Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: voi ce ati face? din 4 iun 2010 06:26 de compot
Daca-l iubesti, asteapta-l.
Si pentru tine se duce-n strainatate:ok:, si-ti garantez eu ca nu o sa te insele, romanul.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilatul la barbati din 4 iun 2010 06:13 de compot
Daca rezisti, fa-o!!
Ce bine de mine ca n-am par pe piept :devil::devil:.
Re: Cum sa fac un baiat la psihic? din 4 iun 2010 03:39 de Bozgoru
cateodata cele mai bune raspunsuri... pe care le pot primi unii pe acest site sunt jigniri... am inceput cu asta sa nu-mi sara lumea in cap cu fraze genul " dar de ce raspunzi pe langa subiect.. de ce nu dati raspunsuri serioase..." sincer... unele ...
Re: voi ce ati face? din 4 iun 2010 03:31 de Bozgoru
sunt 2 luni nu 2 ani.. nu 20 de ani.. desparte-te de el daca iti pui intrebari dastea idioate.. clar nu-l meriti !!
Re: Cum sa fac un baiat la psihic? din 4 iun 2010 01:19 de Psyche
e soada treaba asta cu "facutul psihic" :blink:. daca te referi la faptul ca il poti domina trebuie sa ai ori cu un gram cel putin mai multa inteligenta decat el(metaforic vorbind) sau ceva mai multa experienta. asta presupunand ca vrei sa il ...
Re: Re: Re: Re: Re: Am o problema din 4 iun 2010 00:49 de cherry_dream
ce naiba :lol: ce solutie sa existe sa fii sigur ca se va scula?!
calmeaza-te ... relaxeaza-te ...
sau daca nu poti, poate nu esti pregatit pentru pasul asta :rolleyes:
esti baiat, curaj! :`
nu mori :lol:
:ok:
Re: voi ce ati face? din 4 iun 2010 00:43 de Psyche
dat fiind faptul ca vorbim de un timp de 9 luni petrecut impreuna,de ce sa nu dureze?
Debussy Robutin intr-o cugetare:
"Absenta este pentru dragoste ce este vantul pentru foc;o stinge pe cea slaba,o aprinde pe cea puternica." Daca il iubesti,o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal din 3 iun 2010 23:44 de tot eu
nici inter nu exista.... exista decat Mourinho,dupa plecarea lu,Inter va revenii la forma de altadata,adica se bate la primele 3 locuri in Italia(asta datorita retrogradarii lui Juve si imbatranirii lotului lui Ac milan si devalorificarea lui),va ...
Re: Re: Re: voi ce ati face? din 3 iun 2010 23:16 de sgc
iti dai seama ca daca-i de vorbit de chinuiala, problema se pune asemanator, daca nu cumva mai abitir, si viceversa. dar, dincolo de raspunsurile date si de altele ce poate vor veni, ar trebui, probabil, ca toata lumea sa-nteleaga ca o relatie, fie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru din 3 iun 2010 22:35 de Pischot
Puya- Merita un oscar
Sexul a fost tare in pauza de tigare!
Te uiti la telefon , te`a sunat in disperare,
14 apeluri pierdute, in ** mea
daca iubita mea ar face asa o s`o termin cu ea!
Imi arata poze cu el pe telefon
imi zic, frate, gagica ...
Re: voi ce ati face? din 3 iun 2010 22:08 de sgp
:love::love::love: dureaza
El pleaca la munca 2 luni, sa ne despartim? din 3 iun 2010 22:00 de ubyalex
pai sunt de 9 luni cu prietenul meu din care ne-am intanleam aproape tot timpul in weekend pt ca e la facultate si e la cativa km distanta de unde stau eu....iar acum urmeaza sa termine anul si vrea sa plece in strainatate sa lucreze pt 2 luni.....eu ...
Re: cum ma pot controla? din 3 iun 2010 21:22 de kitty_cat
nimanui nu ii plac infidelitatile. dar ar trebui sa ai incredere in el? crezi ca te-ar insela. eu sunt d parere ca prin comportamentul tau il faci sa faca asta. si ar trebui sa te gandesti ca daca vrea neaparat sa te insele te inseala si cu tine ...
Re: Re: Re: Re: Cum sa il fac sa ma placa? din 3 iun 2010 21:12 de McLove
Stai sa imi verific globul...
Re: Re: Re: Cum sa il fac sa ma placa? din 3 iun 2010 20:44 de fata
salut. am si eu o problema asemanatoare.
cred ca un baiat ma place deoarece se baga mereu in seama cu mine si multe altele chiar si o prietena a observat.
de ex cand vorbim mai multi cu el el se uita la mine chiar daca eu nu mai uit la el.
ma ...
Re: O SeaRa suPerBa cu fratele meu din 3 iun 2010 18:30 de simply_dea
Omg! Deci e atat de neverosimila chestia. Doamne, cum sa zici k te-ai udat atat de tare incat ti se scurgea pe genunchi! Fetito nu e apa, e cv mai vascos decat apa, totusi, si nu prea ajunge la genunchi! Si cum sa-i spui fratelui tau "LINGE" si ...
Re: Mare dubiu: ea nu vrea sex! din 3 iun 2010 17:51 de george
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posibilitatea unei rev din 3 iun 2010 15:33 de valentine
Pai...cu totii stim de votul in plus de la prezidentiale, in care ne intrebam daca suntem de acord cu reducerea parlamentarilor.
In afara faptului ca votul respectiv a fost facut uitat, desi optiunea castigatoare a fost "da", nu s-a facut nimic in ...
Re: buna:) din 3 iun 2010 14:42 de unnamed
Am 14 ani si nush ce am de vreo 2 ani pe penis nijte bubite iesite in relief....si nush daca e cv grav si cum sa scap de ele...mentionez ca mie cam rusine sa merg la doctor:D...as baga si poze dar nush cum sa le adaug la mesaj:|:|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa din 3 iun 2010 14:08 de McLove
Pacat... mai scapam de unu'! ;)
Pagina 828 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |