Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE F din 13 iun 2010 03:22 de Machiavelli
Ai dreptate...intr-o relatie e bine sa exista sexul oral deoarece poate stimula f mult apetitul sexual...dar cum spuneai si tu daca fetei ii place sa zboare din floare in floare ;)
Re: Re: ajutor va rog din 13 iun 2010 01:59 de cineva
:lol:Oare inteleg ce ai vrut tu sa inteleg din asta?
@baby: asta-i interesant "stii...:~*te plac:~*dar mi-e frica:~*sa vorbesc cu tine:~*"
Cat pot sa urasc fazele astea. Ea nu intra in vorba cu el. Ea asteapta sa intre el in vorba cu ea. Ea nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: se poate priet din 13 iun 2010 01:56 de sgc
coerct.
Re: Re: Prima noapte din 13 iun 2010 01:54 de Bananierul
Am fost coleg cu ea in clasele: 3,4,5,6,7,8 si mi-a placut din prima de ea, iar in timp am ajuns sa o iubesc.
Re: Prima noapte din 13 iun 2010 01:53 de Machiavelli
Nu inteleg de ce treaba asta asa directa...voi nici nu sunteti impreuna si deja vreti sa treceti la treaba...nu e chiar asa usor (asta in caz ca nu e vreo vagaboanta)..trebuie mai intai sa o cuceresti ...normal ca e bine sa o faci protejat :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: se poate priet din 13 iun 2010 01:48 de cineva
Am uitat sa scriu un mai tarziu intre sufere si nu. Doar ca sa se inteleaga corect:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: se poate prietenie din 13 iun 2010 01:47 de cineva
:-?Ziceam ca ma gandeam la cearta aia pentru ca mi-a zis cum ca din cauza aia nu ar mai tine la mine. Era ceva mai 'dramatic' asa, dar nu tin minte.
Inteleg aia. Ziceam ca eu refuz pe toata lumea si cand nu port pe nimeni in suflet:lol:Daca nu o ...
Re: Prietena mea este proasta din 13 iun 2010 01:41 de cineva
:lol::lol::lol:Ai atras tot publicul feminin.
Cum spunea cineva aici: nu iesi cu ea in lume, foloseste-o pentru sex. Daca tot arata bine.
Dar tu cat de dstept esti a?
Re: Prima noapte din 13 iun 2010 01:38 de cineva
Ai 15 si o iubesti de 5. La matematica mea asta inseamna ca o iubesti de la 10 ani.
Trecand peste varsta la care ai inceput sa o iubesti: o iubesti de 5 ani si nu i-ai spus? Si eu care credeam ca eu trag aiurea de timp.
Dar, din nou, intervine ala ...
Re: Genaratia de 14 ani .. din 13 iun 2010 01:34 de cineva
Ma voi vreti sa o luati asa cu oricine nu? Pe principiul "andreea, si asa ne plictisim, hai sa facem si noi sex sa vedem cum e!". Nu-s cu mult mai mare ca voi, dar totusi...Generatia mea e considerata si ea prea rapida, dar noi va consideram pe voi ...
Prima noapte din 13 iun 2010 01:32 de Bananierul
Salut, am 15 si sunt virgin, de ceva timp vb cu o fost colega(pe care o iubesc de vreo 5 ani) ne plimbam seara, mai stam la o scara,etc... Faza este ca ea nu mai este virgina a mai facut-o de cateva ori(2-3) din cate stiu eu. Nu stiu daca si ei ii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: se poate prietenie normala din 13 iun 2010 01:29 de cineva
Pai e mult de povestit, dar cearta aia a fost mare. Adica eram impacati cam de o saptamana cand i-am spus si atunci m-am gandit ca o fi avut legatura. Intr-o seara cand vroiam sa ma culc o vad ca intra pe mess si isi pune un status trist. O intreb ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Movies din 13 iun 2010 01:29 de Machiavelli
Parerea mea este ca The Vampires Diaries este unul din cele mai bune seriale aparute vreodata pe piata.Nici nu se compara cu True Blood si Twilight chiar daca al doilea mai devine uneori si interesant :ok:
Damon ruLLlz ... mi-a placut de altfel ...
Re: se poate prietenie normala dupa un refuz? din 13 iun 2010 00:25 de sgc
eu raspund mai tarziu. teoretic se poate - prietenie dupa refuz. chiar, si practic sunt convinsa ca se poate prietenie dupa refuz. din experientza mea, insa, :((, as zice ca de obicei lucrul acesta, ar fi posibil, doar conditionat. ceea ce vreau sa ...
Re: se poate prietenie normala dupa un refuz? din 12 iun 2010 23:48 de Machiavelli
Atat timp cat ea te-a refuzat si continua sa o faca trebuie sa iti dai seama ca vede in tine maxim "cel mai bun prieten"...Parerea mea este ca nu poti fii decat un simplu prieten alaturi de o persoana care te atrage atat de mult :-` ...Mai bine ...
Re: Hellp din 12 iun 2010 23:43 de Machiavelli
Spui ca ai mai facut aceasta pozitie cu alt baiat inainte?Pai acum de ce nu ai mai putea repeta procedura:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iube din 12 iun 2010 22:51 de diana
ma iubeste adi?
Se poate prietenie normala dupa un refuz? din 12 iun 2010 22:45 de cineva
Mi-a placut o colega. Ne-am tachinat noi asa ceva timp. Ne-am mai certat, ne-am mai impacat. La scoala stateam destul de mult unul prin preajma altuia, vorbeam cam in fiecare seara pe messenger. Si prin ore prin mesaje. Am mai stat si in banca. N-am ...
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 12 iun 2010 21:46 de baby
Azi chiar m-a scos din sarite.
Am avut o zi de 2 lei,am umblat prin soare ca prostu sa rezolv toate problemele,la munca mi-au iesit ochii.....si acum asta mai lipsea.
Am mai vazut fite si talente dar nu in halul asta.
Si daca vrea sa vada ...
Re: Ce traiesc e un infern! din 12 iun 2010 20:38 de omu_negru
incearca sa iti creezi viata ta, paralela de cea a lor, in sensul ca ii saluti dimineata si seara apoi iti vezi de treburile tale...daca te-ai angajat si faci si o facultate sau liceu e si mai bine, iti gasesti ocupatie...
repet...saluta-i ...
Pagina 813 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |