Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Cum sa imi seduc colegul de serviciu?

din 18 iun 2010 13:46 de jollyville

Daca cineva, crede ca poate fi on topic, astept raspunsuri la intrebarea mea. Pe cei off topic ii ignor. :D Va multumesc.

Re: Re: Cum sa imi seduc colegul de serviciu?

din 18 iun 2010 13:38 de jollyville

Normal ca sunt. Pentru ca in continuare nu vad raspuns la intrebarea mea, ci jigniri la adresa persoanei mele. De ce? De ce sa ma jignesti tu pe mine? Stau si ma intreb cine e mai prost...:rolleyes::rolleyes:

Re: Cum sa imi seduc colegul de serviciu?

din 18 iun 2010 13:33 de McLove

Ma inteleg, esti proasta, proasta rau... asta e natura ta, atat de duce capul, daca toti eram destepti, cine stie pe unde eram acum. Dar, mai esti si fudula? Daca ai un defect, tine-l ma ascuns... nu il mai arata la toti.

Cum sa imi seduc colegul de serviciu?

din 18 iun 2010 13:21 de jollyville

La o intrebare nu se raspunde niciodata cu o alta intrebare. Intrebarea era: [b]Cum sa imi seduc colegul de servici?[/b] Unde vad eu raspunsuri la acesta intrebare? Intrebarea nu era "Ce parere aveti?", pentru ca nu parerea cuiva ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: s-au dus! toate! i

din 18 iun 2010 12:42 de dorinda

:lol::lol::lol: Si sa ne pui in vitrina?:p Ba nu, cred ca mai bine o poza... Da ce fata facuse ala...am ras o groaza pe seama lui si cand i-am povestit altei colege, ii parea tare rau ca n-a fost si ea de fata. Ar fi fost tare sa fim toate ...

WORKSHOP DORINTA SEXUALA IN CUPLU: 17 IULIE 2010

din 18 iun 2010 12:07 de AQUAMARIN

Te gandesti din ce in ce mai putin la sex coplesit de griji...iti spui in gand ca asa e normal, nu poate fi ca la inceput...doar daca apare altcineva care va face o minune...si daca apare acel cineva, viata ta e rasturnata cu susul in jos. ...

Re: Prietenie dupa despartire?

din 18 iun 2010 11:55 de RazvanRadu

Daca in acea relatie s implica si sentimente, si banuiesc k nupa 3-4 ani sunt, nu cred k poate exista prietenie... nush e alceva dar prietenie, amicitie in nici un caz

Re: Cum se excita o fata

din 18 iun 2010 11:18 de Bya

Pt o fata in primul rand ar fi neplacut sa o intrebi unde se excita...in al doilea rand fiecare fata este diferita asa ca mai bine descopera tu...parerea mea asta e

Re: Masturbarea dauneaza?

din 18 iun 2010 11:04 de Bya

E o minciua gogonata... Have fun in continuare:D:lol:

Re: Re: Re: hello din nou:D

din 18 iun 2010 10:46 de baby

am auzit si eu de asa ceva...dar nu cred:`

Re: Re: hello din nou:D

din 18 iun 2010 10:44 de sorinuxa

Pey bunica mea vrea sa mergem la o manastire si acel preot cik spune despre o persoana ce viitor va avea daca esti fricoasa sau nu daca ai fermece sau nu si daia:D ca vrea sa ma ia si pe mine acolo ptr ca sunt fricoasa:D:D P.S. daia m-am ...

Re: Re: Ejaculare precoce

din 18 iun 2010 10:40 de kalu

A stat doar cu o singura persoana 3 ani inaintea mea cu care a facut si sex prima data. Si nu e genul de persoana care sa zboare din floare in floare, intai daca nu simte siguranta din parte persoanei de lanaga ea nu face nimic... E de la niste ...

Re: Re: Ejaculare precoce

din 18 iun 2010 10:37 de kalu

Ai dreptate intr-un fel cam asa sa intamplat dupa cateva rateuri dar totusi trebuie sa fac un control sa vad daca nu e ceva de natura fizica si daca nu e cred ca e ok cum zici tu cam aici e marea problema. thx

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa imi sed

din 18 iun 2010 10:01 de jollyville

Te cred Dani, si eu la fel. Stiu ca ar strica totul o astfel de "aventura". Cred ca o sa imi vad de treaba mea si de viata si familia mea. Oricum si pana acum am fost fericita alaturi de sotul meu si si de acum inainte voi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa imi seduc c

din 18 iun 2010 09:57 de Danny_DaBoss

Foarte bine. Asa ar fi corect. Gandeste-te ca daca toata lumea ar face asa, ai fi si tu in postura in care barbatul te-ar insela cu cineva de la servici si nu cred ca ti-ar place. Si eu am ocazii zilnice sa insel dar nu o fac pentru ca nu e corect si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa imi seduc coleg

din 18 iun 2010 09:54 de jollyville

Oricum pana la urma Tu o sa ai dreptate. Asa cum ziceam, de 1 an jumatate lucram zi de impreuna, iar de 1 an complet intreg, simt pasiune pt el. Daca am rezistat un an, mai rezist unul pana cand plec din oras sa imi dau examenul de intrare in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa imi seduc colegul de se

din 18 iun 2010 09:47 de jollyville

Atunci lasa-le in pace. Oricum nu vei schimba lumea, chiar daca o faci pe Gigi Duru'.

Re: Re: Re: Cum sa imi seduc colegul de serviciu?

din 18 iun 2010 09:44 de jollyville

Foarte elegant si sofisticat limbajul. Hai continua te rog. Pana la urma, in loc sa imi strici ziua, mi-ai inseninat-o :D:D Ma distreaza oamenii frustrati, care se bucura de nefericirea altora, ca doar....viata e mai dura uneori cu unii :D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa imi seduc colegul de se

din 18 iun 2010 09:40 de jollyville

Mai cinic de atat poti fii? Ok, zi-mi c***a, zi-mi tuta, zi-mi "blonda" / pr***a, zi-mi cum vrei tu, insa nu uita, ca nu suntem aici sa ne razboim, ci sa ne sustinem si sa ne ajutam. Eu o consider comunitate, nu tabara de razboi. Incearca sa ...

Re: Re: Re: Re: Cum sa imi seduc colegul de servic

din 18 iun 2010 09:37 de Danny_DaBoss

In primul rand orice barbat flirteaza la lucru cu colegele. Si eu am facut-o si alta lume. Dar de la flirt pana a ajunge in pat cu o colega de lucru e drum lung.. In primul rand ar trebui sa ma gandesc daca ma atrage fizic, al 2-lea rand ca ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 802 din 3731
«   1 ... 799   800   801   802   803   804   805 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare