Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Cum sa imi seduc colegul de serviciu? din 18 iun 2010 09:27 de jollyville
Mai dar bine mai stiti sa aruncati primii cu piatra, ba mai mult, stiti sa fiti copilarosi cu expresii de genul "sa te impusti". Chiar crezi ca as face asta? Eu inteleg faptul ca si criticile trebuie suportate, dar intrebarea mea era CUM SA FAC ...
Re: Re: Cum sa imi seduc colegul de serviciu? din 18 iun 2010 09:21 de Danny_DaBoss
Mi se pare normal ca atunci cand ai o problema acasa sa incerci sa o rezolvi nu sa sari in alte pwle. Daca ar face si sotul tau aceiasi chestie ca si tine, tu cum te-ai simti ? Si in primul rand esti si extrem de egoista ca gandesti cu pisda vad.. la ...
Re: Problema Urgenta din 18 iun 2010 09:03 de Psyche
pot fi diverse cauze,dar cu siguranta toate de natura psihica. poate ai avut si emotii,poate si locul a fost de vina si faptul ca erai expus te deranja. relaxeaza-te data viitoare,jucaria,implicit excitatia ta depinde si ea de cate ceva.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: s-au dus! toate! ia-o din 18 iun 2010 07:05 de compot
Eu v-as fi-ntrebat daca pot sa va iau acasa.:rolleyes:
Re: Ejaculare precoce din 18 iun 2010 04:59 de Bozgoru
e psihic.. nu ai nevoie de vin bere.. ceai etc... probabil ai avut 2-3 tentative nereusite si dupa aia te gandesti ca va fi la fel.. si NORMAL CA.. ca fel este... eu zic sa incerci sa devi indiferent la erectia ta... nu stiu cum sa-ti explic.. ...
Re: Cum sa imi seduc colegul de serviciu? din 18 iun 2010 04:48 de Bozgoru
nu-mi place.. ce spui tu aici.. ma face sa nu am niciodata incredere in femei.. si daca sunt bland cu femeile.. sa te bag doar intr-o anumita categorie.... dar m-i se pare o absurditate.. sa ne ceri noua sfatul ca.. tu desi esti casatorita.. ...
Re: Help nu mai stiu ce sa fac!! din 18 iun 2010 04:40 de Bozgoru
si el are o sansa cand o ia la laba acuma cand o sa vada ca nu te mai tii de el.. lasa-l..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: s-au dus! toate! ia-o de l din 18 iun 2010 02:46 de dorinda
Am comis-o. Iar am fost la film. De data asta, neprogramat. Colac peste pupaza am vazut si "Totul despre sex 2"...de ce spun asta? Pentru ca au ajuns sa ma excite amaratele alea de scene sexy daca le pot numi asa. O fi din cauza ca de ceva vreme tin ...
Re: Re: Re: Re: Re: Nu am fost destul de inspirat din 18 iun 2010 02:31 de Psyche
tie cu placere. stai printre noi daca vad ca nu te stanjeneste felul in care esti tratata,dar fa mai putina galagie. :-*
Re: Re: Nu simt nimic cand facem dragoste! din 18 iun 2010 02:17 de alexnico08
toate prezervativele se pot rupe.
-Cum?
-Daca prezervativul nu mai e lubrifiat...sau pasarica daca nu mai e uda,cand se freaca...devine uscat si nu mai aluneca...poc s'e va rupe daca il lasi asa.
un vin inainte de o partida de dragoste e foarte ...
Re: Re: Re: Decalotare penis din 18 iun 2010 01:55 de reMiz0r
Poate raspunsul lui Sorin a fost umpic cam fortat dar are dreptate , penisul trebuie spalat la doua zile cel mult si decalotarea trebuie facuta frecvent pentru a diminua riscult de fimoza. Penisul e la fel de important ca si ficatul daca vrei sa ...
"Prima data" in parc.... (probleme cu erectia) din 18 iun 2010 01:32 de roben
Am o prietena care este indragostita de mine,nu suntem impreuna,suntem din localitati diferite si am hotarat sa ne intalnim intr-o dimineatza intr-un parc.A venit imbracata foarte provocator si avea chef de sex am stat pe banca cu ea se sculase ...
Re: Ejaculare precoce din 17 iun 2010 23:49 de SORIN28
N-am avut asa probleme dar ea sigur s-a "antrenat" cu altul/altii:ok:
Re: Re: Re: Sotul meu nu vrea inca sa avem un copi din 17 iun 2010 23:43 de SORIN28
Singura problema e ca, asta e doar viziunea ta. Tu nu ai vorbit deschis cu el, nu il intelegi, nu stii ce vrea...nu stii nimic.:ok:
Re: Re: Sotul meu nu vrea inca sa avem un copil din 17 iun 2010 23:15 de mistery_girl
Pai sunt posibile, am mai multe oportunitati. Nu s-a plictisit. De asta sunt sigura. Ne iubim foarte mult si am trecut prin multe ca sa fim impreuna. Stie ca ar fi greu acum sa ne descurcam si cu un copil chiar daca avem poate o situatie mai buna ...
Re: Cum sa imi seduc colegul de serviciu? din 17 iun 2010 23:14 de Danny_DaBoss
Parerea mea ar fi sa te impusti. In gura. Sunteti amandoi casatoriti, aveti amandoi casa, familie, responsabilitati si totusi te mananca in chiloti sa strici totul nu ? Si ia inchipuie-ti... V-o trageti o data, de doua ori.. si daca nu iese bine sau ...
Re: Re: intr-o relatie deschisa din 17 iun 2010 23:09 de Danny_DaBoss
sau nu. nu cred ca ar fi cineva de acord cu asa ceva. Dar... O Relatie Deschisa: Am pe cineva dar vreau sa fac sex si cu alte persoane ca sunt nesatul/a dar cum am iubit/a inseamna ca trebuie sa iei totul ca pe o aventura, fara implicatii ...
Re: Re: intr-o relatie deschisa din 17 iun 2010 21:37 de maniac
mi se pare aiurea ori esti cu cineva si ai o relatie serioasa ori esti vreun aventurier ceva...voua ?:)
Re: Help nu mai stiu ce sa fac!! din 17 iun 2010 21:29 de simosimina
măi băieţii se uită după fete...cum şi noi, la rândul nostru, ne uităm după băieţi:p
Asta nu înseamnă că ne înşelăm sau alte faze gen...pur şi simplu aşa suntem făcuţi.
Dacă îl iubeşti ar trebui să uiţi micul ...
Re: intr-o relatie deschisa din 17 iun 2010 21:22 de sweety16
Adica este intr-o relatie in care ambii sunt de acord sa mai aiba si mici aventuri.Adica pur si simplu nici unu nu se supara daca afla ca a mai fost si cu altu' pe la vreo petrecere ceva...etc
Pagina 803 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |