Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: informatie

din 10 mai 2010 13:27 de laura

fetelor eu nu stiu ce aveti in cap. nu stiu daca v-ati gandit ca acel copil este de la dumnezeu si daca ii faceti cva ii faceti si lui dumnezeu. este un copil totusi...nu omorati o fiinta. criminalelor!!!!!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca

din 10 mai 2010 12:14 de Psyche

scumpa mea,nimeni nu-ti ia dreptul la cuvant,dar probabil cum iti permiti sa adresezi lucruri necorespunzatoare unor membrii de valoare al unui forum,esti tratata pe masura. exprimare libera si drept la opinie. in cazul in care nu ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca

din 10 mai 2010 11:06 de McLove

Copil bomba, ti s-a ars fitilu'?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la

din 10 mai 2010 11:01 de ari

din moment ce ea nu stie sa citeasca un kkt de prospect si da sfaturi din burta DA SUNT MAI INFORMATA si unde nu stiu imi tin gura,nu ma bag ca musca in lapte sa vb tampenii,mai ales cand este vb de viata unor oameni.Asa ca abtine-te si tu ca-ti da ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la

din 10 mai 2010 10:58 de ari

Eu zic sa rasfoiti voi doua prospectul inainte sa bagati o pastila in gura.Eu am facut sex neprotejat timp de un an si n-am ramas,deci o sa ma pun sa sfatuiesc pe toata lumea sa faca neprotejat ca doar eu am EXPERIENTA si daca eu n-am ramas e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand ramane gr

din 10 mai 2010 09:21 de cherry_dream

cum sa aibe ceva daca o pui sa faca testul de sarcina? nu ... atata timp cat au trecut mai mult de 10 zile ... e ok. e bun rezultatul. il poate face, ca sa va linistiti. crede-ma, mai ales dupa prima data, ii va intarzia ... cateva zile ... ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand ramane gravid

din 10 mai 2010 07:42 de oralx

De 2 zile cand alearga sau bea apa minerala o cam doare burta sa fie semne ca ii vine ?are ceva daca o pun sa faca testu de sarcina pt orice eventualitate la mai mult de 10 zile dupa contactu sexual ?au trecut cam 3 saptamani !si pe 6-7 trb sa ii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la carte

din 10 mai 2010 02:27 de ExoticDream

Degeaba te superi, in felul lui funny McLove ti-a spus adevarul: sexul neprotejat, chiar daca te face sa plutesti in paradis, reprezinta un risc imens, mai ispiteste tu destinul de multe ori si apoi aminteste-ti ca ai luat in ras cuvintele ...

Re: Re: Am 16 ani si vreau sex intr-una!

din 10 mai 2010 02:19 de ExoticDream

[i]Topping[/i]ul, din cate stiu eu, poate fi chestia culinara care se pune peste pizza sau inghetata, mai poate fi un termen sado-maso, pedeapsa capitala, o tehnica agricola..... Ce avem noi aici se cheama [i]topicuri[/i].... chiar daca unele-s ...

Re: Re: Re: Re: Fotbal

din 10 mai 2010 02:19 de compot

Asta cred si eu! Am spus ca as prefera, oricum am gresit cu afirmatia mea. Pai, am spus asta doar pentru ca Dinamo nu mai are nicio sansa la titlu si nici nu il va lua multi ani de-acum inainte! Am gresit :( :(, am vrut doar sa scot in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la carte

din 10 mai 2010 02:18 de compot

:D:D:D:D Bineinteles!%%-%%-

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Facebook

din 10 mai 2010 02:08 de ExoticDream

Noi suntem mai putin [i]trendy[/i], ramanem aici. Ne-a promis nenea adminu' ca ne face forum nou, cu poze..... asteptam cu interes! :ok::ok::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lipsa feme

din 10 mai 2010 02:04 de ExoticDream

Era o metafora, dom'ne, tocmai tu, poetule, sa nu te prinzi?!? :wacko::unsure::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la carte

din 10 mai 2010 02:03 de alexnico08

mare scofala sa il ignor. Si oricum... prietena nu e dupa bani:, daca ar fi fost asa,mar fi lasat de mult... asa ca nu imi fac griji esti in urma...citeste toate posturile :p

Re: Re: Re: Fotbal

din 10 mai 2010 01:27 de Machiavelli

Cred ca a gresit preferand javrele...eu prefer Urziceni deoarece cfr-ul sunt prea infumurati...in fine...cat despre Inter te rog sa nu vorbesti in nestiinta de cauza(No Offence) deoarece in Italia,Inter reprezinta un mod de viata...Nu poti spune ...

Re: Bratara Swarovsky

din 10 mai 2010 01:22 de Bozgoru

du-te in praga si gasesti alta.. au un magazin imens aia Swaroski

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la carte

din 10 mai 2010 01:19 de Machiavelli

Fratiorul "ai belit-o" daca te pui rau cu compot.De acum incolo fetele nu mai vor gem,vor doar compot..Si s-ar putea sa te lase femeia :lol: (sper ca nu iei foc si stii de gluma :ok:)

Re: Sex ca la carte

din 10 mai 2010 01:17 de Bozgoru

1. aia de a doua zi se numeste postinor... dar se poate sa aiba efecte secundare precum sangerari si greatza.. cateodata febra( din ce am intalnit eu pana acuma)... 2. daca te iubeste... nu cade in plasa nimanui.. dar asta e relevant dupa varsta ...

Re: Re: Fotbal

din 10 mai 2010 01:12 de Bozgoru

-cluj pt. ca nu va mai lua nici o bataie si va ramane pe primul loc -manchester pt ca merita -barca a jucat mai bine ca real chiar daca a bagat bani mai putini..., iar interul in europa a ajuns unde a ajuns din bulan.. iar ea nu lua ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal

din 10 mai 2010 01:10 de Machiavelli

E si englezii astia sa isi mai dea jos fumurile din cap :` Cat despre Bayern pot sa spun ca sunt cel mai fericit ca nu va juca Ribery...bun jucator...:ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 861 din 3731
«   1 ... 858   859   860   861   862   863   864 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare