Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hellp din 14 iun 2010 21:39 de moni_21
nu o sa zica nimica stai linistita si daca ti-a spus si ,,ca daca nu iese din prima repetam .... ,,inseamna ca isi doreste foarte mult acest lucru.
nu te mai gandi la prostii si treci la treaba
Re: Ceva la care nu ma asteptam... din 14 iun 2010 21:21 de moni_21
nu te supara ca iti spun dar esti obsedata esti exact ca si fostul meu iubit,identici.numai ca el dupa despartirea mea de el a cam avut probleme din cauza obsesiei a ajuns si pe la preoti si vrajitoare ca sa imi faca ceva ca el moare daca nu e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hellp din 14 iun 2010 21:21 de Seviyorum
asa a zis si el ca daca nu iese din prima repetam .... dar totusi mie rushine ...ce ar sa zica ???? ahh?!ca sunt o neindemanatica
:((:((
Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile? din 14 iun 2010 21:16 de Rayzolo
Doamne cat amuzament. Nu nu`ti dispar.
Re: Probleme cu fetele :| din 14 iun 2010 21:15 de omu_negru
mai incearca sa vb cu ea, sa o mai inviti in oras, dar nu o stresa daca te refuza..mai incearca !
Re: Re: Poate dura o relatie la distanta? din 14 iun 2010 21:09 de moni_21
a mea nu a durat sincer si cred ca daca as mai fi in aceea situatie ar fi la fel
Re: Sperma Inghitita Vindeca Acneea? din 14 iun 2010 21:06 de Rayzolo
Singuru` lucru pe care il pot face pe forumu` asta este sa rad.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 iun 2010 21:01 de SORIN28
De data asta va spun eu sa incetati...si nu este o rugaminte. :ok:
Hai sa vedem daca va tine.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E bine ?;-s din 14 iun 2010 20:28 de McLove
Ok, daca tu zici... :ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hellp din 14 iun 2010 20:12 de Psyche
e foarte bun pentru ca probabil te satisface,altfel nu ar fi.oricum,nimeni nu se naste invatat.senzualitatea o avem in sange dar experienta e cea care are cuvant in situatia asta. ai mai practicat-o,deci poti,acum,cat de bine te vei descurca ...
Re: Sex cu transexuala? din 14 iun 2010 20:03 de SteveO
Dude, daca te referi la un\o shemale. Adica la...mama, ma doare mintea...la unu' care a facut tratament sa fie o "una", care inafara de shifter nu mai seamana deloc a barbat si crezi tu ca te excita asta atunci...go for it ! What ever rocks your ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hellp din 14 iun 2010 19:45 de ursaru
incearca,daca te straduiesti ,o sa reusesti;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hellp din 14 iun 2010 18:57 de compot
Si daca-l ai ? Mai bine-ncearca!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC sa faci s din 14 iun 2010 18:41 de Escapist
Un cuplu modern (ma refer la sot si sotie) fac si sex oral si se inteleg foarte bine.Si sunt sigur ca mai sunt si alte cupluri in aceeasi situatie.Esti un idiot.Cu credinta ai sa mori de foame.Cum am sa ma simt cand intru intr-o biserica?Cam ...
Re: Poate dura o relatie la distanta? din 14 iun 2010 18:25 de Seviyorum
mai sincer eu sunt cu un tip de 2 ani :D mergem pe 3 :love: el e la facultate deci e la o distanta de 325 de km fata de mn ne vedem foarte rar ...si cu toate astea ne iubim foarte mult :heart::heart::heart: eu zic ca daca-ti gasesti sufletul ...
Re: Re: Re: ma excit prea des din 14 iun 2010 18:13 de Seviyorum
daca nu vrei sa faci sex cu altcineva , atunci abstinenta e cuvantul cel mai potrivit ...totusi ar trebui sa vezi de ce nu vrea sa mai faceti sex...sau dragoste ...mie-mi place mai mult cuvantul dragoste :-` vezi ce motiv are de nu mai vrea(!)
Re: Problema din 14 iun 2010 18:10 de Seviyorum
hai ca-i tare treaba asta :lol: n-are nicio treaba laba cu copii :flowers: stai linistit ...continua-ti jocul :devil: life worth livingB)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hellp din 14 iun 2010 17:57 de Seviyorum
nu cred ... dar in fine ... :> el e foarte bun la capitolul asta :devil: si e teama ca nu ma voi putea ridica la nivelul lui :love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hellp din 14 iun 2010 17:55 de moni_21
daca nu incerci si ramai tot cu frica ce pot sa zic...nu o sa faci nimic in viata...
Re: Re: Re: Re: Re: Hellp din 14 iun 2010 17:52 de Seviyorum
nu ca ar fi un motiv ... :-?? e frica asta ca daca nu-l satisfac cum doreste ...daca nu am balansul potrivit :-S
Pagina 809 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |