Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Oare sunt insarcinata?

din 1 iun 2010 19:17 de ankyss

buna... am o problema care ma nelinisteste foarte tare...in fiecare luna ciclul imi vine pe 10...luna asta pe 22 am facut sex neprotejat cu prietenul meu si si-a dat drumul in mine...:~* este posibil sa fiu insarcinata?am catutat si pe alte site-uri ...

Re: Ce ziceti ca ar trebui sa fac?

din 1 iun 2010 19:10 de george_alex86

ce zice Sorin 28 sunt si eu de acord pemtru ca daca a facut asta o data,o so mai faca si a2a oara.deci fai o reclamatie,proces ca sa ajunga la puscarie Barbie si no sa mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eu 14 ani, el 20, vrea

din 1 iun 2010 18:40 de george_alex86

carei problema?baga mare.daca esti curioasa,nah.e cam najpa daca se afla,ca atatia ani ia si x,da oricum daca e sa ne luam dupa lume,nar trebui sa muncim,sa mancam,sa bem,sa f*tem si asa mai departe.fa ceea ce simti si iti place,nu te lua dupa ...

Re: Re: Re: Re: Re: cum sa vb cu el?

din 1 iun 2010 18:15 de basturk

fara rautati:devil: stie ca respectivul este in scoala cu ea si merg la aceleasi petreceri.hmm...daca nu intrec limita, cam la cate petreceri ati fost?una?:DO:):-`

Re: Help me..!

din 1 iun 2010 17:57 de toy

simt miros de caterinca:-`:-`:-`

Re: Help me..!

din 1 iun 2010 17:40 de stefanoski

Martea intre orele 18.00 si 20.00 si Joia intre orele 14.00 si 16.00 :wacko:

Re: Re: Sa nu imi iese sperma repede

din 1 iun 2010 17:37 de stefanoski

Cliseu ! Nu e valabil pentru toama lumea @ s4sory : Pentru inceput as vrea sa stiu cat dureaza la tine actul sexual de ti se pare...putin ! De altfel, trebuie sa stii ca daca "te tine" mai mult asta nu inseama ca veti avea o noapte romantica. ...

meri ma szapany ...

din 1 iun 2010 17:24 de marika

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fantez

din 1 iun 2010 16:16 de McLove

Daca erai destept, si incercai sa impresionezi pe cineva, vedeai ca simo nu scrie cu "yo". PS: nu vorbesc despre diacritice... sunt sigur ca nu ai auzit in viata ta de asa ceva.

Re: Re: Cum te simti dupa un chiuretaj?

din 1 iun 2010 15:04 de dana

din pacate si eu am facut un chiuretaj saptamana trecuta, pt mn a fost dureros (si fizic si phihic), dupa, a fost ok , acum trebuie sa ma duc la consultatie .daca stie cineva sa-mi zica mai exact ce se petrece la aceasta consultatie, se face echo. , ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcina?

din 1 iun 2010 14:50 de cla

nu e adevarat SIMOSIMINA,daca nu ai ramas tu gravida luand anticonceptionale asta nu inseamna ca e imposibil,,depinde de gradul de fertilitate al fiecaruia,,eu am ramas insarcinata luand anticonceptionale...acuma c mai zici?????

Re: Fete insarcinate pana la varsta de 16 ani (son

din 1 iun 2010 14:46 de Psyche

suntem ecourile propriei copilarii si ale familiei,educatia e de vina :ok:

Re: intersant:))

din 1 iun 2010 14:07 de corrina

Fata ...bravo tsie...nah ce sa zic... Cam mare pt virginitate... Cred ca astepti o persoana supper care sa "Merite"...In fn... o sa fie shmecher la tn

Zile speciale pentru tuns?

din 1 iun 2010 13:49 de 5iokolata

heh Salut..am si eu o intrb..am auzit ca exista zile anumite pentru ca sa ma tund,adica exista zile pentru tuns,si daca te tunzi in ziua cea anumita,parul creste mai repede,sau ceva de genul acesta,apunetimi si mie..e adevarat,si daca da va rog ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman

din 1 iun 2010 13:46 de corrina

Intr'adevar aveam si eo preocuparea asta... Imi doream sa fie cea mai perfecta noapte. Inainte de a'mi incepe viata sexuala , am stat cu un baiat 2 ani , cu care de altfel sunt si acum , pana am gasit momentul perfect... M'a iubit si m'a asteptat. A ...

Re: Re: Prima relatie

din 1 iun 2010 13:29 de corrina

Dupa parerea mea proprie si personala , nici nu iti bate capul cu asta... sarutul french e ceva care nu trebuie invatat ,si doar simtir... Relaxeaza'te si lasa'te dusa de val... O sa fie best...Bafta

Re: Eurovision 2010

din 1 iun 2010 12:26 de McLove

Credeti* Castigat* IN* Si, daca eu spun ca nu mi-a placut, o sa fie Eurovisionul iar? Uite, o sa iti spun ceva... cand o sa inveti tu "a scrie", atunci Romania o sa invete sa castige Eurovisionul.

Re: Re: Re: Marirea penisului

din 1 iun 2010 12:17 de McLove

Sa il pui sa stea in cap...

Re: Re: Re: Re: Help...cu fetele

din 1 iun 2010 11:31 de luinwe

sunt sigur ca prin a fi ei insusi , inteleg ca nu trebuie sa schimbe nimic. e nevoie de dezvoltare personala. sunt atatea metode

Re: Re: Re: Cat este de important orgasmul intr-o

din 1 iun 2010 10:11 de ubyalex

se intampla foarte rar sa nu am orgasm.......si el e satisfacut la maxim intotdeaua:love:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 831 din 3731
«   1 ... 828   829   830   831   832   833   834 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare