Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Marirea penisului din 31 mai 2010 17:41 de toy
sa astepti sa treaca timpul si va creste odata cu tine
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele virgine mas din 31 mai 2010 17:30 de Pischot
Exact asa am facut :D... am mai citit cu lampa aprinsa pana pe la 3 si ceva, apoi m-am bagat sa dorm!
Bagi frica in mine dracusorule :devil:
:`:`:huh:
Re: Re: Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile din 31 mai 2010 17:05 de Marian
Daca te masturbezi asta dauneaza? adica iti apar mai multe?
Re: Re: Re: Ce ziceti ca ar trebui sa fac? din 31 mai 2010 16:27 de Danny_DaBoss
sa fi sanatoasa.. daca ai fost violata, in secunda a2a trebuia sa fii la politie.. acuma, dupa atata timp nu te mai crede nimeni :ok:
Re: cum sa vb cu el? din 31 mai 2010 13:36 de Psyche
cum poti sa simti ceva pentru o persoana pe care nu o cunosti. iti plac probabil fizicul si gesturile. e un crush. poate la o privire mai indeaproape are sa se schimbe totul.
ia initiativa,asigura-te ca te vede,baga-te in seama,ia un id de ...
Re: Nehotarari...... din 31 mai 2010 13:30 de Psyche
daca nu iti place ce studiezi e degeaba. gandeste-te la faptul ca tu iti vei exersa meseria avand la baza cunostiintele din facultate iar ca sa iti gasesti un post,dupa ce se incheie studiile oficial,caci neoficial,banuiesc eu,continua toata ...
Re: Prima relatie din 31 mai 2010 13:24 de Psyche
de ce sa i se zica french? :(( de ce nu sarut si de ce nu poate fi confundat cu pupatul clasic?
o spui de parca ar fi ceva atat de formal. cum naiba sa vina sa te intrebe asa,din senin daca vrei sa fi cu el,la varsta voastra el deja sa fi fost ...
Re: Re: La petreceri e cu mine, la scoala nu din 31 mai 2010 11:57 de grecoaica
Mi-a atras atentia o prietena care imi spune ca ea crede ca el ma place deoarece se uita intr-un anumit fel la mine. Noi doi vorbim oriunde inafara de scoala.
Re: cum sa vb cu el? din 31 mai 2010 10:52 de emylia
cum adica nu-l cunosti? de unde il stii? incearca sa flirtezi cu el,fa-te observata,si vezi dak se baga cu tine in seama,dak nu,intra tu in vorba cu el,spune-i ca ati vrea sa va imprieteniti si afla mai multe.cati ani ai?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele virgine masturb din 31 mai 2010 06:21 de compot
Hm, daca se apropie ora 3, nu te baga in pat, cauta ceva util pe net.
Stii de ce?
Exista riscul sa n-adormi si sa te uiti la ceas sa vezi cat mai e si in momentul ala sa fie fix 3 :((:((...
Re: Prima relatie din 31 mai 2010 06:07 de compot
"Fii tu insasi !!!" :lol::lol:
Asta-i de cacat....
Ii spui si tu clar ca nu stii sa faci french, sari peste si treci direct la felatie.
Re: Re: Re: Re: Help...cu fetele din 31 mai 2010 06:00 de compot
Mai mult tupeu.
Nu.
Nu.
Treaba lui.
O sa-si "construiasca" propriul stil.
Si daca cineva-i spune sa aibe mai mult tupeu, si va avea, asta-nseamna ca va fi un prefacut ?
:D:D Tu ce crezi, in stadiul in care-i acuma, el insusi, ...
Cum sa vorbesc cu el? din 31 mai 2010 03:18 de rapperitza05
imi place de un baiat dar nul cunosc si nici el pe mn cum sa vb cu el sai spun ce simt?chiar vreau sal cunosc si daca se poate sa fiu si cu el dar mie teama ca o sa aibe prietena sau nu o sai placa de mn sau nu o sa vrea sa fie cu mn k sunt prea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fete insarcinate pana la v din 31 mai 2010 02:51 de Pischot
si sti ce ma mira.. in ciuda faptului ca am colege in clasa la care inca se joaca "camasa" daca stiti despre ce e vorba, tipele vin sa ma intrebe cum ar putea mima o dezvirginare...:|fiind din familii de Rromi!
WTF! .romania. .tara tuturor ...
Re: Re: Re: Help...cu fetele din 31 mai 2010 02:12 de ExoticDream
Si ce sa faca? Sa pozeze in ceva ce nu este? Sa preia fel de fel de automatisme de pe Internet sau de la binevoitori doar pentru "a da bine" in fata sexului opus?!? Si daca reuseste sa pacaleasca pe cineva fara a se face de ras, cum s edescurca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 mai 2010 01:45 de PiTip0ncuR0z
esti chiar penibil. de unde ai dedus ca e pitipoanca? ai o imaginatie bogata, insa pt unii e constructiva, pt altii e distructiva. vacule :))
Re: nehotarari...... din 31 mai 2010 01:30 de Bozgoru
facultatea nu conteaza.. cel putin nu in Romania... eu am 19 ani de scoala.. si toti angajatorii se pisa pe scoala mea... iar Dreptu scuza-ma... dar toate al de Sanziana...Pasarin...Ramona Gabor.. etc au dreptu si inca n milioane...
Re: La petreceri e cu mine, la scoala nu din 31 mai 2010 01:03 de Mimi
Hei. eu te cred. sunt in aceeasi situatie ca si tine. Doar ca noi stam mai intai de vorba, iar duoa aia incepe flirtul ala mai evident. Stam impreuna in seara aia,dar a doua zi nu ne spunem decat "buna,cf?". Si asta nu ar trebui sa te ...
Re: Re: Re: Re: sunt disperata :(( din 30 mai 2010 23:37 de ionutzxxx
daca
zici ca nu a ejacuat in tn nu prea
dar totul este posibil
Nehotarari...... din 30 mai 2010 23:30 de nicoleta
am sa incerc sa va zic pe scurt,am 19 ani , sunt anul I la facultatea de drept...si de la o vreme ma tot macina niste ganduri referitoare la viitorul meu.In primul rand nu sunt f sigura de aceasta facultate,daca imi garanteaza un viitor asa cum imi ...
Pagina 833 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |