Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: anafranil din 11 iun 2010 13:29 de Pasaroi_Cuminte
Pai de obicei atunci cand cumperi un medicament, ai prospectul acestuia. Deschizi cutia medicamentului, scoti medicamentul, gasesti prospectul si il citesti.
Daca nu ai medicamentul, atunci poti sa-l cauti pe net
Uite, eu asa ti le-am ...
Re: Sa fac sex cu el sau nu? din 11 iun 2010 13:23 de moni_21
sincer o sa iti para rau daca o faci acuma ti-o spun din proprie experienta...as vrea sa mai am 15 ani(daca acuma15) si mintea de azi..asta ar insemna ca nu m-as dezvirgina pana pe la 17-18 ani
Re: anafranil din 11 iun 2010 12:54 de McLove
Asta e antidepresiv. Ti-a recomand un doctor sa iei acest medicament?
Ai grija, poate sa iti dea peste cap sistemul nervos, etc. Reactiile adverse difera de la persoana la persoana. Unora li se usuca gura des, altora li se incetoseaza vederea, ...
Re: Re: Re: Re: din 11 iun 2010 12:52 de cosmin
ba fratzilor al dracu atza nu vrea de loc sa se rupa,am zapacit si prietena io trag de vreo 2 3 ori pa zi si tot nu se rupe
):():( mam saturat cred ca am sa o tai
[/quote] ma gandesk oare daca o tai nu se poate intampla altceva? mie si ...
ba fratzilor al dracu atza nu vrea de loc sa se rupa,am zapacit si prietena io trag de vreo 2 3 ori pa zi si tot nu se rupe
anafranil din 11 iun 2010 12:49 de Psyche
vreau sa stiu daca e cineva care a mai avut de-a face cu acest medicament si daca da,sa-mi spuneti daca au existat consecinte neplacute.
Re: Re: Re: Re: din 11 iun 2010 10:24 de yuiyuiuyi
cum puteau sa lipseasca olandezii de la mondial?? si preferatul tau presupun ca este portughezul Cristiano Cracanaldo
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alcool in vagin din 11 iun 2010 09:58 de Pasaroi_Cuminte
pepene galben :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alcool in vagin din 11 iun 2010 09:49 de baby
Nu stiu , nu am incercat dar nici nu vreau sa aflu.
Dar daca ne mananca pielea o rezolvam cu bucatele de pepene....pardon.......cu terci de pepene
:lol::lol::lol:
Re: Pierce in buric din 11 iun 2010 08:30 de Anka
Pai da`ti cu Baneocin unguent si cu betadina..si da incearca sa il misti oricat te doare :| asa am patit si eu ;) si du`te la salon unde ti l`ai pus sa ti`l schimbe cu unu de aur si vezi ca nu fie greu ..ca ti se poate rupe gaura :*
Re: Re: Cum sa il fac sa ma placa? din 11 iun 2010 06:16 de compot
Tipa care-a postat sa nu faca niciodata asa ceva!
De ce? Pai, tre' sa fii o mare zdreanta, sa-l sfidezi pe unul dupa care sa "treci la fapte", in speranta ca-ti va spune ca vrea sa fii prietena lui. "Trecand la fapte", el iti va spune ca da, ...
Re: Re: Ce cautati la un baiat? (intrebare pentru din 11 iun 2010 06:03 de compot
Da' unde te crezi?
Si pun pariu ca daca-i cereai, n-avea de unde sa-ti dea :ok:.
Re: Alcool in vagin din 11 iun 2010 05:31 de compot
Ia-o logic, baga-ti tu si spune-ne si noua.
Re: Re: Re: Re: din 11 iun 2010 05:29 de compot
O daaa, a revenit Exotica!
Da, azi se joaca, e deschiderea: Africa de Sud - Mexic.
Si da, preferatii tai, Olandezii si Portughezii joaca si ei, cauta programul fiecareia pe net, sigur il vei gasi!
P.S. Spune-mi care-i jucatorul tau preferat de ...
Re: Re: Re: Re: Alcool in vagin din 11 iun 2010 04:15 de dorinda
Lasa draga! De capsuni in vagin n-ai auzit? Era un articol pe nu mai stiu ce site unde o idioata propunea ca iubitul sa-i bage capsuni partenerei, apoi sa le faca terci inauntru si dupa sa-i faca un sex oral delicios.:x:x:x
Inteleg sex oral, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa spu din 11 iun 2010 02:37 de ExoticDream
Cine spune ca trebuie sa-ti minti partenerul? Daca intre tine si acel doar amic (din punctul tau de vedere) lucrurile sunt nevinovate, nu inteleg de ce ii ascunzi relatia voastra de prietenie fiintei pe care zici ca o iubesti? Te temi de gelozia ...
Re: Let's try din 11 iun 2010 02:16 de ExoticDream
In primul rand, daca prind vreun fir de ID, adresa de mail sau numar de telefon pe-aici, divortati instantaneu de noi, sa fie clar! Nu orice site in care apare cuvantul SEX este implicit unul de agatat (i-as fi zis "matrimoniale", insa tu nu-ti ...
Pagina 816 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |