Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: c

din 14 iun 2010 17:25 de Isabella

Iti zic eu.. mai bn e deasupra.. pentru ca fata nu poate controla cum si cat sa dureze penetrarea.. Eu una am stat sh deasupra si in pozitia misionarului.. Si dupa parerea mea.. Deasupra este mai nedureros..:ok::heart::p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 14 iun 2010 17:08 de SummerLove

Mi-a facut cunostinta si cu ai lui.Mamei lui ii e drag de mine...E femeie de treaba. A ajuns cam departe pentru a-si indeplini scopul,si tot nu reusit. ;))) Eii...lume roz?Nimic nu-i roz. Pai,astia mai mici sunt,in general mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 14 iun 2010 16:57 de McLove

Mai trebuie sa inveti comportamentul unui baiat... Unii stau si atat, doar sa obtina ce vor. Crezi ca in timpul asta, el a stat cuminte? Nu vreau sa iti distrug lumea roz, dar trezeste-te! Naivitatea nu te ridica, te arunca unde nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 14 iun 2010 16:46 de McLove

Se vede clar varsta... Daca te inseala ai doua posibilitati: 1. Uiti ca te-a inselat si ramaneti impreuna 2. Te desparti de el, si cauti pe altu' Deci, singura te faci ce am zis eu mai sus... cuvintele tale, eu spun doar concluzia. Vedeti ...

Re:

din 14 iun 2010 16:14 de SummerLove

Buna!:rolleyes:Sunt noua pe aici.Vreau sa cer niste pareri legate de inceperea vietii sexuale.Sunt cu un baiat de aproape un an si nu am facut nimic pentru ca nu sunt pregatita.I-am explicat ca sunt mica petru a-mi incepe viata sexuala,a inteles si ...

Re: Re: Re: E bine ?;-s

din 14 iun 2010 15:24 de cineva

E naspa rau. Toate fetele vor rade de tine! Nu vei face niciodata sex! Nici macar nu o sa te saruti! O sa mori virgin, singur si trist!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 iun 2010 14:35 de criss

Acuma,eu nu vreau sa fiu rea,dar daca cele mai frumoase femei sunt din zodia taur,cum se face ca toate cunostintele pe care le am in aceasta zodie nu sunt frumoase?cel mult simpatice.Chiar baietoase si usuratice.

Re: Re: E bine ?;-s

din 14 iun 2010 14:28 de r0gu3

pey yo vreau sa stiu daca e bine nu e bine...:ninja::ninja::ninja:

Re: E bine ?;-s

din 14 iun 2010 13:52 de cineva

=>lungime penis = varsta/2

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ma excit prea des

din 14 iun 2010 13:46 de Danny_DaBoss

ok si daca tot ce s-a discutat aici nu are nici un sens sau rezolvare pentru tine, ce mai doresti ? :rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ma excit prea des

din 14 iun 2010 12:45 de -

de curand aa avut mici probleme medicale, dar nu stiu daca e singurul motiv. Masturbarea nu rezolva nik.... din propie experienta

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ma excit prea des

din 14 iun 2010 12:41 de -

Daca am scris prescurtat, sau fara cratima, semne de punctuatie, etc. nu insemana ca nu stiu limba romana. NU scrie nicaieri ca ar trebui sa scriu o scrisoare formala.

Re: E bine ?;-s

din 14 iun 2010 12:10 de baby

E bine cum iti place tie

din 14 iun 2010 12:03 de baby

I-auzi verdoic....ti-au facut astia imn:lol: http://www.youtube.com/watch?v=i5GUaTu0sKc Sau e mai bun asta....=>> http://www.youtube.com/watch?v=EEwJxugapwc&feature=related :lol::lol::lol::lol:

Penis de 6 cm la 12 ani - ok?

din 14 iun 2010 11:38 de r0gu3

r3 aLLz... am 12 ani si am penisu de 6 cm oare e bine ?:alien::alien:

din 14 iun 2010 11:37 de Pasaroi_Cuminte

:lol::lol: Mai nu-i frumos sa-l refuzi pe verdoic.:`:lol: Pentru ca daca pleci, asta vine dupa tine: http://www.youtube.com/watch?v=7UPzsvS7vzE&feature=related :lol::lol::lol::lol:

Re: Re: petreceti tot timpul cu iubitul?

din 14 iun 2010 11:28 de baby

La fel zic si eu. Putin timp petrecut separat nu face rau. Tu iesi cu fetele ,el cu baietii.... va mai racoriti,mai auziti si alte chestii si cand va intalniti sa vedeti ce stati la povesti si ce "iubeala" e pe capul vostru:lol::love: La ...

din 14 iun 2010 11:00 de baby

Daca ai sa cauti in dex definitia cuvantuli "ratat" ai sa iti dai seama ca ai mancat bors aiurea cand ai zis asta. O persoana inteligenta nu catalogheaza atata lume dupa bunul plac fara sa aiba habar macar 5 % despre fiecare. Dar stai ...

Re: Re: Re: Probleme cu fetele :|

din 14 iun 2010 09:19 de SORIN28

Daca noi doi stateam de vorba in realitate, sigur unul murea.:ok: Care crezi ca era?:devil:

Re: Re: Re: Re: Durere glezna

din 14 iun 2010 08:56 de SORIN28

Durerea va dispare doar daca ii dai timp. Daca vei continua alegarea/antrenamentul fara pauza, slabe sanse. Si n-ar fi rau daca ai folosi si o fasa elastica.:ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 810 din 3731
«   1 ... 807   808   809   810   811   812   813 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare