind pe ciclu,dar aproape ca'i trecuse,sange nu mai curgea decat foarte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat timp v-a luat recu din 21 iun 2010 02:49 de ExoticDream
Nu-i plictisitor deloc daca iti plac stiintele exacte: combinatia intre ele si poezie este fascinanta! O minte pluridisciplinara poate nascoci metafore mult mai interesante decat cel mai talentat poet!
;););)
Re: Re: Re: Cum sa imi seduc colegul de serviciu? din 21 iun 2010 02:39 de ExoticDream
Desi este o reactie instinctiva in cazurile in care problema userului incalca unele reguli evidente (de moralitate, de exemplu), s-a cam impamantenit pe la noi ca ea sa fie expusa fara menajamente, adeseori dur, in speranta ca acel plus de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Varsta din 21 iun 2010 02:10 de Machiavelli
Am spus tacsu-mare adica bunicul ... in fine...cred ca in afara de columbofila lui pacaliciul ala nu ii poate da nimeni dreptate
Re: La 17 ani, nu reusesc sa-mi fac o prietena din 21 iun 2010 01:43 de Machiavelli
Nu are nicio treaba calculatorul.Pacat ca in ziua de astazi predomina prostiile care se pot face cu ajutorul internetului.Bineinteles sa stai non-stop nu e deloc sanatos si ma bucur ca ti-ai dat seama de asta singur.
Problema ta consta in faptul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cresterea penisului dupa 16 an din 21 iun 2010 01:18 de ExoticDream
Nu. Las-o balta, nu mai cauta motive ca sa fii obsedat de sex.
B)B)B)
Re: Re: Re: Re: Decalotare penis din 21 iun 2010 01:05 de JuiceBoy
Subscriu!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 iun 2010 00:51 de Machiavelli
Fratilor ce spune-ti de "macaronarii" mei?A-ti vazut meciul cu Noua Zeelanda?..
Eu cred ca Italia la jocul care il are nu merita sa treaca de grupe desii as vrea sa ajunga macar in sferturi,dar cu o echipa care jumatate este juventina e clar.ei care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 iun 2010 00:44 de Machiavelli
Ioi...Sorin RulLzzz ...l-ai speriat...va ramane pe vesnicie "nemultumit" :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 iun 2010 00:44 de Anda
Mai CAM, data viitoare cand vrei sa "ajuti lumea" incearca sa nu te mai faci de cacao. Vi pe forumu` asta si te dai mare cunoscatoare, tuu, asa revoltata de varsta inceperii vietii sexuale la fete.. Probabil ai vrut sa subliniezi ca tu ai inceput-o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 iun 2010 00:43 de SORIN28
Dintre noi doi, unul gandeste si ala nu esti tu.
Dintre noi doi unul scrie cu diacritice si nu sunt eu.
Daca intradevar gandeai si nu erai asa de proasta, cum te banuiam, dadeai un raspuns la subiect plin de argumente.
Stii, chiar ma faci sa-mi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 iun 2010 00:30 de SORIN28
Ba "nemultumitule"...besinile le tii in curu tau si nu ici pe forum.
Desi sunt afon la fotbal, cand eu vedeam Otelul-Juventus(live), parintii tai se intrebau daca sa te scuipe intr-un prezervativ sau sa ...si ai iesit tu.
Daca nu iti place, nu ...
Re: Re: indragostit de o vecina din 21 iun 2010 00:17 de Nativ
vi-am spus,o plac din vedere dar nu stiu cum sa ma bag cu ea in seama...ma rog
Re: Re: Re: Re: Re: Cat timp v-a luat recuperarea din 20 iun 2010 23:35 de muzette
:-` how, romantic?!?
Re: indragostit de o vecina din 20 iun 2010 22:25 de McLove
Macar o cunosti? Cum o cheama?
Intai vorbeste cu ea, cunoasteti-va... apoi vezi daca iti place sau nu de ea.
Re: Re: Re: Re: Re: Cresterea penisului dupa 16 an din 20 iun 2010 21:29 de puiu
nu-i adevarat,nu este nici o legatura intre a face sex si "cresterea "
Re: Re: Re: Re: Cresterea penisului dupa 16 ani din 20 iun 2010 21:14 de mihai
este adevarat ca dupa ce faci sex prima oara iti creste cativa cm raspundetimi rapid va rog):(O:):-`
este adevarat ca dupa ce faci sex prima oara iti creste cativa cm raspundetimi rapid va rog):(O:):-`
Pagina 797 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |