Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcina!!!!

din 26 mai 2010 00:43 de compot

Unde ai trait tu ? Cati ani ai ? Asta ar trebui sa stii fara sa mergi o zi la scoala.

Re: Re: Re: Prietena mea indragostita de prietenul

din 26 mai 2010 00:12 de sgc

mie mi se pare ca prietena ta are un extrem de rar bun-simt, daca procedeaza asa cum spui tu in conditiile descrise de tine. nu ti se pare?!? sau tu in locul ei, n-ai avea nicio ghiulea de constiinta sa te cuplezi cu prietenul ei?!?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcina!!!!

din 25 mai 2010 22:26 de Andruta

McLove eu cand am facut biologie nu ne-a invatat aceste chestii.....nu ne-a zis nimic despre ramasul insarcinata....cum..cand....etcdaca ramai sau nu din anumite chestii.....ne-a invatat cu totul altceva.....poate in ziua de azi se vorbeste despre ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcina!!!!

din 25 mai 2010 22:21 de Andruta

McLove chiar nu am chef sa ma cert cu tine...in plus nici nu te cunosc si nu ma cunosti...eu am intrebat ce vroiam sa stiu daca vrei imi raspunzi daca nu vrei nu-mi raspunde dar nu fa tu pe desteptul

Re: Re: Re: sarcina!!!!

din 25 mai 2010 22:13 de McLove

Nu te "judeti", te judec! Nu ma cred mai "destepti", sunt, pur si simplu, mai inteligent ca tine. Invata sa "a scrie bine" cand incerci sa imi demonstrezi ceva. Asa ceva nu se intreaba... trebuie sa ai probleme grave, sa nu cunosti un lucru ...

Re: Re: Re: sarcina!!!!

din 25 mai 2010 22:13 de Andruta

McLove daca tu o faci cu iubita ta si cu cainele asta nu inseamna ca toata lumea o face

Re: Re: sarcina!!!!

din 25 mai 2010 22:10 de Andruta

acele date nu sunt adevarata....sunt putin mai mica...iar daca am pus o intrebare la care am dubii asta nu inseamna ca trenuie sa ma judeti....si sa vb asa...pur si simplu nu stiu destule detalii despre viata sexuala....daca te crezi mai destepti ai ...

Re: sarcina!!!!

din 25 mai 2010 20:56 de bibush

asta e caterinca??????dar totusi sa iti raspund .......e suficient sa ejaculeze el nu tu

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisului.

din 25 mai 2010 20:50 de Pischot

sfatul meu e sa incerci... ce-o fi o fi! Si daca exista minte.. exista si incredere in tine si`n "jucaria" ta

Sarcina e doar cand cei doi au orgasm?

din 25 mai 2010 19:52 de Andruta

ca sa ramai insarcinata trebuie sa le vina la amandoi sau e de ajuns sa-si dea drumul baiatul?daca fetei nu ii vine poate ramane??

Re: Sarcina

din 25 mai 2010 18:57 de sorinuxa

Pey dak ti-ai atins sperma si dupa aia ai pus mana in zona intima a prietenei tale nu ar fi periculos dar daca ai bagat si mana in vaginul ei....intradevar nu traiesc in aer dar trebuia sa te speli iar dupa puteai sa o atingi cat vroiai

Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iube

din 25 mai 2010 18:10 de anonima

Daca se intereseaza de tine..de familia ta...de prietnii tai(ii pasa de tine)...daca vrea nr tau...daca ti-a spus vreodata ca te place...daca a incercat sa te binedispuna cand ai o problema...daca se uita la tine minute in sir...daca face "glumite" k ...

Re: Re: Prietena mea indragostita de prietenul meu

din 25 mai 2010 17:51 de emylia

asta am incercat,sa ies separat cu ea..dar mi se pare ciudat,pana mai acum ceva timp ieseam toti 3 si ne distram..cand stie ca trebuie sa apara iubitul meu,ea mereu pleaca,si nu stiu cum ma simt...probabil acum daca as sta cu amandoi odata i-as sarii ...

Sarcina

din 25 mai 2010 17:45 de D,O,

Hello..am o intrebare..daca la un moment dat am ajuns cu mana in contact cu sperma si peste aproximativ 5 minute mi-am atins prietena in zona intima ..exista riscul unei sarcini? am auzit ca spermatozoizii nu supravietuiesc "in aer"..trebuie sa ...

Re: Re: Despartire, santaj!

din 25 mai 2010 17:34 de sorinuxa

Ti-am ascultat sfatul si i-am zis mamei .bine ca ea nu este in tara si am vorbit q ea pe mess nu m-a certat dar nici fericita nu era iti dai seama ..A zis ca sunt prietena ei cea mai buna si e bine ca nu ma ascund de ea... trebuia sa ma fi gandit ...

Re: Re: Mai este valabil testul de sarcina?

din 25 mai 2010 17:21 de yony

desi eu nu cred ca, cutia ar putea afecta rezultatul, daca era in punguta :)

Re: Mai este valabil testul de sarcina?

din 25 mai 2010 17:21 de yony

ii 15 lei un test...ca sa fii sigura, repeta-l :D

Re: Re: Mai este valabil testul de sarcina?

din 25 mai 2010 16:24 de Uncontrollable

am trimis un mail la SureCheck si am intrebat acolo pe forum...si mi'au zis ca daca nu era in cutie ...nu mai era valabila:-?? dar daca nu este valabila...atunci nu ar fi trebuit sa apara liniuta aia care zicea ca nu sunt insarcinata...nu? cum ...

ceau

din 25 mai 2010 14:38 de minu

baieti.. am 22 ani , un penis de 14 cm si pot spune ca am satisfacut toate femininele cu care am fost... cel mai important este sa sti cum sa lucrezi , sa iti incalzesti partenera inainte . Chiar daca este mai larga , asta nu va fi un obstacol in a o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Senzatie de urinare in timpul

din 25 mai 2010 14:28 de moni

senzatia este foarte mare de urinare....si daca ma relaxez..nu e de bine...am incercat...si este cam mult lichid...alta data plec la wc si cred ca este urina...dar aceeasi senzatie de fiecare data si la inceputul actului sexual???

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 840 din 3731
«   1 ... 837   838   839   840   841   842   843 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare