Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Help...cu fetele

din 21 mai 2010 16:44 de ubyalex

fii tu insuti si nu incerca sa faci ceva ce nu iti sta in fire.intra in discutie cu ea..abordati orice subiect..dupa invito la un suc,la o plimbare,orice..unde sa fiti numai voi doi..asa va cunoasteti mai bine..si ai sa vezi ca dupa lucrurile o sa ...

Re: Parola de Mess.... destainuita partenerului?

din 21 mai 2010 16:14 de ubyalex

eu una stiu toate parolele iubitului meu la mai toate conturile sale si el stie la randul lui parolele mele....pe la inceput mai intram pe ID-ul lui de mess sa vad ce mai vb,nu aveam incredere...dar cu timpul nu ma mai interesat...pt ca daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: par pubian???

din 21 mai 2010 15:00 de Psyche

pentru ca imita mai bine originalul. plus ca cine stie ce fel de par e in confectie si atunci automat creste pretul. poate e un raport si de calitate pe care tu nu-l spui. :p

Re: Re: Re: Re: sexul in 3

din 21 mai 2010 14:39 de Psyche

unii mai au si pareri opuse. mie imi pare societatea in care traim mult mai inchisa la minte decat (cred eu) ar trebui. chiar daca intr-o relatie sexul si dragostea merg mana in mana,de multe ori cand facem sex uitam de dragoste. barbatii au ...

Re: Help...cu fetele

din 21 mai 2010 13:56 de yony

fii tu insutzi, nu incerca sa pari altcv.. invit-o la un suc, da-i de inteles ca o placi :)

Epilatul la barbati

din 21 mai 2010 13:45 de satisfacfemei

offf...aici da fiecare cu parerea lui.asa e corect cum cere nevasta,femeia fiecaruia sau cum l-a obisnuit.eu ma epilez doar sub brat cu lama si e ok mai mult pt transpiratie.oricum nu-mi creste mult nicaieri:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le excita pe fete/f

din 21 mai 2010 11:44 de paladeeduard

Help...cu fetele

din 21 mai 2010 10:27 de zeedz

Buna.am 14 ani,neimpliniti.Am si eu o nelamurire,imi place de o fata din clasa.Nu stiu cum sa ma fac observat,sunt putin timid.Pe mess ne intelegem super ok,dar nu stiu ce sa ii zic cand ne vedem la scoala . Ea ma place? daca se intampla sa ne uitam ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: e posibil?

din 21 mai 2010 00:26 de Pischot

Ce era sa zic! :D Daca iti plac... Fa`ti!

Re: Penis la 16 ani curbat!

din 21 mai 2010 00:22 de ioo

bah,sa stii ca io am exact aceeasi problema :) da cautand exercitii pe net vad ca nus unicu :) si gandind eu asa,miam dat seama ca chiar sunt unele pozitii in care sati exciti partenera la maxim,si eu inca sunt virgin,dar dupa teoriile mele cred ...

Re: Re: El are penis mare, cum sa facem sex?

din 21 mai 2010 00:12 de Pischot

Dumnezeule Mare! La [b]EXPEDITOR[/b] treci un oarecare [b]nume[/b] cu care sa postezi La [b]TITLU[/b] nu treci [b]nimic[/b]! La [u][b]MESAJ[/b][/u] treci cea [b]ce vrei sa spui[/b] /mananci! Stiu ca e greu sa inveti ceva nou pe internetul ...

Re: Parola de Mess.... destainuita partenerului?

din 21 mai 2010 00:06 de sweetgirl16

prietenul meu nu imi stie parola de messenger...si nu nici nu i-as da-o pt ca e intimitatea mea (asa consider eu ):ok:

...despre dragoste

din 20 mai 2010 22:54 de SORIN28

- Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata. - John Gay - Adesea, oamenii uita ca una din componentele importante ale dragostei este vointa de a iubi. - Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai ...

Re: Re: Re: sexul in 3

din 20 mai 2010 22:53 de Pischot

Dispus sa o faci cu el si sotia sa? :D Super tare! [Mi-am dat seama ca e doar un mod de a-i arata ca nu gandeste cum trebuie! Sau defapt nu gandeste ca noi!] Alexandra[daca am retinut eu bine], nu ai de ce sa-mi multumesti! Asta gandesc, ...

Re: Re: Re: sexul in 3

din 20 mai 2010 22:23 de alexnico08

CONTRA! O iubesti,stai cu ea. NU o iubesti las'o nene,isi poate reveni fata...cu greu,dar poate trece peste. Deci daca o iubesti,iUBESTEO doar pe ea!:love::love::heart:

Re: Re: sexul in 3

din 20 mai 2010 22:04 de SORIN28

Daca vin la Tulcea sau vii tu la Galati cu a ta iubita/sotie...o punem de un sex in 3? Ce naiba, doar va extindeti orizontul. Gandeste inainte de a scrie :ok:

Re: Ajutor :-s Care sunt sansele? :-s

din 20 mai 2010 20:56 de yony

nu pot sa zic ca sunt ff sigura, dar daka ai luat pastila de a 2a zi corect, si apoi ti-a venit menstruatia...si ai facut si un test de sarcina care a iesit negativ, eu cred ca sansele sa fi ramas insarcinata sunt 0.01% :) poate din cauza ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E bine sa inghiti sper

din 20 mai 2010 19:37 de Gheort

te invitam pe tine,stimabile,sa bei un pahar de pipilica sa ne spui daca ti-a placut.acest lucru nu mai tine de inhibare,tine de normalitatea la etajul superior,daca intelegi ce zic aici. :rolleyes: e o mica mare diferenta de la a oferi placere si ...

Re: Re: sexul in 3

din 20 mai 2010 19:25 de Pischot

;) mda... ce teren castiga , cand ea se poate departa de el, stiind ca a facut-o cu alta/altele? ... WTF...:` Nu stiu, eu vad altfel lucrurile... Si apropos de ce a zis Sorin28, iubitul meu a zis ceva de genu` ca fantezia lui e cu doua fete, ...

Re: Buna,am si eu nevoie de un sfat!!

din 20 mai 2010 16:59 de Cristina

Ce sa fac ...?? sa am relati cu el sau sa mai astept???javascript:;

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 845 din 3731
«   1 ... 842   843   844   845   846   847   848 ... 3731   »

loading...