Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Nu am fost destul de inspirata :|

din 16 iun 2010 17:21 de CAM

Scuze daca va plictisesc pentru ca scriu in toate subiectele propuse de voi. Daca va deranjez va rog sa-mi spuneti.

Re: Este timid cu mine in prezenta tatalui lui

din 16 iun 2010 17:17 de CAM

poate ca nu doreste o relatie prea stabila .

Re: Cum se excita o fata

din 16 iun 2010 17:14 de CAM

Sunt multe metode de a excita o fata . Majoritatea femeilor sunt satule sa fie tratate cu violenta de catre barbati. In cele mai multe cazuri, barbatii sunt prea directi si le lipseste delicatetea, "jos cu sutienul si apuca-te de frecat cu ...

Re: Pt ce suma de bani ai renunta la virginitate?!

din 16 iun 2010 17:06 de CAM

[b]Virginitate nu are pret sper sa intelegi , dar daca tot ar trebui sa zic un pret , acela ar fi [/b][u]pretul dragostei[/u][b]suna cam metaforic , dar eu zic ca daca tot te dizvirginezi o faci din iubire,din dragoste alaturi cu iubita/iubitul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Andromaca din Kama Sut

din 16 iun 2010 17:03 de CAM

Ma bucur daca totul s-a terminat cu bine. Inseamna ca ti-ai capatat increderea de sine. Bravo !

Re: Sa fac sex cu el sau nu?

din 16 iun 2010 16:57 de CAM

Eu zic asa dupa mine , ca ar trebui mai intai sa te informezi despre tot ce e legat de viata sexuala .Analizezi lucrurile si decizi . Ati incepe viata sexuala nu e ca si cum ai arunca o foaie . Gandeste-te ca acest lucru nu se poate recupera sau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa o cuceresc?

din 16 iun 2010 16:26 de baby

Mai arat acceptabil deci as fi putut agata un tip cu un Bmw cu usurinta. Dar daca imi ardea sa stau ca vita in masina si sa ascult guta nu ma mai duceam la munca la varsta mea. Nu inteleg de unde va vin ideile astea. Cred ca ati intalnit ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa o cuceresc?

din 16 iun 2010 16:12 de McLove

Daca vine unu cu Bmw si cu Guta la maxim, cadeti in genunchi si sunteti in stare sa ii lustruiti pantofii. Sa fim seriosi... exista exceptii, insa, prea putine.

Re: Re: Re: Re: Re: Sa fac sex cu el sau nu?

din 16 iun 2010 16:03 de McLove

Sunteti prosti, inteleg... asta e, atat va duce mintea. Dar, sa mai si semnalizati? :ermm: Cica "atunci next". Asa sa ii zici mamicii tale, care te-a educat!

Re: Re: Re: Re: Sa fac sex cu el sau nu?

din 16 iun 2010 15:57 de Seviyorum

draga mea de despartiri ai auzit ?? daca da atunci next

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avort :((

din 16 iun 2010 15:41 de Papushik1

parintii mei sunt plecati in alta tara momentan:(le simt foarte mult lipsa:( cum prietenul nu prea pot sa ma inteleg deoarece mi-e foarte jena de el dupa cum am mai spus. ce ar trebui sa faca sa nu imi mai fie asa rusine?:(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se uit

din 16 iun 2010 15:25 de Nekunoskuta

Acum te intreb eu: ce faci daca nu uiti? Ramai cu gandul la el/ea, ce bine era, ce frumos va distrati si compari pe viitor orice noua persoana intalnita cu el/ea? Pai asa nu vei reusi sa gasesti pe nimeni sau daca vei gasi va fi un substitut ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa o cuceresc?

din 16 iun 2010 13:46 de adrian_adi

Asta vroiam sa zic si eu ca fata asta nu e o fata din aia cu fite pe ea e foarte de treaba si nu considera ca se face de ras daca sta cu cineva mai mic decat ea.

Re: Re: qm sta treaba?

din 16 iun 2010 12:46 de McLove

Sa inteleg ca pitipoancele cred ca virginitatea e o prostie? Esti... si ce daca? Nu esti... si ce daca? Si, un cocalar, gen prietenii aia ai tai (ce metode folosesc), nu isi vor da seama niciodata... Dar, un baiat, in mod normal, daca nici el ...

Re: qm sta treaba?

din 16 iun 2010 12:12 de baby

daca iti controlezi vorbele nu prea au dupa ce sa isi dea seama...

Re: Test negativ, dar se poate sa fiu insarcinata?

din 16 iun 2010 12:08 de DarkAngel

Nu prea este nici o sansa sa fi insarcinata... doar daca ai culmea ghinionului dar ca sa verifici cu al-2-lea test trebuia sa lasi pauza macar o saptamana pentru ca nu la toata lumea nidatia se produce in maxim 2 saptamani.

Cum isi dau baietii seama daca esti virgina?

din 16 iun 2010 12:07 de Crystal12

unii baieti vor sa te faca sa le zici dk ejti virgina sau nu:-? mi se pare o prostie dar dupa ce isi daw ei seama cel mai evident dk ejti virgina sau nu?:`

Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 16 iun 2010 11:36 de baby

Azi e ziua cea mare. Se da verdictul. Sper sa nu fiu bolnava....tare:ermm: Am cam obosit. As vrea sa plec undeva sa stau sa ma relaxez. De 2 luni incoace nu a mai fost 1 zi macar in care sa stau acasa de dimineata pana seara. Mereu ...

Re: Sa fac sex cu el sau nu?

din 16 iun 2010 10:35 de Seviyorum

doar inima ta stie ce sa faci :> cati ani ai ? eu sincer de 14 ani shi ceva mi-am inceput viatza sexuala ....pe parcurs au aflat si parintii , shi ce ? mi-au tinut putina morala ... daca tu simti ca el este baiatul cu , care vrei sa-ti incepi ...

Re: Se uita PRIMUL?

din 16 iun 2010 09:31 de Nekunoskuta

Da. Daca nu s-ar uita, toti (toate) ar trebui sa traim in trecut ;)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 806 din 3731
«   1 ... 803   804   805   806   807   808   809 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare