Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
buna tuturor din 16 iun 2010 22:15 de cristiana
incep prin a spune ca mi-am dat gaura in buric acum 7 zile,cu pistol,am schimbat ieri cercelul care era pe surub ca ma strangea si pielea se inrosise,durerea acea infima sa zic ca e deja rutina,nu e infectata gaura rosie sau mai stiu eu ce,cercelul e ...
Re: Cat de des se masturbeaza fetele??? din 16 iun 2010 21:44 de seventi
Eu am cautat si am aflat ca toate fetele se masturbeaza ei nici nustiu da se masturbeaza doar cind fac dus apa ele simt o placere de la asta cind se sterg cu stergaru la fel ei chiar daca nu vreu fac asata
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 iun 2010 20:07 de CAM
Probabil , n-ai de unde stii ;). Ok daca pe tine te deranjeaza ignora-le ..."5 degete sunt la o mana si nici unul nu seamana intre ele" dar sa mai avem potrivire de gusturi. Fiecare citeste ce vrea, cum vrea , posteaza ce vrea si ce are chef. Iar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 iun 2010 20:03 de McLove
Lasa ironiile astea... daca tot imi raspunzi, raspunde-mi la intrebare, te rog.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 iun 2010 19:58 de CAM
Nimeni nu vrea sa arate nimic ;) ... am deschis topic'ul sa invete si altele / altii sa nu repete greselile care de fac zi de zi ;) in fine ... Crezi ce doresti . Esti un dragut , merci de observatie.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 iun 2010 19:55 de CAM
Pai mai zicea cineva mai sus care inca n-a incercat placerea dragostei ... ca o ora de spor e echivalenta cu o ora de dragoste , iar tu vii si intaresti afirmatia ca mai bn joci sport decat sa faci dragoste :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 iun 2010 19:38 de compot
Ce caractere?
Daca te refereai la mine, eu sunt unul singur.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman din 16 iun 2010 19:29 de compot
Depinde de circumstante. Daca e nevasta ta si vrei sa faci un copil, deduci si tu. Daca e doar o prietena/iubita protejeaza-te.
Re: Masturbarea dauneaza? din 16 iun 2010 19:13 de CAM
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUu
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce faceti ? din 16 iun 2010 19:09 de CAM
Daca va certati nu rezolvati nimic . Oare de ce ma bag ????
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 iun 2010 19:03 de compot
Se pare c-am avut dreptate:
[b]Spania 0-1 Elvetia
Honduras 0-1 Chile[/b]
Nu-i nimic pierdut pentru Spanioli.
Re: Re: Re: Re: Re: Sa fac sex cu el sau nu? din 16 iun 2010 19:02 de Nekunoskuta
Eu as da next dar nu prea merge. Esti ACUM cu cel care te-a dezvirginat acum 3 ani (sau 2, sa-mi explici) dar exista un FOST. Cand?
Incerc ceva :D din 16 iun 2010 18:43 de CAM
[b]DACA PARINTII VOSTRII NU DISCUTA DESCHIS CU VOI ... AM FACUT UN MIC REZUMAT LA TOT CEEA CE INSEAMNA VIATA SEXUALA SI RISCURILE EI LA O VARSTA DESTUL DE FRAGEDA.[/b]
Generalitati
Bolile cu transmitere sexuala sau bolile venerice sunt infectii ...
Re: Re: Re: Nu am fost destul de inspirata :| din 16 iun 2010 18:10 de toy
Da... intr-o societate ca aceasta unei fete ii este chiar frica sa ramana virgina, deoarece va fi catalogata de prieteni drept fraiera. Tinerii se lasa prea mult influentati de anturaj si au tendinta sa ii copieze pe cei "cool", doar ca sa obtina ...
Re: Re: Re: Nu am fost destul de inspirata :| din 16 iun 2010 18:07 de CAM
Merci pentru invitatie scumpule , esti un dragut . Dar nu mai sunt virgina :devil: , chestia e ca ma deranjeaza naivitatea fetelor din ziua de azi :unsure: si ma gandeam ca prin intermediul acestui site am putea sa le ajutam B)
Re: Re: Nu am fost destul de inspirata :| din 16 iun 2010 18:05 de CAM
Ai dreptate , sa-ti mai zic ceva , acum cateva zie am fost la o terasa , in spatele meu doua pustoaice la un suc discutau despre sex .Din cate am inteles eu de la ele ,din discutia lor una era virgina ,alta era "cu un bagaj enorm de experienta" ...
Re: Re: Nu am fost destul de inspirata :| din 16 iun 2010 18:05 de Incepator
Ne intereseaza..dar noi postam mai greu...ne e lene. Ai rabdare, Rabdarea e o virtute .
Buna si tie !:flowers:
Eu sunt Incepator, sunt un critic dur al celor ce isi incep viata sexuala la varste fragede.
In general tin la regulile morale si ...
Re: Nu am fost destul de inspirata :| din 16 iun 2010 17:59 de toy
Hey nu te supara....
Intradevar , in ultimul timp varsta la care tinerii isi incep viata sexuala este din ce in ce mai mica.
Nu putem generaliza, deoarece intradevar unele fete se lasa "duse de val" fara sa se gandeasca la consecinte, dar exista ...
Re: Re: Re: buna:) din 16 iun 2010 17:38 de unnamed
Da cu acelea seamana....dar mai sunt unele pe corpu penisului foarte micute si albicioase....daca incerc sa le sparg ma doare...practi se vde rosu
Re: Despartirile din 16 iun 2010 17:29 de CAM
E o vrba din batrani : [b]Nu fii trist ca s-a terminat , bucura-te ca s-a intamplat [/b] si inca ceva [b]Ce ti-e scris in frunte ti-e pus ![/b]
Pagina 805 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |