Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

fiindca..

din 29 mai 2010 19:56 de bna

pai sunat cam inalta la 1 70 ..nu?? ..totusi ..sunt pe clasa a9a ..trec pe a10a ..daca voi mai creste nu e o problema? imi place foarte mult sa port pantofi inalti..:D

Re: Re: Re: lichid vascos

din 29 mai 2010 18:38 de McLove

Pai tu ce crezi? Poate ramane insarcinata si in al doilea caz.

Re: simplu sondaj!

din 29 mai 2010 18:35 de compot

Nici una. Dar de ce intrebi ? :unsure::unsure: Cumva....... ??:devil::devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea la barbati

din 29 mai 2010 18:26 de Mihai

depinde cu ce robot de bucatarie ai facut sex, poate curge si o galeata daca faci cu mixerul.

Re: Re: lichid vascos

din 29 mai 2010 18:17 de oralx

Aha am inteles si mai am o intrebare ea ca sa ramana gravida trebuie sa pompez sperma in ea sau poate ramane si daca bag penisu in ea cu ceva sperma pe el ?

Re: Re: Prietena mea indragostita de prietenul meu

din 29 mai 2010 18:15 de sgc

s-ar putea sa ai dreptate bozgore. partial. lumea-i plina de barbati - corect. nu ti-e prietena - corect. punctul 2, e prea mult de vorba, dar n-are treaba cu emilia raluca albu, cu prietenul ei mclove. deci, merci de compliment, s-ar putea sa fi ...

Re: Ma duc la ginecolog

din 29 mai 2010 17:58 de Fleur

Si mie mi s-a intamplat asta. Mama mi-a zis ca nu intra cu mine, insa doctorita a zis ca e obligatoriu, deoarece sunt minora. I-a spus mamei mele ca nu mai sunt virgina, ea a avut un soc..si asta a fost. La ecografie nu se observa daca esti ...

Re: Re: Re: fumatul si sexul

din 29 mai 2010 17:51 de Bozgoru

marimea n-are legatura... marima e cu ce ti-a dat D-zeu... tigara nu incetineste sau stopeaza cresterea penisului.. chiar daca fumezi de la 5 ani..

Re: Re: simplu sondaj!

din 29 mai 2010 17:49 de Bozgoru

P.S: nu e ca la tv sau ca in filme... in Rmania e azi.... te duci la chiuretaj intr-o clinica si la 14 ani daca dai 2 -3 mil in plus...

Re: simplu sondaj!

din 29 mai 2010 17:48 de Bozgoru

acum nu stiu nici una ca nu mai am cunoostiintze asa tinere ( din pacate :D )... dar.. la vremea respectiva.. numarul depaseste fara sa exagerez 7-8...

Re: Metode de a cunoaste fete

din 29 mai 2010 17:44 de Bozgoru

intr-adevar sunt multi in ipostaza ta... si eu am cateva cunontiinte care au ajuns... la o varsta destul de inainta singuri pentru ca pur si simplu nu mai au unde sa cunoasca fete. Acum.. nu pot sa-ti zic sa iesi pe strada sa agati.. sau in club ...

Re: Help...cu fetele

din 29 mai 2010 17:37 de Bozgoru

imncearca sa-i atragi atentia.. ideea e sa nu fii timid... stiu ca e greu... la varsta asta e f greu s anu fii timid..( been there..done that :) )..dar incearca sa te gandesti ca n-ai de ce sa fii timid.. pt . ca daca nu iese asa cum iti doresti tu ...

Fete insarcinate pana la varsta de 16 ani (sondaj)

din 29 mai 2010 15:46 de Pischot

Cate fete cunoasteti ca au ramas insarcinate [nu ma intereseaza daca au pastrat copilul sau au facut avort] pana la varsta de 16 ani, inclusiv!? Sau cele care sunteti in cauza, ce aveti de gand in privinta copilului?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 mai 2010 15:42 de Pischot

Si daca tatal copilului e iubitul tau [i][ca altul cu care sa fi intretinut relatii sexuale nu vad la varsta asta! desi poate sunt mai comunista!][/i] ...Inseamna ca trebuie sa-l pastrezi?! Fetito, ai 14 ani in puii mei? Maica-ta banuiesc ca ...

my first time...la 20 de ani:))

din 29 mai 2010 15:10 de leeloo

Povestea mea va poate parea mai ciudata... Anul acesta am implinit 20 de ani si pana acum nu am avut niciun contact sexual propriu-zis.Peeting`urile au inceput cam de la varsta de 17 ani, dar niciunul in zona genitala. Poate ma credeti o retardata, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In

din 29 mai 2010 14:35 de Alina

Da astazi am zacut test de sarcina si se pare ca sunt insatcinata:o:o:o:o:o:o eu am intrebato pe mama cum va proceda daca afla ca sunt insarcinata la virsta asta si mia spus ca imi va face abort:(:(:( Eu nu vreau sa fac abotr ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In

din 29 mai 2010 14:35 de Alina

Da astazi am zacut test de sarcina si se pare ca sunt insatcinata:o:o:o:o:o:o eu am intrebato pe mama cum va proceda daca afla ca sunt insarcinata la virsta asta si mia spus ca imi va face abort:(:(:( Eu nu vreau sa fac abotr ...

Re: Re: Re: Academia de politie

din 29 mai 2010 10:37 de simosimina

fratele meu a avut de furca cu niste cercei:))))))))))))) dar pana la urma a fos OK!:)

Re: Again...sarcina... :-s

din 29 mai 2010 10:28 de simosimina

e o mare prostie. Vezi ca nu-mi place ca are scurgerile alea. Mai bine spune-i sa se duca la ginecolog.

Re: fumatul si sexul

din 29 mai 2010 10:27 de simosimina

eu fumez ocazional...iubitul meu fumeaza de ani de zile...nu avem probleme in pat niciodaa:D Pana la urma si proasta alimentatie ..E-urile si toate prostiile care se mananca dauneaza organismului...asa ca o viata ai..la ce dracu` sa ai atata ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 835 din 3731
«   1 ... 832   833   834   835   836   837   838 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare