Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: cum ma pot controla?

din 4 iun 2010 19:51 de SORIN28

Mila de cine? Probabil de el ca ii accepta crizele de isterie nejustificate. Desi nu cred ca ai reusi, iti dau dreptate la faza asta. Dar daca si cu "fostul" se purta la fel? De cand se face comparatie intr-o relatie si alta? Gresit, ...

Re: urgent CEAO SUNT CODRUTA ATI SCRIU DIN SPANIA

din 4 iun 2010 19:37 de vcodruta@gma

Re: Re: Re: Erectie slaba dupa orgasm

din 4 iun 2010 19:17 de compot

"Educatule", daca respectiva e o tipa isteata, sigur a inteles totul din raspunsurile date.:ok:

din 4 iun 2010 19:04 de compot

Tu scuipi intre ochi, dai palme, calci in picioare... insa nu cred nimic din tot ce zici, si mai cred ca, din contra, esti foarte sensibila.

Sarcina la sfarsitul menstruatiei?

din 4 iun 2010 17:51 de andrei

poti sa lasi gravida o fata daca faci sex cand ea este la sfarsitul ciclului si ejaculezi afara?

din 4 iun 2010 17:39 de McLove

Daca credeti ca noi acceptam ca una sa ajunga sa ne injure, ca asa are ea chef... atunci, traiti intr-o lume imaginara, sau ati intalnit parteneri idioti. Asta nu inseamna ca trebuie ca ea sa fie omorata, dar... eu, nu am trecut prin asta, si nu ...

Re: Re: Re: Erectie slaba dupa orgasm

din 4 iun 2010 17:22 de simosimina

în loc să răspunzi "răutaţilor" altor persoane...mai bine ai fi răspuns tu...don`t you think so?:rolleyes:

Re: Re: Erectie slaba dupa orgasm

din 4 iun 2010 17:11 de mata

Ce raspunsuri dati fratilor...daca nu sunteti in stare sa raspundeti normal abtineti-va ca fata nu a dat in cap nimanui,a intrebat frumos.Vai de educatia voastra "desteptilor"

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru

din 4 iun 2010 16:46 de Pischot

Nu vroiam sa aud asta de la tine! Sper sa fie trecatoare toata treaba ...ma anunti! Ma tii la curent... in priza:D Nu-mi place cum suna, porecla asta, deloc:D Se poate spune dar mai repede probleme cu mine! In fine...Iti explic altadata ...

Re: Re: Re: Re: cum ma pot controla?

din 4 iun 2010 16:43 de baby

ce sa zic....mi-e mila:ermm: eu il calcam in picioare pe ala daca imi mai si recunostea poate ar trebui sa ii povestesti actualului iubit de ce te porti asa in speranta ca te va intelege dar daca i-ai povestit deja si cu toate astea ...

Re: Re: voi ce ati face?

din 4 iun 2010 16:37 de baby

ai dreptate. am trecut prin ceva asemanator acum cativa ani si am rezistat. nu stiu daca m-a inselat...daca a facut asta nu am simtit. as astepta si acum daca ar trebui....e drept ca te macina dorul si iti vine sa o iei razna....dar cu ...

Re: Erectie slaba dupa orgasm

din 4 iun 2010 15:25 de puiu

este absolut normal ''dupa munca odihna''dupa ejaculare in proportie de peste 90% se ''culca''penisu.

Re: Se poate sa ramai insarcinata?

din 4 iun 2010 15:07 de simosimina

NU:)

Re: voi ce ati face?

din 4 iun 2010 15:01 de simosimina

măi aş vorbi cu el...chiar este necesar să plece în afară să lucreze? Poate plecaţi împreună acolo... Eu una nu aş putea suporta aşa ceva...deh fiecare cu felul lui de a fi...eu una nu aş putea rezista fără el...acum poate tu ...

Re: Re: voi ce ati face?

din 4 iun 2010 14:50 de ubyalex

eu am pus pur si simplu o intrebare...eu il iubesc si ma iubeste clar asta....dar am auzit de multe relatii care nu au durat din cauza distantei de aceea am intrebat ca sa vad raspusurile voastre.....posibil din parerile altor persoane sa iau o ...

Re: Pot sa raman insarcinata prima data?

din 4 iun 2010 14:45 de klaudya

nu ai cum sa ramai insarcinata daca nu se termina inauntru.ai mare grija numai sa nu se scape inauntru .fi sigura ca nu ramai chiar daca faci neprotejat.ciao o zi buna

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 iun 2010 11:04 de Ronny:D

Frate nu te mai stresa...auzi faza e k esti prea neabdator...mai bine iti incepi viata sexuala de la vreo 20 de ani...ce draq te grabesti iubeste-o ai mare grija de ea:D:,

Re: Re: Mare dubiu: ea nu vrea sex!

din 4 iun 2010 10:43 de alkaline

m-am gandit si la asta deoarece tatel ei e foarte sever si e genul de persoana:"scoala,scoala si invatat" si e posibil sa fie asta cauza.mama ei e super de treaba si stie cam tot ce se intampla intre noi si porbabil daca nu ii convenea ceva ne ...

Re: Re: mare dubiu

din 4 iun 2010 07:27 de Danny_DaBoss

si dupa aia sa realizezi ca nu e buna de nimic... :,

Re: Re: Re: Re: Cum sa il fac sa ma placa?

din 4 iun 2010 06:45 de compot

Treaba e ca-l placi tu prea mult si de aici doar impresii false. Probabil ti-ar fi mai bine daca l-ai intreba, deoarece globul lui McLove s-ar putea sa nu functioneze de data asta, si dac-ar functiona, sigur nu ti-ar placea raspunsul:D.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 827 din 3731
«   1 ... 824   825   826   827   828   829   830 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare