Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: "Picatura placerii"-Mit sau real din 24 mai 2010 13:20 de router
am vazut subiectul si aveam o intrebare asemanatoare, sorry scriu aici dar mam gandit ca o sa vezi mai bine. sunt la inceput de tot asa ca abia invat. stiu ca e penibil dar here goes: daca in timpul excitatiei apare picatura, am atins pe deget din ...
Re: Re: Re: "Picatura placerii"-Mit sau real din 24 mai 2010 13:19 de router
am vazut subiectul si aveam o intrebare asemanatoare, sorry scriu aici dar mam gandit ca o sa vezi mai bine. sunt la inceput de tot asa ca abia invat. stiu ca e penibil dar here goes: daca in timpul excitatiei apare picatura, am atins pe deget din ...
Re: Re: Re: Intarziere menstruatie din 24 mai 2010 12:50 de DYA
da, din pacate sunt sanse foarte mari sa fi ramas insarcinata, pt ca erai in perioada fertila( asa am dedus din cate spui tu!).Si nu v-ati protejat absolut deloc, adica el a terminat in tine sau ati folosit coit intrerupt?:blink:
Re: Re: Re: Decalotarea penisului din 24 mai 2010 09:23 de amoshot8
Ms de imformatie!:D
Re: Re: Re: Re: Ce se intampla?? din 24 mai 2010 09:23 de Necunoscator
Multumesc:)
Re: Re: Fotbal pentru fete din 24 mai 2010 07:29 de compot
Daca joci cu cineva care intr-adevar stie(gen eu :D:D), o sa fie imposibil sa nu-ti placa.
:rolleyes::rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Semnificatia cuvantului din 24 mai 2010 07:17 de compot
In mare parte cam toti sunt asa, acum sper ca nu te duci sa-l pui pe-ala sa-ti tatueze manastire pe... corp :D:D
(glumeam)
Serios acum, esti in cautarea perfectiunii, dar crede-ma, n-o vei gasi, ea nu exista in viata reala!
Re: Re: Intarziere menstruatie din 24 mai 2010 02:35 de Predescu
buna am 14 ani si acum 2 saptamani mi-am inceput viata sexuala si prima data a fost neprotejat dar apoi ne-am protejat...ce riscurii sunt sa raman insarcinata avand in vedere ca astazi dupa calculele mele de luna trecuta trebuia sa-mi vina ...
[i]Something[/i]... is overrated. din 24 mai 2010 02:31 de ExoticDream
In lista de Mess (yeah, this useless virtual world) cineva are acest status... Nu ma intreb ce anume i l-a inspirat, STIU (chiar daca nu am mai vorbit de cativa ani si habar n-am in ce zona crepusculara isi duce existenta). STIU doar ca anumite ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarz din 24 mai 2010 02:29 de Predescu
nu iti face griji e probabil de la raceala sau poate ai fost prea stresata in ultimile zile dar nu iti mai face griji ca insarcinata nu ai cum sa fii fata mea doar in cazul in care baiatul de langa tine avea penisul cu niste spermatozoizii foarte ...
De ce fotbal? din 24 mai 2010 02:04 de ExoticDream
De... niciodata. Oricat de mult mi-ar placea mie sportul in general, fotbalul mi se pare.... overrated: in fond, ce altceva este decat o alergatura quasibezmetica in circa 7000 m^2 pentru a introduce o bila (pardon, balon, cu raza de circa 10 cm) ...
Re: Re: Re: Ce se intampla?? din 24 mai 2010 01:39 de ThT
Daca nu e o gluma tampita,cel mai probabil ai un server de control la distanta prin calculator.:) Acest lucru poate fi 100% sigur daca ai un antivirus de trompeta sau chiar..nu ai.Solutie=>cel mai bine formateaza pc ca sa fii sigur ca nu mai ramane ...
Re: Re: Re: Re: Sunt insarcinata ? din 24 mai 2010 00:54 de mihaela
Sper sa treacaa :~* orcum multumesc de raspunsuri ma-ti mai linistit ..ma gandeam deja ca am o sarcina extrauterina, cicl pe sarcina si etc. Imi treceau o groaza de chestii prin cap:blink:
Re: Re: Re: Sunt insarcinata ? din 23 mai 2010 23:49 de Psyche
in primul rand sangerarea respectiva de dupa,a doua zi nu are nici o legatura cu sarcina si in al doilea si cel din urma,daca ti-a venit menstruatia nu e loc de dubiu.
nu e necesar psihologul. cu totii am fost asa la inceput. o multime de ...
Ce se intampla?? din 23 mai 2010 22:44 de Necunoscator
salut. vreau si eu un raspuns daca se poate:)
acum 10 min eram in dormitor butonand pe calculator pe facebook. m-am gandit sa merg pana in sufragerie la parintii mei ca sa ii intreb ceva.
cand m-am intors in dormitor,p ecranul calculatorului era ...
Penis la 16 ani curbat! din 23 mai 2010 20:48 de Alexx
Relax! Eu am 33 de ani si am aceeasi problema de cand ma stiu. Am avut si eu retineri la inceput, si m-am spresat,dar cand am inceput sa "sap" cu el, mi-am dat seama ca este ok, iar ea a zis ca este mai bun decat unul drept :)
Relax, and keep on ...
Re: Re: Sunt insarcinata ? din 23 mai 2010 20:38 de mihaela
Parca ma-i mai linistit, Am mai adresat intrebarea catorva persoane si lafel raspunsul acestora a fost negativ. Nu stiu.. am asa o frica si parca tot acolo ma gandesc poate ar trebuii sa trec pe la psiholog :lol:
Re: Sunt insarcinata ? din 23 mai 2010 18:43 de Pischot
e normala sangerarea... e ruperea himenului!
Nu e nicun risc daca ti`a venit!
Take care! :flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman din 23 mai 2010 17:45 de una
si aici sunt impartite parerile:)..depinde de fete...eu de ex am 16 si vreau s`o fac si dak ma stiu stapani si sa nu`i las pe toti baietii sa faca sex cu mine at n`am dc deveni "galeata" la 20:) totul depinde de dorinta tah` si de ceea ce vr ...
Re: Re: Re: Semnificatia cuvantului din 23 mai 2010 17:38 de ExoticDream
Nici un "come on"! Daca (cica) ma iubeste, nu mai simte nevoia sa faca pe Don Juan cu altele! Asta ca sa nu mai zic ca sexul (cu altele) nici nu intra in discutie!!! Cum vine asta.... "o iubesc pe X, dar din intamplare am dat peste Y si, desi eu ...
Pagina 842 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
49 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |