Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Help...cu fetele din 21 mai 2010 16:44 de ubyalex
fii tu insuti si nu incerca sa faci ceva ce nu iti sta in fire.intra in discutie cu ea..abordati orice subiect..dupa invito la un suc,la o plimbare,orice..unde sa fiti numai voi doi..asa va cunoasteti mai bine..si ai sa vezi ca dupa lucrurile o sa ...
Re: Parola de Mess.... destainuita partenerului? din 21 mai 2010 16:14 de ubyalex
eu una stiu toate parolele iubitului meu la mai toate conturile sale si el stie la randul lui parolele mele....pe la inceput mai intram pe ID-ul lui de mess sa vad ce mai vb,nu aveam incredere...dar cu timpul nu ma mai interesat...pt ca daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: par pubian??? din 21 mai 2010 15:00 de Psyche
pentru ca imita mai bine originalul. plus ca cine stie ce fel de par e in confectie si atunci automat creste pretul. poate e un raport si de calitate pe care tu nu-l spui. :p
Re: Re: Re: Re: sexul in 3 din 21 mai 2010 14:39 de Psyche
unii mai au si pareri opuse.
mie imi pare societatea in care traim mult mai inchisa la minte decat (cred eu) ar trebui. chiar daca intr-o relatie sexul si dragostea merg mana in mana,de multe ori cand facem sex uitam de dragoste. barbatii au ...
Re: Help...cu fetele din 21 mai 2010 13:56 de yony
fii tu insutzi, nu incerca sa pari altcv..
invit-o la un suc, da-i de inteles ca o placi :)
Epilatul la barbati din 21 mai 2010 13:45 de satisfacfemei
offf...aici da fiecare cu parerea lui.asa e corect cum cere nevasta,femeia fiecaruia sau cum l-a obisnuit.eu ma epilez doar sub brat cu lama si e ok mai mult pt transpiratie.oricum nu-mi creste mult nicaieri:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le excita pe fete/f din 21 mai 2010 11:44 de paladeeduard
Help...cu fetele din 21 mai 2010 10:27 de zeedz
Buna.am 14 ani,neimpliniti.Am si eu o nelamurire,imi place de o fata din clasa.Nu stiu cum sa ma fac observat,sunt putin timid.Pe mess ne intelegem super ok,dar nu stiu ce sa ii zic cand ne vedem la scoala . Ea ma place? daca se intampla sa ne uitam ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: e posibil? din 21 mai 2010 00:26 de Pischot
Ce era sa zic! :D
Daca iti plac... Fa`ti!
Re: Penis la 16 ani curbat! din 21 mai 2010 00:22 de ioo
bah,sa stii ca io am exact aceeasi problema :) da cautand exercitii pe net vad ca nus unicu :) si gandind eu asa,miam dat seama ca chiar sunt unele pozitii in care sati exciti partenera la maxim,si eu inca sunt virgin,dar dupa teoriile mele cred ...
Re: Re: El are penis mare, cum sa facem sex? din 21 mai 2010 00:12 de Pischot
Dumnezeule Mare!
La [b]EXPEDITOR[/b] treci un oarecare [b]nume[/b] cu care sa postezi
La [b]TITLU[/b] nu treci [b]nimic[/b]!
La [u][b]MESAJ[/b][/u] treci cea [b]ce vrei sa spui[/b] /mananci!
Stiu ca e greu sa inveti ceva nou pe internetul ...
Re: Parola de Mess.... destainuita partenerului? din 21 mai 2010 00:06 de sweetgirl16
prietenul meu nu imi stie parola de messenger...si nu nici nu i-as da-o pt ca e intimitatea mea (asa consider eu ):ok:
...despre dragoste din 20 mai 2010 22:54 de SORIN28
- Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata. - John Gay
- Adesea, oamenii uita ca una din componentele importante ale dragostei este vointa de a iubi.
- Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai ...
Re: Re: Re: sexul in 3 din 20 mai 2010 22:53 de Pischot
Dispus sa o faci cu el si sotia sa? :D Super tare! [Mi-am dat seama ca e doar un mod de a-i arata ca nu gandeste cum trebuie! Sau defapt nu gandeste ca noi!]
Alexandra[daca am retinut eu bine],
nu ai de ce sa-mi multumesti!
Asta gandesc, ...
Re: Re: Re: sexul in 3 din 20 mai 2010 22:23 de alexnico08
CONTRA! O iubesti,stai cu ea. NU o iubesti las'o nene,isi poate reveni fata...cu greu,dar poate trece peste. Deci daca o iubesti,iUBESTEO doar pe ea!:love::love::heart:
Re: Re: sexul in 3 din 20 mai 2010 22:04 de SORIN28
Daca vin la Tulcea sau vii tu la Galati cu a ta iubita/sotie...o punem de un sex in 3? Ce naiba, doar va extindeti orizontul.
Gandeste inainte de a scrie :ok:
Re: Ajutor :-s Care sunt sansele? :-s din 20 mai 2010 20:56 de yony
nu pot sa zic ca sunt ff sigura, dar daka ai luat pastila de a 2a zi corect, si apoi ti-a venit menstruatia...si ai facut si un test de sarcina care a iesit negativ, eu cred ca sansele sa fi ramas insarcinata sunt 0.01% :)
poate din cauza ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E bine sa inghiti sper din 20 mai 2010 19:37 de Gheort
te invitam pe tine,stimabile,sa bei un pahar de pipilica sa ne spui daca ti-a placut.acest lucru nu mai tine de inhibare,tine de normalitatea la etajul superior,daca intelegi ce zic aici. :rolleyes:
e o mica mare diferenta de la a oferi placere si ...
Re: Re: sexul in 3 din 20 mai 2010 19:25 de Pischot
;) mda...
ce teren castiga , cand ea se poate departa de el, stiind ca a facut-o cu alta/altele? ... WTF...:`
Nu stiu, eu vad altfel lucrurile...
Si apropos de ce a zis Sorin28, iubitul meu a zis ceva de genu` ca fantezia lui e cu doua fete, ...
Re: Buna,am si eu nevoie de un sfat!! din 20 mai 2010 16:59 de Cristina
Ce sa fac ...?? sa am relati cu el sau sa mai astept???javascript:;
Pagina 845 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
75 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |