Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Posibila sarcina? din 19 iun 2010 19:20 de sickness
Daca zici ca nu a ejaculat, si ai facut un test de sarcina care a iesit negativ, atunci cred ca e vorba doar de niste dereglari, nici vorba de o sarcina. Totusi, eu zic sa mai faci un test, ca sa fii sigura.
Re: Re: Marimea Penisului din 19 iun 2010 19:18 de roben
Grosimea conteaza?Este si groasa.
Acum cateva seri am iesit cu o prietena si tot ne sarutam noi ii iau mana ei si o pun pe penis,se opreste se uita la mine si imi spune:E ceva neobisnuit cu penisu tau.Si eu curios o intreb ce?nu a vrut sa imi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 iun 2010 17:00 de compot
Nu esti nebun, nu te pricepi deloc la fotbal. Daca tu spui ca Banel Nicolita e de aceeasi valoare cu Ribery... atunci Nicolae Guta e mai "valoros" ca Eminem. Cristiano Ronaldo, Kaka, Higuain, Torres, Ribery nu sunt jucatori buni? Tu esti mai bun ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 iun 2010 16:25 de nemultumit
sper ca nu va plictisesc,dar mai am o nelamurire si cu valoarea spaniei,ca si in cazul lu Ribery,toti prietenii cica e o nationala buna si la televizor ma inebunesc comentatorii cand zic ca e favorita la castigarea cupei mondiale,eu la majoritatea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 iun 2010 15:35 de ursaru
@nemultumit:E interesant ce zici tu aici,dar jucatorii de care ai mentionat sunt crescuti si probabil nascuti in tarile respective,si se formeaza in fotbal cu mentalitatea din tarile respective.Bine ,mai sunt si cazuri in care jucatorii sunt ...
Re: Re: Re: hello din nou:D din 19 iun 2010 14:58 de simosimina
n`are cum să-ţi spună nimeni sata..doar dacă se uită între picioarele tale şi e ginecolog:))
în rest....negativ!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: s-au dus! din 19 iun 2010 14:52 de dorinda
Pana la urma a aflat si prietenul meu de ciudateniile respective...nu stiu daca s-a inchinat, dar cu siguranta nici mult nu mai avea.
Cat despre pisica...face ce face si...
Aseara ne-a vizitat un coleg...care fusese pe nu mai stiu unde si ...
Re: Re: Mi-e teama sa fac oral din cauza BTS din 19 iun 2010 14:52 de simosimina
da într-adevăr nu ia nici o boală ..se va duce la spital de drag...nu din alte motive:wacko::blink::wacko::blink:
Re: Re: Re: Re: Cat timp v-a luat recuperarea dupa din 19 iun 2010 14:43 de ExoticDream
Raspunsul mi se pare relativ simplu: daca am ingheta [i]total[/i], la revenire nimic nu se va fi schimbat in noi, mecanismul trecerii timpului nu ne-a afectat si pentru noi firul se reinnoada din locul in care s-a rupt, cu dureri, intrebari, ...
Re: Re: Re: Re: Re: avort la 16 saptamani(!!!) din 19 iun 2010 14:01 de Anna
mi se pare o mare aberatie ce zici tu isncer, am facut avort la 18 saptamani pt ca fatul avea probleme, mi a dat niste pastile artotesc care au omorat fatul eu umplundu ma de sange, apoi neavand contractii suficiente mi a pus o perfuzie. m a ...
Re: Re: Re: Minighid de cerere in logodna din 19 iun 2010 13:44 de eu
depinde de fata ce ii place.daca e romantica poti sa o ceri sub clar de luna,sau la un restaurant cu lumanari si chestii...tu o cunosti mai bine
e mai greu daca e pretentioasa:)
Re: Mi-e teama sa fac oral din cauza BTS din 19 iun 2010 13:08 de Bya
adela stai lin nu iei nicio boala...incearca si o sa vezi daca iti place sau nu:D
Re: Postinor --> efecte adverse ( pls urgent) din 19 iun 2010 12:43 de enjoylife
si eu am o problema tare ciudata...am luat Postinor .. dupa vreo 6 zile mi`a venit ciclul.. si surpriza... dupa alte 4 zile mi`a venit iar ciclul care trebuia sa imi vina daca nu luam Postinor...
Re: Re: cat de bune sunt testele de sarcina? din 19 iun 2010 11:58 de intrebari
multumesc de raspuns>:D<
Re: Re: Re: Cum sa imi seduc colegul de serviciu? din 19 iun 2010 11:06 de McLove
Eu sunt ala...
O sa scriu cu bold, ca sa vada toti: [b]EU NU JIGNESC, EU SPUN UN ADEVAR![/b]
Acum, poti sa te duci la colega de serviciu, sa te plangi, ca unu' McLove te-a jignit pe forum.
Macar intelegi de ce te-am facut proasta?
In ...
Re: Re: Cum sa imi seduc colegul de serviciu? din 19 iun 2010 10:58 de jollyville
Incredibil! In primul rand iti multumesc pentru expunerea la obiect si pentru faptul mi-ai dat explicatii prietenoase. Ceea ce nu am inteles de la inceput si nu voi reusi sa inteleg, de unde comentarii atat de vulgare si pline de injurii, din ...
Re: Re: Re: Cat timp v-a luat recuperarea dupa o d din 19 iun 2010 08:57 de Psyche
eu mi-am tot pus o intrebare. sa zicem ca(apelez la fantastic) ne-am ingheta a doua zi dupa despartire si am sta asa cel putin un an. cand am reveni,am mai avea aceleasi sentimente sau timpul nu trece daca nu traiesti?
Re: Cum se excita o fata din 19 iun 2010 08:37 de Psyche
unele fete se excita in cele mai neobisnuite locuri. fata ta e un teritoriu precum america secolului 17 ce trebuie descoperit si populat. si comunicarea e un aspect la care poti lucra. de ce sa nu o intrebe? :blink:
Re: Cum se excita o fata din 19 iun 2010 04:16 de ExoticDream
[b]Subiectul asta va pleca la sectiunea "Viata sexuala"![/b]
(!)(!)(!)
Re: Cum sa imi seduc colegul de serviciu? din 19 iun 2010 04:01 de ExoticDream
Uite cum stau lucrurile pe aici: vine cineva, expune o situatie, pune o intrebare, apoi comunitatea noastra, in functie de experienta personala, cunostinte in domeniu si multe alte aspecte, raspunde asa cum crede de cuviinta, fie strict la ...
Pagina 800 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |