Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Putem ramane prieteni?

din 22 iun 2010 04:39 de compot

Renunta la actualul de care-ti bati joc si incearca sa-l recuceresti pe fostul. :D:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 iun 2010 04:27 de compot

O stiu. Spune tu, de ce crezi tu ca Cristiano e gay? Demonstreaza tu ca el e gay. L-ai vazut in poze pe yaht cu rusoaica aia ?? A ars-o asta-vara pe Paris Hilton, asa ca in nici un caz nu poti spune ca-i gay. Vuvuzea, relaxeaza-te si tu si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: hello din nou:D

din 22 iun 2010 04:23 de compot

O avea puteri paranormale:D. Oricum, banuiesc ca bunica nu te duce acolo pentru a vedea daca esti sau nu virgina, probabil va duceti cu alt scop, asa ca... relaxeaza-te !!! Ce varsta ai?

din 22 iun 2010 03:33 de Machiavelli

Pai daca te simti atrasa din nou d cel vechi pe actualul pe ce post il tii?D parleala sau ti-e teama sa nu ramai singura pe dinafara?

Re: Re: cum sa o conving ?..:>

din 22 iun 2010 02:41 de Bozgoru

spui ca e normal sexul oral si ca toata lume ail practica si ca nu e asa de grav:,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu

din 22 iun 2010 02:34 de k

cand cineva intreaba"o modalitate sa ma sinucid mai rapida care este?" tu ce faci?ii zici metode sau il faci sa se razgandeasca? cam asa si cu tine, credeai ca daca intrebi aici gata o sa afli si nr de la hotel si sampanie?

Re: Re: Re: Re: Re: indragostit de o vecina

din 22 iun 2010 02:20 de k

Iti place de ea pt ca este noua in cartier ,mereu este senzatia asta. va intalniti din "greseala" a doua sau a treia oara cere-i nr de tel sau id de mess. dupa ce o sa ai una din acestea, vzi sa nu o suni imediat sau sa ii dai sms imd. Dai sms sau ...

din 22 iun 2010 01:52 de k

Ia o pauza cu actualu, si vzi ce e in tine,in suflet. poate gasesti raspuns la intrebare. poate iti dai seama daca chiar ai ceva sentimente pt cel din urma.Nu te minti pe tine insuti, sinceritatea si adevarul sunt cele mai mari satisfactii. si ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat timp v-a luat

din 22 iun 2010 01:34 de k

Nu exista o durata, altii trec peste mai usor de exemplu se arunca in bratele alteia si invers( mai ales ca pers in cauza sa fi avut 3-4 ani rel cu x, deja asta nu e dragoste) cand te desparti de cineva chiar daca nu mai sunt fluturasi aia in tine, ...

Re: cum sa o conving ?..:>

din 21 iun 2010 23:32 de sgc

nu stiu daca pui problema bine. cred ca ideea este, nu legat de-a duce munca de convingere cu ea, ci de-a incerca sa fii sugestiv cu ea, legat de ceea ce doresti. nu stiu, daca nu cumva, ar fi mai potrivit, sa ti se vorbeasca din proprie ...

Re: Re: Re: Re: Reactile la prezervativ sau....?

din 21 iun 2010 23:15 de Alexandru

Nu stiu exact daca era pe marimea mea, dar tot aveam senzatia ca nu se deruleaza pana jos, la baza penisului. Dar era un model comun, care se gaseste in orice farmacie (nu stiu daca am voie sa mentionez firma, dar este printre cele mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: hello din nou:D

din 21 iun 2010 20:58 de sorinuxa

Problema e ca in acea "calatorie" va fi si bunica mea si nu as vrea sa afle ca este fffff comunista mami stie dar ea nu... dar din comentariile de mai sus nu inteleg de unde ar stii el ca eu nu mai sunt virgina adik nu este ginecolog:D

din 21 iun 2010 20:14 de ursaru

Zi`le tu ca zici bine :) :D

Re: Re: Re: Re: hello din nou:D

din 21 iun 2010 19:45 de compot

Pai si preotul ala, are 2 optiuni: 1 - Esti virgina. 2 - Nu esti virgina. Daca spune a 2 a optiune, si ti-o spune de fata cu un membru al familiei, inaintat in varsta, s-ar putea sa ai probleme, asta in caz ca nu esti virgina. Oricum, evita ...

din 21 iun 2010 18:38 de compot

:ok:. Esti o vuvuzea :D ! Portugalia - Coreea de Nord, tu ce meci ai vizionat? Te intreb asa ca... tu nu prea stii ce-i ala fotbal. Daca ai vazut meciul de care ti-am vorbit, probabil ai auzit si tu de la comentator ca atunci cand Cristiano ...

Re: Re: Help...

din 21 iun 2010 18:34 de Ale

Asta trebe sa sti uh dak so faci sau nu...dc trebuie sa fi pregatita ptr o decizie asa importanta:);) dar oricum mai bine trage de timp inca putin ca sa vezi mai bn cum merg treburiile intre voi;) si sa fi sigura ca te iubeste si nu vrea ...

Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta creste penisul?

din 21 iun 2010 18:23 de anonim

nush mah yo am 13 ani si o am de 14-15 cm

Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta creste penisul?

din 21 iun 2010 18:23 de anonim

nush mah yo am 13 ani si o am de 14-15 cm

Re: Re: Re

din 21 iun 2010 18:22 de Ale

Asta depinde,dak te iubeste cu adevarat va intelege...daca nu ins ca nu tine destul la tn si doar asta vrea de la tine;)

Re: Re: Re: Re: Mi-e teama sa fac oral din cauza B

din 21 iun 2010 16:56 de Danny_DaBoss

aici e problema, daca intelege fraza asta, se intampla ceva ciudat cu ea ... :,

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 795 din 3731
«   1 ... 792   793   794   795   796   797   798 ... 3731   »

loading...