Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Lets try din 9 iun 2010 14:33 de moni_21
cam multe femei se incadreza la ce vrei tu poate nu casatorite...nu stiu ce iti trece prin minte dar cred ca nu iti merge prea bine de cauti asa ceva....scuze nu me bag dar daca vrei sa vb e alceva
Re: Cum sa vorbesc cu el? din 9 iun 2010 14:30 de moni_21
adevarul e ca esti prea mica si eu cred ca nu ar trebui sa ceri multe sfaturi de la noi pt ca ai doar 14 ani..poate ti se pare o prostie ce iti spun dar eu cred ca ar trebui sa vb cu mama ta..binenteles daca aveti o relatie ca de la amica la ...
Re: Re: Re: atrasa de prietenul iubitului meu din 9 iun 2010 14:19 de Psyche
femei,fantasmele si mancarimile lor.da,tot ce e interzis atrage. dar,gandeste-te la consecinte. daca mai apoi,prietenul tau ar afla,dat fiind faptul ca sustii ca il iubesti(indoielnic,in opinia mea,dar nu o lua in seama),lumea ta s-ar prabusi,cu ...
Re: Alcool in vagin din 9 iun 2010 14:09 de dorinda
Dar de ce sa-ti pui alcool acolo? Cauti senzatii tari? Mergi la bungee jumping.:p
Re: Re: atrasa de prietenul iubitului meu din 9 iun 2010 13:58 de monyca
sa intelegeti ceva..eu nu am spus ca vreau sa ma despart de iubitul meu pt prietenul lui,nu as putea face asta,cum am mai spus il iubesc,si asta nu inseamna ca nu poate sa-mi placa si altcineva in acelasi timp.nu ma gandesc sa fiu cu el in locul ...
Re: Alcool in vagin din 9 iun 2010 13:56 de ursaru
:)) probabil o sa simti ca iti ia foc vaginul..
e doar o parere...nu am de unde sa stiu.
Alcool in vagin din 9 iun 2010 13:28 de Psyche
stiu ca probabil suna foarte stupid dar am o curiozitate. ce se intampla daca iti bagi alcool in vagin ? :mellow:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normala a din 9 iun 2010 13:27 de maduts[;x]
Voi, baietii sunte-ti stresati de la varste mult prea mici de marime si grosime....
Credeti k daca o ai de 30 de ce..
va fi mai bine pt fata:))?
Nu-i asa....conteaza(cum multi de pe site-ul acesta ai spuso) cum o folosesti
NU CONTEAZA MARIMEA ...
Re: atrasa de prietenul iubitului meu din 9 iun 2010 12:51 de Psyche
parerea mea e ca in astfel de situatii,si de ar fi sa renunti la iubitul tau actual in favoarea prietenului sau,nu-ti garanteaza o reusita. bun,el are o prietena acum,dar poate simte ceva si pentru tine,asta nu e neaparat un impediment,dar .. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa dezvirg din 9 iun 2010 11:50 de don chilote
tu nu ai nici o problema..esti doar prost :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema cu negii din 9 iun 2010 10:05 de arla
interesanta povestire..dar pana sa ajung la zarnesti as incerca cu ceva medicamente...deci ce sa aleg cryopharma sau acest duofilm ?:ermm:
Re: Re: Re: cum sa spun adio pt totdeauna unui bun din 9 iun 2010 09:33 de McLove
Copil prost... Pasaroi_Cuminte ti-a explicat cum ai putea face, nu si-a batut joc de tine. Capul tau isi bate joc de tine... intelege ca nu poti sa ii zici "adio" si gata!
Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 9 iun 2010 09:20 de dfdg
Hai sa-ti spun un secret: nu exista Dumnezeu. E doar o gramada de celule, cum esti si tu, de ce n-ai avorta?
Re: Re: ¿¿¿sexul anal?? din 9 iun 2010 09:10 de Danny_DaBoss
nu chiar. nu are nici o legatura. poate sa nu simta durere daca este relaxata si foloseste lubrifiant si face totul incet si orgasm poate avea daca ii este stimulat si clitorelul in acelasi timp... senzatii combinate pentru un altfel de orgasm ...
Re: Re: Am 20 de ani si sunt virgin.. oare este o din 9 iun 2010 07:45 de Ana
Incepe cand te simti pregatit (din cate imi dau seama tu esti). Ai grija ca masturbarea te poate idneparta de femeile reale si iti va fi si mai greu dupa. Fa-ti curaj, un inceput a existat la toata lumea. Eu am inceput f devreme si nu mi-a parut rau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 iun 2010 04:55 de compot
:D:D:D:D:D
Daca asta vrei, o sa postez de fiecare data cand o sa am ocazia:).
:love::love::love::love:
Sa n-aud ca ai ceva grav, ca vin sa te "repar" !:flowers::flowers::flowers:
Meriti, meriti :flowers::flowers: ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema cu negii din 9 iun 2010 03:05 de Bozgoru
eu deobicei... nu as da sfaturi dastea pt. ca mi-i se par cretine leacurile babesti.. dar sincer doar odata au fost folositoare la mine... si asta din greseala.. Pe la 12 ani.. aveam multi negi pe maini si ii aveam de la vreo 10 ani.. si am ...
Re: Durere glezna din 9 iun 2010 02:59 de Bozgoru
e incheietura.. chiar daca nu pare a fi incheietura... si eu am patit la fel dar la inchietura piciorului sus .. la increngatura cu bazinul... si imi aparea durerea la fiecare alergare mai puternica.. mai de durata.. mai svacnita... si am facut ...
Re: Re: Re: cum sa spun adio pt totdeauna unui bun din 9 iun 2010 01:48 de Bozgoru
daca te uiti mai sus la ce ti-am scris.. am zis ca nu trebuie s anu fie dureros... injoseste-l fa-l sa se simta de kkt.. pt ca u a fost cinstit.. ti-a fost un fals prieten care a vrut doar sa fie cu tine.. un om care se injoseste in asemenea hal ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu transexuala? din 9 iun 2010 01:25 de Machiavelli
:blink::blink:
Pagina 820 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |