Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
fiindca.. din 29 mai 2010 19:56 de bna
pai sunat cam inalta la 1 70 ..nu?? ..totusi ..sunt pe clasa a9a ..trec pe a10a ..daca voi mai creste nu e o problema? imi place foarte mult sa port pantofi inalti..:D
Re: Re: Re: lichid vascos din 29 mai 2010 18:38 de McLove
Pai tu ce crezi?
Poate ramane insarcinata si in al doilea caz.
Re: simplu sondaj! din 29 mai 2010 18:35 de compot
Nici una.
Dar de ce intrebi ? :unsure::unsure:
Cumva....... ??:devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea la barbati din 29 mai 2010 18:26 de Mihai
depinde cu ce robot de bucatarie ai facut sex, poate curge si o galeata daca faci cu mixerul.
Re: Re: lichid vascos din 29 mai 2010 18:17 de oralx
Aha am inteles si mai am o intrebare ea ca sa ramana gravida trebuie sa pompez sperma in ea sau poate ramane si daca bag penisu in ea cu ceva sperma pe el ?
Re: Re: Prietena mea indragostita de prietenul meu din 29 mai 2010 18:15 de sgc
s-ar putea sa ai dreptate bozgore. partial. lumea-i plina de barbati - corect. nu ti-e prietena - corect. punctul 2, e prea mult de vorba, dar n-are treaba cu emilia raluca albu, cu prietenul ei mclove. deci, merci de compliment, s-ar putea sa fi ...
Re: Ma duc la ginecolog din 29 mai 2010 17:58 de Fleur
Si mie mi s-a intamplat asta. Mama mi-a zis ca nu intra cu mine, insa doctorita a zis ca e obligatoriu, deoarece sunt minora. I-a spus mamei mele ca nu mai sunt virgina, ea a avut un soc..si asta a fost.
La ecografie nu se observa daca esti ...
Re: Re: Re: fumatul si sexul din 29 mai 2010 17:51 de Bozgoru
marimea n-are legatura... marima e cu ce ti-a dat D-zeu... tigara nu incetineste sau stopeaza cresterea penisului.. chiar daca fumezi de la 5 ani..
Re: Re: simplu sondaj! din 29 mai 2010 17:49 de Bozgoru
P.S: nu e ca la tv sau ca in filme... in Rmania e azi.... te duci la chiuretaj intr-o clinica si la 14 ani daca dai 2 -3 mil in plus...
Re: simplu sondaj! din 29 mai 2010 17:48 de Bozgoru
acum nu stiu nici una ca nu mai am cunoostiintze asa tinere ( din pacate :D )... dar.. la vremea respectiva.. numarul depaseste fara sa exagerez 7-8...
Re: Metode de a cunoaste fete din 29 mai 2010 17:44 de Bozgoru
intr-adevar sunt multi in ipostaza ta... si eu am cateva cunontiinte care au ajuns... la o varsta destul de inainta singuri pentru ca pur si simplu nu mai au unde sa cunoasca fete. Acum.. nu pot sa-ti zic sa iesi pe strada sa agati.. sau in club ...
Re: Help...cu fetele din 29 mai 2010 17:37 de Bozgoru
imncearca sa-i atragi atentia.. ideea e sa nu fii timid... stiu ca e greu... la varsta asta e f greu s anu fii timid..( been there..done that :) )..dar incearca sa te gandesti ca n-ai de ce sa fii timid.. pt . ca daca nu iese asa cum iti doresti tu ...
Fete insarcinate pana la varsta de 16 ani (sondaj) din 29 mai 2010 15:46 de Pischot
Cate fete cunoasteti ca au ramas insarcinate [nu ma intereseaza daca au pastrat copilul sau au facut avort] pana la varsta de 16 ani, inclusiv!?
Sau cele care sunteti in cauza, ce aveti de gand in privinta copilului?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 mai 2010 15:42 de Pischot
Si daca tatal copilului e iubitul tau [i][ca altul cu care sa fi intretinut relatii sexuale nu vad la varsta asta! desi poate sunt mai comunista!][/i]
...Inseamna ca trebuie sa-l pastrezi?!
Fetito, ai 14 ani in puii mei?
Maica-ta banuiesc ca ...
my first time...la 20 de ani:)) din 29 mai 2010 15:10 de leeloo
Povestea mea va poate parea mai ciudata... Anul acesta am implinit 20 de ani si pana acum nu am avut niciun contact sexual propriu-zis.Peeting`urile au inceput cam de la varsta de 17 ani, dar niciunul in zona genitala. Poate ma credeti o retardata, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In din 29 mai 2010 14:35 de Alina
Da astazi am zacut test de sarcina si se pare ca sunt insatcinata:o:o:o:o:o:o eu am intrebato pe mama cum va proceda daca afla ca sunt insarcinata la virsta asta si mia spus ca imi va face abort:(:(:( Eu nu vreau sa fac abotr ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In din 29 mai 2010 14:35 de Alina
Da astazi am zacut test de sarcina si se pare ca sunt insatcinata:o:o:o:o:o:o eu am intrebato pe mama cum va proceda daca afla ca sunt insarcinata la virsta asta si mia spus ca imi va face abort:(:(:( Eu nu vreau sa fac abotr ...
Re: Re: Re: Academia de politie din 29 mai 2010 10:37 de simosimina
fratele meu a avut de furca cu niste cercei:)))))))))))))
dar pana la urma a fos OK!:)
Re: Again...sarcina... :-s din 29 mai 2010 10:28 de simosimina
e o mare prostie.
Vezi ca nu-mi place ca are scurgerile alea.
Mai bine spune-i sa se duca la ginecolog.
Re: fumatul si sexul din 29 mai 2010 10:27 de simosimina
eu fumez ocazional...iubitul meu fumeaza de ani de zile...nu avem probleme in pat niciodaa:D
Pana la urma si proasta alimentatie ..E-urile si toate prostiile care se mananca dauneaza organismului...asa ca o viata ai..la ce dracu` sa ai atata ...
Pagina 835 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
47 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |