Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: mare dubiu

din 28 mai 2010 00:05 de alexnico08

[b]sunt cu totul de acord cu tine!![/b]

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcin

din 27 mai 2010 23:47 de Ssoryn

ce vina are fata ca nu stie si ca a pus si ea o intrebare? are o nelamurire si a intrebat alte persoane cu experienta sa afle diferite pareri si raspunsuri...nu e frumos cum v-ati purtat cu fata...daca vreti sa dovediti cat de destepti sunteti puteti ...

Cum imi dau seama daca e virgina?

din 27 mai 2010 22:23 de costy

in primul vreau sa va zic ca problema mea e destul de complicata. asadar......am o prietena de 10 luni.amandoi avem 17 ani.eu unul inca nu am mai avut relatii sexuale...insa apare o mica problema........prietena mea.chestia e ca ea nu are un renume ...

Re: lichid vascos

din 27 mai 2010 22:19 de Blossom

Depinde de perioada ciclului menstrual in care se afla.. Nu cred ca ai motive de ingrijorare mai ales daca spuneti ca v-ati protejat.. si din cate spui tu.. fata nu pare sa fie prea mare.. sigur nu intri la corupere?:)) Dar se mai poate intampla ...

Re: Salut!

din 27 mai 2010 22:14 de Blossom

Nu cred ca ii va spune, este vorba de acel juramant de confidentialitate.. Din cate stiu eu nu, poate doar daca te duci de mana cu mamica.. Si apropo de cicu neregulat.. eu am de 6 ani.. si tot la o luna- o luna jumate am... deja m-am cam obisnuit ...

Lichid vascos

din 27 mai 2010 22:07 de oralx

Am o intrebare am facut cu prietena mea acum 2 luni toate buna si frumoase i-a venit ciclu tot si acum 3 zile am facuto iar dar de data asta ea imi spune ca ii curge asa un lichid asa parca se uda la chilotei pana acum nu ii curgea asa mult !Oare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea indragostita de p

din 27 mai 2010 21:51 de sgc

asta-i chiar foarte frumos din partea ta, si-a oricui, daca nu se rezuma, doar la declaratie

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ma

din 27 mai 2010 21:47 de Blossom

E nasol daca-si coordoneaza relatia dupa ceea ce fac altii si-ti mai da si exemple de genu.. parerea mea e ca la un moment dat o sa se dea pe brazda.. motivul pentru care ea nu vrea exista.. dar cine stie.. la un moment dat o sa revina la ...

Salut!

din 27 mai 2010 21:45 de Denisa

am si eu o intrebare`.. daca te duki la ginecolog ca sa iti reglezi ciclul acesta o sa`i spuna parintelui daca mai esti virgina sau nu? ca ma tot framanta chestia asta :)) va rog raspunde`ti`mi :(

Re: sal ma puteti sfatui si pe mine ?

din 27 mai 2010 21:42 de Blossom

mai fata, si eu am un prieten cu 7 ani mai mare ca mine.. eu am 19 ani, el 26.. nici el nu a insistat prima data.. e vba de ceea ce-ti doresti tu cu adevarat.. da totusi.. e alegerea ta. daca iti doresti, o sa treci peste frica si peste toate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mare d

din 27 mai 2010 20:34 de alkaline

m-am gandit si eu ca s-ar putea sa nu mai mie virgina si am intrebat in stanga si in dreapta si am aflat ca inaintea mea a mai fost cu 2 baieti:cu unul 2 sapt in care nici macar nu sau sarutat si cu altul 1 luna in care el a fost plecat din oras ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mare d

din 27 mai 2010 20:22 de McLove

Nu stiu... am precizat, eu m-am referit strict la faptul ca nu mai e virgina. Si, parerea mea, ar fi cam aiurea ca dupa un an, in cazul in care nu mai e virgina, sa fie pudica. (exista destule cazuri) O alta varianta, daca e virgina... ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcina!!!

din 27 mai 2010 19:43 de Andruta

in caz ca nu ati observat am postat 2 mesaje la fel iar in al doilea am corectat greseala.si daca esti asa destept ti-ai fi dat seama la ce mam referit ...raspundeai si gata da nu incepi tu sa ma judeti sau sa ma faci proasta ....un om destept nu ar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mare dubiu

din 27 mai 2010 19:29 de Psyche

si atunci pentru ce alt motivul lui dumnezeu vrea sa mai astepte doi ani?! :blink: incercand a face abstractie de ideea ca ar fi deja deflorata.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mare dubiu

din 27 mai 2010 19:21 de McLove

Eu raman la ideea ca nu mai e virgina... trebuie sa fim realisti. Daca el se desparte de ea, pentru faptul ca nu s-a pastrat pentru el... Pudica?! Dupa un an, prinzi incredere... nu cred ca pana la varsta de 17 ani a trait in jungla, si gorila ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: mare dubiu

din 27 mai 2010 19:04 de Psyche

nu e cazul sa fim asa neincrezatori. e si asta o varianta,desigur,insa nu poti afirma ca a nu fi virgina e singura varianta. nu stiu in ce tipologie ar trebui incadrata iubita ta insa daca ar fi sa trebuiasca sa ii gasim vreo eticheta as opta ...

Re: Re: Re: Re: Re: mare dubiu

din 27 mai 2010 18:46 de McLove

Partea ciudata nu e "sa astept 2 ani". Ok, tinand cont ca e aiurea sa spuna asa ceva, tinand cont ca a prelungit perioada de asteptare, sunt doua variante: 1. Ea nu mai e virgina, si vrea sa isi bata joc de tine. 2. Ea nu mai e virgina, si ...

Re: Re: Re: Re: Re: mare dubiu

din 27 mai 2010 18:45 de alkaline

Da,aici ai dreptate. Totusi o sa o intreb si daca o sa se intample ceva vara asta dar nu as vrea sa o intreb chiar asa direct.Ma gandeam ca in urmatoarea intlnire in care o sa facem "totul pana la sex" sa o intreb adca vrea si daca refuza sa o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcina!!!!

din 27 mai 2010 18:36 de McLove

Prost? Ok, o sa iti dau cateva exemple, prin care o sa iti demonstrez ca tu ai probleme grave, dar nu vezi asta... 1. Esti praf! Inteleg ca tastatura are tendinta sa isi bata joc de persoana care "o apasa", dar... se vede clar, ca esti cum am zis, ...

Re: Re: Re: Fotbal pentru fete

din 27 mai 2010 18:22 de jairzinho

daca sti fotbal cat stie cristiano ronaldo(idolul tau) mai ai de invatat,chiar mult

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 837 din 3731
«   1 ... 834   835   836   837   838   839   840 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare