Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cine mi-a furat parola? din 23 mai 2010 17:25 de ExoticDream
Take it eeeeeeeeeasy, will you?
Da, acesta este un site gandit sa ajute lumea si nu, nimeni de aici nu se ocupa cu "hackereala". Singurul care are acces la parolele utilizatorilor este adminul si da-mi voie sa ma indoiesc de faptul ca l-ar ...
Re: Re: Re: Re: Eu 17 ani,ea 14 ... Dezvirginare ? din 23 mai 2010 17:06 de ExoticDream
Cele de mai sus NU sunt suficiente motive pentru a te apuca sa descui "lacatelul" unei minore! POATE te-as fi inteles DACA SI NUMAI DACA tu si respectiva ati trai o poveste de iubire ca-n povesti si ar exista un motiv (nu stiu care, poate unul ...
Re: Re: Decalotarea penisului din 23 mai 2010 13:50 de PhN1337
Astia cu problemele ... Incercati in baie,cand faceti dus,atunci e cel mai bine,si nu e nici prea dureros daca e destul de umeda :)
Re: Ura fata de parinti din 23 mai 2010 11:54 de ronnye
si eu imi ursca parintii...sunt opusul meu[dezorganizati, aprinsi...] si simt ca sunt produsul comunismului...iar eu ceea ce a venit dupa, e stupid si revoltator sa incerci sa impui principii comuniste intr-o familie[munca asidua, ...
Re: Re: Re: recunoaste din 23 mai 2010 11:23 de McLove
Ma copil , invata romana, apoi adreseaza-te cuiva.
Invata sa iti scrii bine organele, apoi foloseste-le.
Crezi ca esti atat de important, incat sa imi obosesc timpul, ca sa iti iau id-ul plin de cocalari? Gresit!
Re: Re: Re: Cum se formateaza un PC? din 23 mai 2010 09:03 de alex
cum reformatezi un calculator ?
1 faci rosr de un cd bootable cu windows de obicei xp ca ruleaza bine
2.bagi cd inauntru si apesi f8 si o sati apara o chestie care o sa scrie :1 flopy
2 cd
3 maxteor
tu alegi cd si dai enter ...
Re: Eu 17 ani,ea 14 ... Dezvirginare ?! din 23 mai 2010 08:14 de SORIN28
1. Daca se afla, vei fi judecat si vei ajunge la scoala de corectie iar cand vei implini 18ani vei fi transferat la penitenciar.
2. Nu au cum sa afle...dar daca e luata putin mai tare va spune tot.
3. Da, foloseste prezervativul.
Re: : Cum iti dai seama daca te iubeste cine din 23 mai 2010 06:36 de compot
Fostul... spune tot!
Re: Eu 17 ani,ea 14 ... Dezvirginare ?! din 23 mai 2010 06:31 de compot
1. Daca te denunta, poti ajunge. O sa stai pe arest, o sa fii futu.t in cur si-o sa iesi in cateva zile.
2. Se poate dar costa foarte mult, depinde cat timp a trecut de la ultimul contact sexual!
3. Da. Foloseste-l, dar nu doar pentru ...
Re: Eu 17 ani,ea 14 ... Dezvirginare ?! din 23 mai 2010 03:10 de ThT
Nu inteleg ce cauti la 17 ani cu o fata de 14.:| Fund nu are,sani nu are,:-?minte..nu are(nu e dezvoltata,cred ca asta e si principalul motiv,cu cele de varsta ta nu ai sanse).Daca as fi parintele acelei fete cred ca te-as bate sa nu te mai ridici de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Este buna sperma inghitita? din 23 mai 2010 01:06 de Pischot
de ce sa platim cand sunt atatia care beau moca? :D
Da Machiavelli, sunt un exemplu de "Asa Nu!" dar merita sa le vorbesti asa, ca sa inteleaga gravitate porcariilor! ...
Sa nu incercati asta acasa COPII!
PS: Nu servesc alcool sub nicio ...
Re: Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 23 mai 2010 00:19 de Incepator
Daca faci sex de calitate in sesiune, o treci ?
Re: Re: recunoaste din 22 mai 2010 23:54 de Werdragon
ce prost esti:| ma jur si nu mas mira daca esti chir tu pe ala care [i][Cenzurat de ExoticDream][/i] nu eu am zis ca e sexpert ala am zis ce vrei sa cred:|? zi ma ? ce? [i][Cenzurat de ExoticDream][/i]
Cine mi-a furat parola? din 22 mai 2010 23:08 de Werdragon
deci ma scuzati da [i][Cenzurat de ExoticDream][/i] pe fraieru care are acces la parolele de pe acest site la toti useri si mi-a luat parola(care era si parola de la mess) si mi-a ntrat pe id deci vreau sa zic daca un site care ar trbuii sa ajute ...
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 22 mai 2010 20:29 de baby
"- Nu poti porunci inimii! Dragostea se merita, respectul se castiga."
Am gasit citatul in jurnalul lui Sorin.
Acum nu stiu meritul cui este cand cineva te iubeste.
E meritul tau ca ai reusit sa il faci sa te iubeasca??
E meritul acelei ...
Re: Re: Re: Re: Este buna sperma inghitita? din 22 mai 2010 20:06 de by geo
Re: Pierce in limba din 22 mai 2010 19:35 de Psyche
eu personal am de mai bine de 3 ani si nu am avut nici o complicatie,nici la inceput,nici mai tarziu.
am avut problema undeva intre 3-5 zile dupa,e si perioada in care limba iti e umflata pana in cerul gurii,dar trece.
e esential sa nu bei ...
Re: Re: putin ajutor va rog!!! din 22 mai 2010 18:32 de sorinuxa
ma rog nu este carne e ca un fel de cheag de sange e elastic...P.S este o foicica subtire e cheag si este elastic ...
Re: putin ajutor va rog!!! din 22 mai 2010 18:31 de kitty_cat
carne??...sigur este carne???
. sa nu fie cheaguri d sange... e o diferenta..dar daca este sigur carne ar fi mai bine sa te duci la un control ginecologic pentru ca orice sfat primit d aici nu iti va rezolva problema :) take care
Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste din 22 mai 2010 17:38 de ramona
ma iubeste edy?
Pagina 843 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
61 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |